Karel Gott zpíval po 4 letech v O2 aréně v Praze.12 000 diváků mu ještě než zazpíval úvodní píseň Noční král tleskalo ve stoje.

13.6. 2018 i rozhlas
Hlas diváka přejdi na instagram
baraort1Neskutecny zazitek, neuveritelny po tom vsem, jak to tam rozjel👏🍾 Smekam klobouk🔝 je to opravdu MISTR🤴 Skvela atmosfera v narvany O2 arene, kdy vsichni zpivali jeho pisnicky, husina vsude 😂👏❤️

Gott zazpíval své hity i novou píseň Ta pravá, kterou mu napsal Marek Ztracený, jeden z hostů koncertu.
„Řekněme si upřímně, že bez přízně publika by to nešlo. Vše, čemu se věnuji, dělám pro své posluchače a diváky. Nikdy mě ani ve snu nenapadlo, že bych mohl zpívat do svého současného věku. A to ještě nekončím,” řekl osmasedmdesátiletý Karel Gott před koncertem.Vystoupení, které si slavný český zpěvák sám moderoval, doprovázely světelné efekty, umělý déšť a projekce na velké LED obrazovky. Dojetí u  některých diváků vyvolalo, když se při písních Když jsem já byl tenkrát kluk nebo Být stále mlád na projekční ploše objevily Gottovy fotografie z  mládí.
„Když jsem byl osloven, jestli bych vystoupil jako host Karla Gotta na jeho koncertě, měl jsem nepopsatelnou radost. Něco takového se neodmítá,“ svěřil Blesku zpěvák. „Pak mi ale zavolala manažerka od pana Gotta a zaskočila mne dotazem, kolik si budu přát peněz za své vystoupení,“ zavzpomínal Ztracený. Ani ve snu ho prý nenapadlo, že by mohl chtít nějaký honorář!
Vždyť i jemu Mistr přišel dobrovolně a zdarma hostovat, když v  listopadu ve Foru Karlín velkolepým koncertem oslavoval 10 roků na výsluní české pop music…

Gotta na obřím koncertě hlídaly dcery! Lucie v hledišti, Charlotte i Nella na jevišti

Komentáře 19 Fotografie 67

„Peníze jsem slušně odmítnul s tím, že jediné, co bych si přál, by bylo několik vstupenek pro rodinu a kamarády,“ prozradil Marek. Jenže to se ukázalo jako problém! Bylo už totiž beznadějně vyprodáno.

„Lístky vážně žádné nemáme, vemte peníze,“ slyšel Ztracený od organizátorů včerejší show v největší české aréně. „Znovu jsem odmítl a ve finále dostal aspoň dva lístky pro rodiče, kteří Karla milují,“ dodal Ztracený s povděkem.

http://www.blesk.cz/galerie/celebrity-ceske-celebrity/771135/marek-ztraceny-o-koncertu-s-gottem-