Klinický případ Trump

Jaroslav Loudil
14. 7. 2018
Ve světle právě skončeného zasedání NATO si západoevropské deníky všímají vystupování amerického prezidenta Trumpa. Řada z nich ho  označuje za rozdvojenou osobnost, klinický případ, účetního, který odpoledne už neví co říkal ráno, narcisistickou figuru bez většího přehledu, …. Člověka , který na spojence  v NATO  hledí stejně jako kdysi kolonizátoři hleděli na černochy  v Africe .

     V Dánsku se zase píše, že za těchto okolností je pro NATO i stagnace velkým pokrokem. Trump  v poledne Německu hrubě  nadává ,aby ho za hodinu chválil jako věrného a spolehlivého spojence.

P.S. Výpady Trumpa proti plynovodu Nord Stream 2  mají jediný cíl a důvod. Evropa by měla ve velkém vozit zkapalněný zemní plyn přes Atlantik od svého – “spojence” ?  USA a US firmy by si tak potom parádně  -“mastily kapsy”. 

  Je nutné, abychom si dnes říkali o USA a zoufalé figuře stojící  v jejich čele pravdu, bez nějakého mazání medu kolem huby. Jen tak nedopadneme opět špatně. Nikita Sergejevič Chruščov, který kdysi na jednání OSN vztekle a zarputile mlátil svou páchnoucí botou do řečnického  “kecpultíku” má myslím si  k Trumpovi nebývale blízko ! V  čele USA dnes stojí jakýsi  -“djadja kukuruznik! – 21 století. Podle toho musíme s USA také jednat.

https://www.novinky.cz/zahranicni/477694-trump-je-narcisticky-neotesanec-a-lhar-mini-suddeutsche-zeitung.html