Už jim to nikdo nežere. Posuďte sami

Manipulátor Bílá Přilba v akci

Geo
9. 4. 2018     Eurasia24
Je to tady zase. „Chemický útok“, „Bílé přilby“, „zvěrský Asad“ a jeho „režim“, který „musí za útoky zaplatit“, „reportáž BBC“, „reakce mezinárodního společenství“, „odpovědné Rusko“… Západní oligarchie už je v takovém srabu, že nedokáže vymyslet nic důmyslnějšího, aby se alespoň pokusila nenaplnit scénář, před kterým varovali ruští vojáci. Místo toho dusí chlorem další a další nevinné děti jenom proto, aby svět zaplavily „působivé“ záběry.


Česká televize si plní svoji úlohu, když redaktor dopoledního zpravodajství v nahlášce reportáže o chemickém útoku bez jakékoliv pochybnosti konstatuje, že „několik desítek lidí zemřelo při vládních náletech ve městě Dúmá“. Svou práci odvádějí i další papoušci, kteří jeden za druhým publikují záběry přidušených dětí a mezi řádky označují za viníka Bašára Asada.

Spekulant Trump označuje Bašára Asada za zvíře. Mimořádnou schůzi Rady bezpečnosti svolávají na pondělí Británie, Francie, USA, Nizozemsko, Švédsko – a aby se neřeklo, také kolonie Polsko, Kuvajt, Peru a Pobřeží slonoviny. Papež mluví o vyhlazovacích prostředcích. Lež střídá lež, trapnost střídá trapnost.

Ale lidé už tohle surrealistické divadlo hrát nechtějí. Nechtějí válku, nechtějí další mrtvé, nechtějí lež a pokrytectví. Nechtějí umírat za Trumpa, Macrona, Merkelovou, Mayovou, Babiše a další šašky. Nechtějí pokládat životy za celou globální oligarchickou bandu, která je před splasknutím gigantické dolarové bubliny nervózní jako prase před porážkou a snaží se vyprovokovat Rusko k velké válce, jak to jenom jde. Ghúta je na syrské frontě jednou z posledních příležitostí.

Tento konkrétní fakt si uvědomuje mnohem více lidí, než kolik si je oligarchická banda nenažranců, manipulátorů, sobců a parazitů ochotná připustit. Že ne?

Pokud někde Rusko nemá zrovna moc fanoušků, pak je to v pravicovém liberálním publiku iDNESu. A tohle jsou doslovné komentáře z diskuse k článku, které mezi čtenáři serveru získaly nejvíce souhlasu:

Jasná provokace. V Dumě už několik dnů žádné boje neprobíhají. Probíhá evakuace. Jižně od Dumy byla města Harasta, Irbin a další osvobozena tak, že je rebelové dobrovolně i se svými rodinami opustili otevřeným koridorem a byli odvezeni do provincie Idlíb. Stejný scénář se opakuje i s Dumou a někomu to zřejmě nevoní.

Já se omlouvám, ale je z toho člověku špatně. Po roce 1989 jsem byl na tom, že je konec a přichází lepší svět. Byla zde obrovská idealizace a naprostá víra ve spravedlivý Západ. Ano, člověk začal číst a cestovat, zjišťovat, že ne vše je růžové, co se dělo ve Střední a Jižní Americe. Pak přišel Irák a další akce. To, co se děje dnes, je absolutní extrém. V administrativě USA spousta radikálních šílenců, co prostě jedou nalajnovaný scénář. Člověk vy strašně chtěl fandit Západu, ale to nejde. Pak je zde mediální atmosféra, totální selhání novinářů, kteří navazují na tradici novinářů v Německu po nástupu Hitlera, či na tisk komunistický. Jedna pravda, filtrování zpráv, manipulace, absence otázek a kritického myšlení. Je zde atmosféra mezi lidmi – stačí zdejší debaty. Pokud analyzuji situaci a vyjde mi jako chybná politika Západu, nejsem bolševik, nejsem obdivovatel Ruska, ani se nechci nikam stěhovat. Kdo dává patent na pravdu těm, kdo zde ostatní takto titulují za své názory? No a onen útok je směšný, ale mám tušení, že dnešní administrativa USA je drzá a prostě neprohraje. Ostatně máme zde i motiv pro akci Novičok – tak uvažují tajné služby. Znemožní se Rusko a pak jako jeden pakt hurá na Asada. Nepřítel je vytvořen, pozornost odvedena, prachy tečou, ale ta hra je hodně přes hranu. Doufám, že jednou nedopadnu jak Němec, co musel někde v uniformě sloužit špatné straně.

Když to vypadá, že Asad vyhraje, použije chemické zbraně,aby se mohlo pomoci povstalcům, je potřeba záminka 🙁

Tyhle chemické útoky začínaji silně připomínat falešné napadeni vysílače v Gliwicich nacisty,aby mohli napadnout Polsko..novičok je průšvih Britů,tak vytáhne zapad něco jiného..USA a Izrael by si měli uvědomit,že tohle už svět nesežere i s navijákem..už je to z jejich strapny ne trapné,ale přímo ubohé..ASad ani Putin nejsou blázni aby v okamžiku,kdy umožnují odchody rebelů útočili chemickými zbraněmi..válka neni nikdy logická..ale tenhle útok je totálni fake news,ale od bílých přileb

Ono už to pro “povstalce” vypadá opravdu hodně špatně. Nějaký ten chemický útok se dal čekat. je to jediná záminka, která ještě Američanům umožňuje přímo zasáhnout.

Opravdu nechápu jaké balíky musí již rozvědky také zaměstnávat, když nedovedou vymyslet proti Assadovi věrohodnější provokaci.

Další příspěvky si přečtěte zde, jsou vesměs podobného ražení a v době psaní tohoto článku jich tam bylo už hodně přes 1500.

Takže? Není nás málo, je nás většina. Velká většina.


Geo, Eurasia24.cz