VIDEO: Ruský reportér natočil rozhovor s chlapcem, který účinkoval ve videu Bílých přileb v nemocnici v Dúmě po zinscenovaném chemickém útoku! Bílé přilby polévaly děcka vodou a rozdávaly jim datle a koláčky! Česká vláda, Babiš, Kalousek i Stropnický naletěli už druhému hoaxu z americko-britské produkce! Plejáda užitečných idiotů autorizovala raketový úder proti svrchované zemi na základě zpovykaného videa! [CZ Titulky]

– VK –
20. 4. 2018 AE News
Ruskému válečnému zpravodaji Jevegeniji Poddubnému se v Sýrii povedl opravdu husarský kousek. Podařilo se mu najít a natočit rozhovor s 11-letým chlapcem Hassanem Diabem, který účinkoval ve zinscenovaném videu Bílých příleb, které bylo natočeno v nemocnici v syrském Dúmá po údajném chemickém útoku. Na základě tohoto videa provedly USA, Velká Británie a Francie raketový útok proti základnám syrské armády.

Nyní o týden později se však podařilo ruskému novináři najít přímo jednoho z účastníků scén, které byly natočeny na videu Bílých přileb. Malý Hassan v rozhovoru popisuje, jak se všechno seběhlo. Někdo začal na ulici křičet, že lidé mají jít okamžitě do nemocnice. Když tam Hassan se svojí matkou došel, neznámý člověk ho popadl a začal ho polévat vodou a pomocí pumpičkové nádobky stříkali dětem i nějaký roztok nebo plyn do očí, protože i oči prý byly zasaženy chemií a musely být ošetřeny. Děti netušily, co se s nimi děje.

  
Oficiální video Bílých přileb, které odvysílala světová média. Hassan Diab v hlavní roli. 

Po celou dobu byl v nemocnici televizní štáb Bílých přileb, který natáčel celou situaci přímo na místě. Děcka byla polévána vodou od hlavy až k patě a za své účinkování nakonec dostaly datle, rýži a koláčky. Lékař popisuje, jak celá situace proběhla v nemocnici. Na ošetřovnu vtrhli neznámí lidé, začali křičet o tom, že došlo k chemickému útoků, popadli hadici a začali všechny lidi polévat vodou. Do nemocnice začali proudit lidé zvenku, protože neznámí lidé v ulicích burcovali ostatní obyvatele, aby honem rychle běželi do nemocnice, že došlo k chemickému útoku.

Jakmile se lidé v nemocnici objevili, hned jim lidé z Bílých přileb začali lít vodu na hlavu. Panika a hysterie, kterou to vyvolalo, neměla obdoby. Na základě tohoto videa, které zachycuje paniku, provedly USA , Velká Británie a Francie, bez mandátu Rady bezpečnosti OSN a bez prošetření nezávislými experty, 13. dubna raketový útok proti Sýrii, který vzápětí podpořila i česká vláda, nejprve ústy ministra zahraničí Martina Stropnického, poté i ústy ministryně obrany Karly Šlechtové a nakonec i ústy premiéra v demisi Andreje Babiše.

USA a spojenci porušili Chartu OSN, čeští politici pochválili USA za agresi proti svrchované zemi a teď je usvědčuje ze zločinu 11-letý chlapec

Útok spojenců na Sýrii se dostal i do jednání poslanecké sněmovny ČR, kde se poslanci hádali o to, jestli Česká republika je nebo není transparentní partner pro USA, když Andrej Babiš nejprve úder v Sýrii uznal za správný, aby v neděli po schůzce s Milošem Zeman naopak pronesl, že výroky ministra zahraničí a ministryně obrany nebyly stanoviskem české vlády jako celku. Naprostá tragikomedie české vlády je poté zarámována výše uvedeným videem v úvodu článku, kde každý může vidět, že chlapec, který prý byl zasažen chemickou zbraní, je zcela v pořádku a jak sám vypovídá, jediné, co se onoho osudného dne stalo, byl kýbl vody, který mu na hlavu vylil zaměstnanec Bílých přileb v místní nemocnici. Signálem pro paniku byla jakási exploze, na jejímž místě byli lidé, kteří potom z místa v klidu odešli. Nikdo neumřel, nikdo nepostrádá své blízké, nikdo neoplakává mrtvé, žádní totiž nejsou.

 
Jevgenij Poddubný, ruský válečný zpravodaj, Hassan Diab (11 let) a jeho otec Omar. Nahoře záběr Hassana na nemocniční posteli ve videu White Helmets.

Americký prezident, všichni západní partneři a většina západních médií se stala obětí zinscenovaného videa, které dramaturgicky zinscenovala neziskovka White Helmets, kterou financují západní země a kterou založil britský operativec MI6, článek o historii Bílých přileb jsme přinesli zde. Celá česká zahraniční politika se stala obětí zinscenovaného videa a v podstatě nás ani nepřekvapí, že ministr zahraničí Martin Stropnický je nyní hospitalizován v nemocnici, protože asi každému by se udělalo nevolno, když by zjistil, že američtí a britští partneři opět využili českou vládu jako užitečné idioty.

Vražedný a smrtící ruský Novičok prý otrávil Sergeje Skripala a jeho dceru Julii. Česká vláda v rámci solidarity s Londýnem vyhostila 3 ruské diplomaty. O týden později však byla Julia, uprostřed noci a potají, z nemocnice propuštěna a nyní je podle ruských médií držena na britské vojenské základně, prý na vlastní žádost, ze strachu o svůj život. Samotný Sergej Skripal se také zotavil, nikdo neumřel. Česká vláda tak naletěla britské zpravodajské hře proti Rusku poprvé.

 

Česká vláda ohrožuje bezpečnost lidu české republiky svojí nebezpečnou a agresivní zahraniční politikou. Miloš Zeman by měl okamžitě zakročit proti kovbojské zahraniční politice Babišovy vlády v demisi!

Jenže přišel druhý chemický útok, v syrském Dúmá. Česká vláda opět vyjádřila solidaritu, tentokrát s USA a podpořila Trumpův raketový útok na Sýrii za údajný chemický útok syrských vojsk v Dúmá. Najednou se ale ukazuje, že týden po úderu se objevuje svědek, který je naživu a vypovídá o tom, že žádný chemický útok se nestal, nikdo nic neviděl, jenom Bílé přilby každého polévaly vodou v místní nemocnici a pořizovaly u toho video záznam. Česká vláda tak v krátké době po kauze Skripal naletěla britským a americkým partnerům už podruhé. Éto děbily, to se opravdu nedá jinak hodnotit a znovu se ukazuje, že česká politika je, až na výjimky, hotový Augiášův chlév, kde se každý ohání demokracií a humanismem, ale jakmile američtí a britští partneři a páníčkové zavelí, ti samí čeští politici si rázem s demokracií a humanismem vytírají zadky.

Přesně podle tezí Václava Havla o humanitárním bombardování, bez mandátu Rady bezpečnosti OSN, stejně jako v roce 1999 během bombardování Bělehradu, tak i dnes v roce 2018 v Sýrii, nemají čeští poslanci a politici problém ve jménu humanismu bombardovat cizí svrchovanou zemi a na základě zinscenovaných videí odpalovat v odvetě rakety s plochou dráhou letu a potom se hádat v poslanecké sněmovně o tom, jestli česká vláda je nebo není transparentním partnerem USA.

Až budou na Česko padat bomby na základě pouhého podezření nějaké velmoci…

Rád bych viděl reakci, až by nějaká země střílela rakety na Prahu, na Plzeň, na Brno a namísto mandátu RB OSN by tyto údery obhajovala slovy, že “s největší pravděpodobností” je Praha viníkem něčeho strašného. Ve chvíli, kdy země, která zažila rok 1938 a také 1968, začne obhajovat kroky cizí velmoci, která bez souhlasu OSN operuje v mnoha zemích světa a odpaluje rakety proti suverénním zemím, tak v takovém okamžiku taková země se stává spolupachatelem mezinárodního terorismu.

 
Americká loď odpaluje raketu proti Sýrii na základě videa, na kterém Bílé přilby polévaly nic netušící děti studenou vodou… Ukázka mezinárodního gangsterismu USA a jejich spojenců!

Opět zde vidíme, jak fungují západní mainstreamová média, která plně a ochotně převzala materiály Bílých přileb a mediálně je prezentovala západní veřejnosti takovým způsobem, že to stačilo k provedení raketového úderu proti třetí zemi, a to bez mandátu Rady bezpečnosti OSN. A potom se někdo diví, že mainstreamová média ztrácí kredit a důvěru veřejnosti. Právě tyto kauzy jsou hlavní příčinou toho, že mainstreamové zpravodajství už v dnešní době má pouze charakter propagandy a placených dezinformací, které jsou vysílány na objednávku. Potom nás ale nemůže překvapovat, že mrtví ožívají (v kauze Skripal), a že těžce zraněné děti po chemickém brutálním zásahu rozdávají pohodové rozhovory. Mainstream dnes vlastní oligarchové, kteří jsou napojeni na státní nebo globální moc. A nikdo se nemůže divit, že mainstream se stává obětí inscenací neziskovek stejně, jako se obětmi stávají vlády jednotlivých zemí.

* České titulky v úvodním videu zapnete tlačítkem “CC” v liště videa.
-VK-
Šéfredaktor AE News