Červnové ozvěny z internetu… Běloch musí mít doklady pro cestování všude, barevným stačí jen barva pleti. Je to normální ?

Jaromír Bradávka
30.6. 2018   Rukojmí
Inu není lid jako lid. Vzpomeňme na Slovensko po vraždě novináře J. Kuciaka. Na referendum (například o EU) mají lidé IQ tykve, ale na emotivní “svržení” legitimní demokraticky zvolené vlády má “pár” tisíc demonstrantů na náměstích, opírajících se o konspiraci bez jakýchkoli výsledků vyšetřování, doktorát. Něco mi uniká?


Akce měsíce:Prezident Miloš Zeman na Hradě spálil červené trenýrky! Na základě vyhodnocení průběhu a úrovně nedělního diskuzního pořadu OVM navrhujeme přejmenovat jej na TRAPASY VÁCLAVA MORAVCE!

5.6. proběhly v českých městech demonstrace proti jmenování Andreje Babiše premiérem, podpořených účastí řady opozičních politiků..

„Kim Čong-un udělal dobrý tah, když se sešel s Trumpem…“
(Komentář jednoho obyvatele Singapuru k summitu Kim – Trump.)

Práva jakého člověka?

Liberální koncepce „lidských práv“ v praxi nefunguje, o čemž svědčí různé představy o lidství v různých světových kulturách. Každá z nich chápe po svém, co znamená člověk a jaké je jeho poslání. V liberálním západním světě je člověk chápán individualisticky, islámská kultura staví na první místo jeho transcendentální určení, v čínském chápání člověka platí princip „Ren“ (tolerance), při němž společenský celek je nadřazen jednotlivci. A máme také křesťanské chápání lidské osobnosti, v němž se prolínají společenské závazky člověka s jeho duchovní cestou, a buddhistický světový názor, podle něhož je úkolem člověka zbavit se všech iluzí.

Novinky 19.6. Beru klidně zemědělství, řekl Poche. A kulturu ne? Nebo zdravotnictví? Vskutku univerzální papaláš. Jak jde o koryto, umí všechno…

Armáda chce nakoupit letouny CASA a další techniku za více než sto miliard.

Máme vůbec dost vojáků pro tolik techniky?

Angela Merkelová: Pro vyhnání Němců ze zemí střední a východní Evropy po druhé světové válce neexistovalo morální ani politické ospravedlnění.

Frau Merkel, s tím, jak to v Německu poslední dobou vedete, můžete očekávat v dohledné době další vysídlení Němců, tentokrát z Německa. Přeji Vám krásný Den uprchlíků.

Německo v roce 2015 otevřelo dveře migrantům, aby pomohlo Maďarsku a Rakousku, prohlásila ve čtvrtek ve Spolkovém sněmu německá kancléřka Angela Merkelová. Nebylo to jednostranné rozhodnutí, ale osobně ji o to požádali lídři Maďarska a Rakouska, dodala Merkelová.

Co na to říkáte, pane Orbáne? Tfuj babo, že ti huba neupadne!

Za šíření tohoto textu můžete být ve Švédsku trestně stíháni:

“Biologická senzace ve Švédsku. Objevil se zde nový druh ptáka (parasitus muslimus)… V posledních letech se tento arabský pták (parasitus muslimus) rozšířil po severní Evropě, a to hlavně proto, že zde nemá přirozené nepřátele… Samice je zcela pokryta peřím, ze kterého jsou vidět pouze oči… Samec si vydržuje obvykle čtyři samice… Tento druh ptáka je stěhovavý, ale s podivnou vlastností – nikdy se nevrací zpět…”

Jak byste charakterizoval stav naší politické scény po jmenování nové vlády?

Vládne Zeman a Babiš je v Pocheli.

Výsledek summitu lídrů EU o migraci: Vlk (EU + Merkel) se nažral a koza (migrace) zůstala celá. Jinými slovy – hotspoty v Evropě dokonají zkázu evropské civilizace.

Andrej Babiš v Bruselu pro Le Figaro:

„Ve Francii máte miliony lidí ze severní Afriky, kteří přišli pracovat a zůstali. To samé v Německu. Ale u nás máme z tohoto systému obavy, a máme extremistické hnutí SPD, které tohoto strachu využívá. Lidé jsou znepokojení. Vidí atentáty, útoky proti mladým dívkám v Německu. Samozřejmě, je tu velká propaganda.“

Andrej Babiš tak odpor proti migrantům v ČR a v zemích V4 tedy považuje za důsledek propagandy. To je neuvěřitelné, jak se premiér ČR v rozhovoru pro francouzský list takhle odkope.

Stejně tak Babiš zaútočil na SPD a označil Okamurovo hnutí za extrémistické. To je rovněž neuvěřitelné, když Babiš ještě před několika měsíci jednal s SPD o programové podpoře vládě. Tehdy SPD ještě extrémistická nebyla?

Něco lehčího nakonec:

Káva je vynikající prostředek na všechny problémy. Nevěříte?

Jsi unavený? Dej si kávu!

Je ti zima? Dej si kávu!

Naštval tě někdo? Vylej mu ji na hlavu!

Vědci tvrdí, že lidský organismus roste jen do 25 let. Ale břicho a zadek to neví…

Upozornění (nejen) pro podnikatele: Kdo ustavičně a bez oddechu pracuje, může se stát nejbohatším člověkem – na hřbitově.