Babiš podpořil afrikanizaci EU, která nám přinese bídu, epidemie a zločinnost. Brzy budeme mít stejnou kriminalitu migrantů jako Německo. A podupávání paní Němcové…

17.5. 2018   Rukojmí
  „Evropa je nejmenším a zároveň nejhustěji osídleným světadílem, který nepotřebuje nové osídlence. Marrákešskou deklaraci vnímám jako výzvu k afrikanizaci Evropské unie. Afrika ve srovnání s EU má vyšší míru bídy, válek, epidemií, zločinnosti a kolabujících států. Migrace bude znamenat, že tyto negativní tendence na černém kontinentě umocníme a zároveň je importujeme k nám. Základní otázka zní: proč? Jediná odpověď, která mě napadá, je, že jde o snahu zničit západní civilizaci,“ říká exministr Jaroslav Bašta o deklaraci, kterou podpořil premiér Babiš i ministr vnitra Metnar.
„Miloš Zeman dlouhodobě postupuje více v zájmu Ruské federace než v zájmu České republiky. Vzpomeňme na oslavy 70. výročí konce druhé světové války, které následovaly krátce poté, co Rusové začali okupovat Krym. Demokratičtí státníci se odmítli zúčastnit monstrózních oslav v Moskvě a jediný, kdo tam jel, byl Miloš Zeman. To už byly počátky, kterých si lidé možná tolik nevšímali, ale pak následovala řada dalších akcí. Zmíním jen ty z poslední doby, které se týkaly vydání ruského hackera Sergeje Nikulina nebo kauzy Novičok, ty jen stvrzují všechny kroky, které Miloš Zeman soustavně dělá, aby se zalíbil Kremlu, a vůbec nehledí, jestli takové kroky jsou v zájmu České republiky,“ řekla Miroslava Němcová. Podle ní Zemanovy proruské postoje jsou na zahájení kroků, které by mohly ve spolupráci se Senátem vést k pokusu o zbavení Miloše Zemana prezidentské funkce…

Výroky a podupávání paní Němcové se již staly součástí antizemanovského politického folklóru, kterým nás část politického spektra a většina médií oblažuje již šestý rok. To snad ani nestojí za komentář.

Jan Hamáček vyzval Jaroslava Foldynu kvůli incidentu, který se stal na akci Nočních vlků, kteří si připomínali padlé sovětské vojáky a vítězství ve druhé světové válce, k omluvě. Co si o tom myslíte?

Jaroslav Foldyna měl konflikt s člověkem, který přesvědčil mnoho uživatelů sociálních sítí, že slovo aktivista představuje eufemistické označení agresivního duševně nevyrovnaného jedince. Omluvit by se spíše měl Jan Hamáček panu Foldynovi za svůj nedomyšlený výrok.
Ministr vnitra Lubomír Metnar podepsal jménem České republiky v Marrákeši politickou deklaraci států Evropy a Afriky, kde se sice hovoří o „boji proti nezákonné imigraci a pašování imigrantů“, ale současně v ní „partneři uznávají potřebu povzbuzovat a posilňovat cesty zákonné migrace… mezi Evropou a zeměmi severní, západní a střední Afriky“. Cílem deklarace je „podpořit zákonnou migraci a mobilitu… mezi Evropou, severní, západní a střední Afrikou“. Babiš Metnara hájil, že se o podporu imigrace nejedná… Co o tom soudíte? A co to může znamenat ve vztahu k Dublinu IV?

Evropa je nejmenším a zároveň nejhustěji osídleným světadílem, který nepotřebuje nové osídlence. Marrákešskou deklaraci vnímám jako výzvu k afrikanizaci Evropské unie. Afrika ve srovnání s EU má vyšší míru bídy, válek, epidemií, zločinnosti a kolabujících států. Migrace bude znamenat, že tyto negativní tendence na černém kontinentě umocníme a  zároveň je importujeme k nám. Základní otázka zní: proč? Jediná odpověď, která mě napadá, je, že jde o snahu zničit západní civilizaci. Když to zevnitř (přes veškerou snahu Evropské komise) postupuje příliš pomalu, holt je třeba pomoci tomu zvenčí. Tato „nezávazná“ dohoda otevírá Dublinu IV zadní vrátka.