Nová taktika zoufalců volá: “Putin je zbabělec”

15. 4. 2018, P. Ďoubalík

Když se nepodařilo udělat z V. Putina toho nejstrašnějšího z diktátorů a agresorů, byla zvolena nová taktika, přesně opačná. Podle jednotné metodické brožurky začali všichni volat v určený čas ze všech škvír, že V. Putin je příliš měkký, že nedodržel slib, že je srab atd a atp. 

Kdo viděl nový ruský seriál “Spící” (vřele doporučuji!!!), ten je plně v obraze. Je tam názorně ukázáno, jak to praktikují. Tuhle brožurku dostala “nestranná a objektivní” masmédia, v ní jsou již připraveny slogany, návrhy titulků i vět, které se mají použít v textu, instrukce mají i diskutující placení trollové, určitě jste si jich všimli i u nás na NR.

Konečným cílem toho všeho je ruský majdan. Putin jim opravdu příšerně leží v žaludku. My však buďme rádi, že existuje v tuto chvíli alespoň jeden rozumný politik na světě, který je navíc obklopen schopnými lidmi a má nevídanou podporu svého národa. Právě díky němu nám teď nesviští rachejtličky nad hlavou a máme krásnou klidnou jarní neděli.

Pro zajímavost se mrkněmež na koordinované snažení např. Seznam Zprávy + Hovinky.cz (promiňte – překlep):

zdroj: Seznam.cz

Buďme rádi, že V. Putin svým “žvaněním” a svojí “měkkostí” pomohl v Sýrii zlikvidovat teroristy a zachovává si stále chladnou hlavu. Poslední provokaci západní koalice neumím pojmenovat jinak než “hnusnou”. Putin a jeho generálové zatím svůj slib splnili do puntíku. Slíbena byla razantní odplata, pokud bude zasažena ruská základna nebo zahyne někdo z jejich vojáků či policistů. A na to si dávali “udatní jestřábi” setsakramentský pozor.
Vytváření pocitu, že na Putina útočí jeho vlastní národ, že by rád skočil do další velké války, je zoufalým pokusem. A je historickou ostudou našich médií, že to poslušně šíří také.

doplněno 15.4.2018 v 16:19
„V případě, že životy našich vojáků budou ohroženy, ozbrojené síly Ruské federace přijmou odvetná opatření jak proti raketám, tak proti jejich nosičům. Akce spojené s normalizací stavu kolem syrského hlavního města budou pokračovat,” uvedl Gerasimov, když komentoval informaci o přípravách provokace ve východní Ghútě.