Otázky pro pravdoláskaře…Příště odpovědi a jsou šokující…

Miroslav Petr

1.4. 2018   Rukojmí
Nedávno jsem měl rozhovor s pravdoláskařem, který je na toto oslovení hrdý. Dával jsem mu otázky, na které pak odpovídal. Pro délku článku dnes uvedu jen otázky a příštím blogu zveřejním jak dotyčný reagoval. 

Proč mají v ČT zakázáno vystupovat tito lidé: vojenský odborník Koller, Konvička, Sládek, Vandas, Bartoš z ND, aktivistka Procházková a mnoho dalších lidí, hájících zájmy českého národa a lidí s opačným názorem, než je propagován v ČT? Byl by Havel rád, kdyby věděl, že jeho zbožnovatelé z něj udělali kult osobnosti jako byl Lenin? Proč je v ČT opět jen jeden a ten stejný názor jako v minulém režimu? Proč nebyla v ČT informace, že Savčenková konečně přiznala, že Majdan organizoval Západ, nikoli Rusko? Proč mlčí ODS a TOP? Proč se v čt nezveřejní skutečnost, že podle ukrajinské ústavy patří Krym Rusku a že Ukrajině byl dán jen ke správě?

Proč jsme najednou všichni rasisté, radikálové, extrémisté, fašisté, náckové, když nikomu z nás nevadí Vietnamci, černoši, a jiné národnosti, které zde dlouhodobě pracují a studují? Proč se nesmí říkat černoch, ale Afroameričan? Proč se nesmí říkat cikán, ale Rom, když nové oslovení uráží všechny staré cikány? Proč se ve světě ruší slovo táta a máma a zavádí se rodič jedna a rodič dvě nebo dokonce název “táma”? Proč si už malé děti mohou vybrat, chtějí -li být kluk nebo holka? Proč se dělají wc pro transsexuály? Proč se podporuje adopce dětí homosexuálům?

Proč se ve školách propaguje Islám a LGBT? Víte, jak se dnes dětem ve školách vymývají mozky o hodných muslimech? Víte, co se dnes učí na školách, od MŠ až po UK? Proč se zneužívají dvanáctileté děti k politickým projevům, jak jsou komunisté zlí a špatní? Proč nebylo v ČT ani slovem připomenuto významné výročí 15. března? Proč se bude opakovaně zdůraznovat v ČT dvacátý první srpen?

Proč si všichni politici i novináři stále pletou zaostalý a chudý Svaz sovětských socialistických republik a kapitalistické Rusko, KSČ a KSČM, Československou socialistickou republiku a Českou republiku? Proč by Rusko válčilo, když má jen třetinovou armádu oproti NATO a má nerostné bohatství na tisíc let? Je-li Putin diktátor, proč do dnešního dne neovládnul jediný cizí stát? Je-li diktátor, jak je možné, že si ruští sportovci dovolili brát drogy? Je-li Rusko tak chudé a zaostalé, jak je možné, že je před USA, na prvním místě v počtu žádostí o azyl? Proč do chudého a zaostalého Ruska uteklo a stále utíká přes milion Ukrajinců a mnoho slavných osobností? Existuje jediná válka, kterou rozpoutalo Rusko a kterou Rusko prohrálo? Proč NATO trvale okupuje všechny cizí státy hraničící zrovna s Ruskem? Existuje jediná země, odkud by vojska USA dobrovolně odešla? Proč bylo Rusko dobré, když tam vládnul opilý Jelcin a Západ tam raboval co se dalo? Proč kamarádka opilého Vaška All Brightová řekla, že Rusko si nezaslouží mít tolik nerostného bohatství? Proč je Putin špatný, když ekonomika za jeho vlády stále roste a dělá světové rekordy, hlavně v exportu obilí a mnoha dalších oborech? Je-li Putin diktátor, proč za celou dobu svého vládnutí nezabral jedinou zemi a nevede s nikým válku?

Proč USA nepřijme Rusko a Čínu do “obranného” paktu NATO, aby neexistoval na celém světě jediný “nepřítel”? Proč je v USA busta Lenina a ne Stalina? Proč Rusové nemají rádi Lenina ale milují Stalina? Proč Stalin do pouhých deseti let po válce, kdy bylo Rusko zcela rozbombardované, dostal do vesmíru první družici? Proč Stalin v rekordní době tak brzo po válce vytvořil rozsáhlý průmysl v celém Rusku? Jak může Rusko být nebezpečné pro USA, když nedávno letěli v ruské raketě dva Američané? Proč by Putin před volbami nechal zavraždit ruského občana v cizině, když svým občanům na Donbasu dodával denně konvoje kamionů s potravinami a jinými potřebami? Proč se o tom nemluvilo v ČT? Proč v ČT neukázali skutečný Majdan, kdy velmi dobře placení radikálové řetězy a molovovými kokteily mrzačili mladé ukrajinské policisty, kteří dnes jsou invalidé na vozíčku? Proč se o nich v ČT vůbec nemluví? Proč se nemluví v ČT o Volynských Češích? Proč se vůbec nemluví o smlouvě Dublin 4 a Istambulské smlouvě, když obě smlouvy způsobí zničení celé Evropy?

Proč Anglie nevydá ruské laboratoři vzorky z jedovatého plynu? Proč tito otrávení lidé ihned nezemřeli a policista hned zkolaboval? Jak by mohli Američané přistát na měsíci, když je dál od Země ve vesmíru pás Van Allen, který obsahuje nebezpečné záření, jež by poškodilo všechny přístroje? Proč za padesát let nikdo neopakoval přistání na měsíci? Proč v Německu má tolik sportovců astma? Proč se to týká i některých našich fotbalistů? Proč známý český režisér Troška musel z právě natočeného filmu digitálně mazat čáry na nebi, způsobené chemtrailsem? Proč se chemtrails rozprašuje prakticky každý den ve dne i v noci? Proč se ve větších městech staví zábrany, když jsme šestý nejbezpečnější stát v Evropě a je u nás pouhých dvanáct imigrantů?

Je to jen náhoda, že je tolik mostů poškozených a musí se najednou opravovat? Skutečně nejde o renovaci, aby unesly americké tanky při válce proti Rusku?

Proč by západní firmy od nás odcházely, když jinde by nemohly platit tak mizerné mzdy? Proč by Západ přestal obchodovat s námi, když jiná země by jejich umělou hmotu-amarouny, pardon, takzvané “potraviny” nekoupila?

Byl by Havel rád, kdyby věděl, že z něj jeho zbožnovatelé udělají kult osobnosti jako byl Lenin? Není tohle důkaz, že pravdoláskaři převzali myšlení husákovských komunistů? Současná vzrůstající totalita, jeden názor, zákaz jiného názoru, nerespektování demokratických voleb, cenzura a zavírání nepohodlných lidí- nejsou to další důkazy téhož? Proč vláda celé roky tajila lithium a muselo to zveřejnit v únoru lonského roku až Svobodné radio? Proč ještě před deseti roky slibovaly všechny strany referendum a ted očividně porušují ústavu? Neporušovali ústavu i komunisté v minulém režimu? Jaký je rozdíl mezi dnešními a tehdejšími politiky? Jestliže je referendum základ demokracie, nejsou opravdu demokratické strany jen KSČM a SPD? Jde politikům skutečně o zájmy českého národa, odmítá-li jejich názor ve formě referenda? Proč nemůže být referendum jen na nejzákladnější záležitosti, týkající se měny, bezpečnosti a suverenity státu? Proč nás NATO nechrání, když je celá Evropa ohrožena slimáky? Jsme ještě suverenní stát, vyhrožuje-li nám EU povinným přijetím imigrantů? Proč tohle nevadí jedinému politikovi, kromě KSČM a  SPD? Jde jim skutečně o bezpečnost českého národa? Skutečně se 97% politiků nedopouští vlastizrady za bílého dne? Co dělají naši europoslanci s platem půl milionu pro český národ za celé roky, co tam sedí? Jak je možné, že SPD má jen 10% ve volbách, když Aeronet čtou hlavně jeho voliči a čtenářů tohoto webu jsou tři a půl tisíce? Proč nutí imigranty žít v zemi, kde žít nechtějí? Skutečně nejde o obchod s bílým masem a porušování Listiny základních lidských práv? Proč to nevadí americkému soudruhovi Dienstbierovi a soudružce Šabatové? Existuje aspon jedna jediná výhoda členství v NATO a EU, když nás obě organizace nutí do třetí světové války proti Rusku a neporazitelné Rusko nás bude opět osvobozovat? Skutečně se neobejdeme bez banánů, a hlavně- jezdíme do ciziny každý den, aby musely být hranice nehlídané? Je stát bez hranic ještě státem? Proč strany složené z českých politiků jako ANO, ČSSD a TOP přijímají do svých stran muslimy? Nevážení politici, kdy nám naši “spojenci” pomohli konkrétně? Bylo to v roce 1938 nebo v roce 1968?

Proč se nemluví o tom, že tábor v Letech patří knížeti a kníže by tedy měl být trestán za mučení cikánů? Proč se nemluví třeba o pracovním táboře v Hodoníně? Proč až po sedmdesáti letech se najednou mluví o táboře, o kterém nikdo celou dobu nevěděl? Kolik zůstalo Hermanovi za nehty? Proč se ničí prasečinec, když prasat máme málo?

Uvědomují si všichni rusofobové, lžinenávistníci, pardon, pravdoláskaři a sluníčkáři, že Rusko může zavřít kohoutky od ropy a plynu do Evropy a všechno prodávat jen Číně? Čím bychom topili a vařili, a jak bychom se dopravovali? Používali byste třikrát dražší plyn a benzin z USA? Nepadla nečasova vláda právě proto, že premier tehdy podepsal, že Temelín bude dělat ruská firma? Uvědomujete si vůbec, že máme cenově velmi výhodný plyn a ropu z Ruska?

Opravdu jsme nebyli na světové úrovni, když naše JZD bylo na směny a pracovalo se v bílých pláštích? Jak mohli být komunisté špatní, když na všechno byly peníze a nebyly žádné dluhy, vyráběli jsme doslova všechno a byli jsme potravinově nezávislí, a vyráběli jsme skutečné kvalitní potraviny, měli levný nájem atd? Proč se musí sbírat víčka na dětské operace? Proč každá desátá rodina nemá na školní obědy? Jak je možné, že máme tolik bezdomovců? Jak je možné, že jediná organizace Červený kříž zvládla to, nač dnes musí být téměř 2 000, slovy dva tisíce ziskovek, které stojí 11 000 000 000, slovy jedenáct miliard kč? Proč dnes musí u zubaře platit důchodce od tisíce až po několik desítek tisíc kč? Proč v ČT neukázali VIP, které odcházeli z Českého lva silně podnapilí a leželi na schodech? Proč jsou nepohodlní lidé s jiným názorem opět souzeni za pravdu? Proč je opět cenzura v tisku a dalších mediích? Nedopouští se 97% politiků vlastizrady? Proč jsme zvonili klíči?