Trump bombarduje Sýrii pro Izrael a chce třetí světovou válku

Jonas E. Alexis
14.4.2018 Veterans Today překlad TOP-CZ

S příchodem Donalda Trumpa a americkými vojáky ve stejně katastrofální událosit v Sýrii možná je načase, abychom zbavili Bushe jr. titulu „nejhorší prezident“ v historii USA a přijali vstup Donalda Trumpa na sionistický / neokonský / izraelský trůn.

Řada historiků správně korunovala George W. Busha za nejhoršího prezidenta ve Spojených státech, protože vedl Ameriku k nejvíce katastrofální události v dějinách tajných a satanských operací – válku v Iráku. Historik Jean Edward Smith a John Marshall profesor politologie na Marshallově univerzitě, napsal:

„Zda George W. Bush byl nejhorším prezidentem v americké historii, bude dlouho diskutováno, ale jeho rozhodnutí napadnout Irák bylo snad nejhorší zahraniční politické rozhodnutí, jaké kdy udělal americký prezident.” [1]

Jiní vojenští historici a učenci, jako je Andrew J. Bacevich, řekli podobné věci. [2]

S příchodem Donalda Trumpa a americkými vojáky ve stejně katastrofální události v Sýrii možná je načase, abychom zbavili Bushe jr. titulu „nejhorší prezident“ v historii USA a přijali vstup Donalda Trumpa na sionistický / neokonský / izraelský trůn.

Proč? No, Trump věděl více o debaklech v Iráku, Afghánistánu, Libyi a Sýrii, než kterýkoli jiný žijící americký občan. Jak? Během své kampaně zahájil okázalý útok na Bushe a neokonzervativce, když říkal, že prakticky zničili americký život a vzácné duše na Blízkém východě tím, že vytvořili jednu válku za druhou.

V podstatě, vše OK a velká část Američanů hlasovala pro Trumpa, protože věřili, že zachrání Ameriku a bude bojovat proti sionistické ideologii v Americe a neokonzervativnímu hnutí, které nikdy v historii netvořilo Americkou zahraniční politiku na morální platformě.

Jak ale se ukázalo, Trump se stal důkladnou loutkou izraelského režimu a škoda, kterou udělal těsně po jednom roce působení, je téměř nevratná. Trump nyní poslal vojáky, aby bombardovali Sýrii, protože, jak tvrdí, Asad, používá chemické zbraně na své vlastní lidi. Důkazy?

No, jaké důkazy poskytuje sionistický režim jen za posledních padesát let? Nedělali to snad již od začátku? A nebyli Američané rozdělení, protože neokonzervativci převzali americkou zahraniční politiku?

Trump: Irák byl špatný – ale bombardování Sýrie je dobré

Vyčerpal jsem každou možnost, abych Donaldovi Trumpovi dal příležitost plnit jeho sliby, a to i přesto, že jeho mluva byla často velmi obojetná, když vstoupil na sionistický trůn. Ale Donald Trump, morálně a politicky ponížil sám sebe u lidí, kteří pro něj hlasovali, když se rozhodl k dalšímu útoku v Sýrii.

Žádný americký úředník nepředložil závažné důkazy o tom, že Assad byl hlavním viníkem za takzvaný chemický útok. Americký ministr obrany James Mattis řekl, že důkazy proti Asadovi jsou [3] , ale „šílený pes“ Mattis neposkytl žádné důkazy.

Naopak, Rusko znovu ukázalo, že Bílé přilby, které jsou podporovány americkou vládou, byly z velké části plně zodpovědné za útok.

Rusko také předložilo důkazy, které naznačují, že Británie i Amerika stojí za takzvaným chemickým útokem. Mluvčí mise generálmajor Igor Konašenkov řekl:

„Prosím, všimněte si. Tito lidé neskrývají jména. Nejsou to nějaké neosobní nároky na sociální média od anonymních aktivistů. Zúčastnili se natáčení. Ruské ministerstvo obrany má také důkazy, že Británie se přímo podílela na organizaci této provokace ve východní Gútě.

„Víme jistě, že od 3. do 6. dubna byly tzv. Bílé přilby z Londýna tvrdě úkolovány, aby urychlily provokaci, kterou připravovali.“
[4]

Jinými slovy, takzvaný chemický útok byl podvodem. Byla to falešná vlajka. Prosté a jednoduché. Lord Alan West, bývalý důstojník britského královského námořnictva, měl podobné myšlenky:

„Je naprosto absurdní, aby armáda [Asadovy vlády] jež byla v procesu převzetí oblasti, aby použila chemické zbraně, což by mělo za následek okamžitý hněv celého světa. Kdybych mohl radit odpůrcům Asada, poradil bych jim, aby zabili pár lidí z řad povstalců. Ti snad nezabíjeli ženy a děti?“
[5]

V reakci na tweety, v kterých Donald Trump obvinil Asada, West pokračoval slovy: „Nejsem ochoten přijmout tweety. Potřebujeme vidět nezpochybnitelnou pravdu o tom, co se tam stalo, a na tom základě se rozhodnout.“ [6]

Trump mohl vyřešit hádanku Sýrie právě tím, že zavře politické dveře Izraele a podívá se na tvrdé důkazy, které přesvědčivě dokazují, že Asad skutečně bojoval proti terorismu od počátku času. Trump si také mohl uvědomit, že Asad chrání křesťanské obyvatelstvo i jiné menšinové skupiny v zemi. Můj přítel a kolega Mark Dankof mi poslal prohlášení patriarchy Antiochie a všeho východu v Sýrii Jana X, které říkalo:

Odsuzujeme nedávné americké prohlášení a hrozby pro Sýrii založené na pouhých obviněních z používání zakázaných zbraní. Odsuzujeme jakoukoli možnou americkou agresi vůči našim lidem, která způsobí, že země a region budou dále zničeny.“

Stručně řečeno, spojením s izraelským režimem a neokonzervativní ideologií za účelem zničení Sýrie, se Trump ocitl v posteli se satanismem, který se snaží rozvrátit morální a politický řád. V tomto smyslu se Trump v Sýrii snaží spolu s Izraelem o třetí světovou válku. V tomto smyslu Trump nepracuje pro americký lid. Pracuje pro režim, který chce vždy vidět krev po celém Středním východě a jinde.

Izrael ztratil válku v Sýrii. Ale Izrael neztratil v Americe svou největší loutku. Takže izraelští politici skutečně požádali o „odvetu“ vysláním amerických vojáků zemřít za Izrael. Jinými slovy, Izrael žádá, aby se rozlilo více krve a více peněz bylo vynaloženo na další a další katastrofy v regionu.

Možná, že židovský politický učenec Norman Finkelstein měl pravdu, když řekl, že Izrael potřebuje velkou vojenskou porážku. Rusko by mohlo tento režim zpochybnit, nicméně Rusko to nemůže udělat samo, protože ruští politici se obávají, že by to v daném případě bylo ve světě hodnoceno, jako „antisemitismus“.

  • [1]  Jean Edward Smith, Bush (New York: Simon & Schuster, 2016), 660.
  • [2]  Andrew J. Bacevich, Breach of Trust: How Americans Failed Their Soldiers and Their Country (New York: Metropolitan Books, 2013), 94, 105.
  • [3] “Mattis: Still no evidence on Syria chemical attack, but I believe there was one,” Russia Today, April 12, 2018.
  • [4] “Syria ‘chemical attack’ staged to provoke US airstrike, London pushed perpetrators – Russian MoD,” Russia Today, April 13, 2018.
  • [5] Ibid.
  • [6] Ibid.

Zdroj článku: Veterans Today
Překlad: Administrátor