Eskalace lží

– vlk –
16.4.2018 KosaZostra čili vlkovobloguje.wordpress.com
Projíždím internet na to, co mi ohledně posledního raketového útoku na Sýrii podstatného uniklo. A  věřte, že si stále více připadám jako ten, kdo se přehrabuje v obrovské kupě hodně hutného hnoje.


A ten pocit je umocněn, když skutečně na něco narazím. Například na stále opakovaná vyjádření, jak USA, UK a  Francie mají jasné důkazy o tom, že se v  Dúmě útok plynem skutečně stal, že pro to mají nezvratné důkazy, které ospravedlní zahájení raketového přepadu, protože nelze tolerovat nasazení bojových plynů.

Takže důkazy a  nezvratné…

To do slova do písmene tvrdil Macron podle izraelskému listu Haaretz 12.dubna. Konkrétně šlo o televizní interview a přímá citace zní:


„Máme důkaz, že minulý týden… byly použity chemické zbraně, přinejmenším chlór, a že byly použity režimem Bašára Asada,“

Mno, a  v sobotu pozdě večer, na ČT 24 ve Zprávách ve 23 hodin užaslý divák je zírá na vstup francouzského korespondenta ČT Petra Zavadila, jak říká od času 04:25 min toto:

Macron byl vůbec první kdo prohlásil, že má důkazy o použití chemických zbraní. Ted po úderech Francouzi zveřejnili část zprávy tajných služeb, o kterou se přitom opíral. Z které vyplývá, že Francouzi NEMAJI k dispozici žádné vzorky z místa činu, ale že důvěřují záběrům, které tam byly pořízeny!!!!!!! Podle nich jsou autentické , čerstvé a  jasně dokazují, že chemické zbraně jasně byly použity!!!!

Takže zaútočit na jakýkoli stát je podle tohohle, údajně nositele nové politiky a  naděje pro Evropu na základě nějakých videí, o  nichž nikdo netuší, kdo je pořídil, kdy je pořídil, za jakým účelem je pořídil a  kde je pořídil???

To je ten nezvratný důkaz, který ospravedlní odpálení raket????? Vždycky jsem slyšel, že blbost není trestná. Myslím, že dnes tato obecně právní kauzalita přestala platit. Tenhle zvláštní druh idiocie trestný být zkrátka musí.

Tady jsem chtěl s  tímto článečkem skončit. Jenže nemohu. Neb jsem narazil na záznam tiskovky Stropnického k  útoku na Sýrii.

Komediant se opět vyznamenal! Opět jsme ti nejvěrnější z věrných, kteří ani stínem nepochybují, věří, odsuzují, uplatňují, atd.atd. Prostě klasická banánová republika bez vlastního názoru a  stanoviska. Tím bych vás neobtěžoval. Za Babiše i  komedianta se nemusíme stydět veřejně, stačí soukromě.

Komediant tam říká

Budeme vystaveni mohutné dezinformační kampani, velké internetové masáži, bude se spekulovat, bude se tvrdit, bude se vyvracet, bude se vymýšlet, budou se možná vyvěšovat i  falešná videa !!!, bude se mluvit o různých ztrátách, já bych jen hrozně rád upozornil naše občany, aby to všechno dělili minimálně deseti.

Takže vážení občané, všechno dělte minimálně deseti! Ale prosím s výjimkou Macrona. Ten má nezvratné důkazy!!! Ve formě jakýchsi videí…..

No a  na závěr si dáme ještě Babiše:

Úder proti syrskému režimu, který útočí chemickými zbraněmi na civilní obyvatelstvo, byl nevyhnutelný.

Ano komediant měl pravdu, budeme vystaveni dezinformační kampani! Vlastně už dávno jsme! Důkazů netřeba! Protože máme ty, které si umíme vyrobit nebo ty, které za důkazy přijmeme.

Zkrátka – eskalace lží!

– – –