Lauren Southernová: „Je to dobyté území!“ Mladá atraktivní Kanaďanka se vydala do australské no-go zóny a stačilo pár minut, aby….. video pod článkem

29.7. 2018   PL

Třiadvacetiletá Kanaďanka Lauren Southernová tvrdí, že islám představuje ohrožení pro naši západní kulturu. Aby svá tvrzení dokázala, vydala se na výlet na předměstí australského Sydney – do čtvrti Lakemba. Takhle to dopadlo.
Lauren Southernová si vytkla za cíl ukázat světu, že islám představuje hrozbu pro Západ. Aby své tvrzení mladá žena dokázala, vydala se z Kanady do Austrálie, aby v Sydney navštívila jednu čtvrť, kterou označila za tzv. no-go zónu, tedy část města, kam se nemuslimové údajně bojí chodit. Ze svého výletu natočila mladá dáma video, takže se můžete sami podívat, jak pochodila.

Na kameru zachytila ženy celé zahalené v tradičních arabských oděvech. A nejzajímavější prý bylo, že se v oblasti pohybovala jen pár minut a už slyšela, že by tu raději neměla být. Řekl jí to na kameru jeden z policistů. Stalo se to v okamžiku, kdy se třiadvacetiletá Kanaďanka chtěla jít podívat do jedné z místních mešit. Policista ženu varoval, že její přítomnost v okolí mešity by mohla být chápána jako ofenzivní vůči muslimské kultuře a zdejší muslimy by mohla velmi pobouřit.
Lauren Southernová se nechtěla nechat přesvědčit, ale policista jí znovu a znovu velmi důrazně doporučoval, aby místní svou přítomností nedráždila. Mladá žena poté na kameru poznamenala, že ve čtvrti Lakemba už v podstatě vládne právo šaría a muslimové tu mají záležitosti pevně v rukou.

„Nemohu kritizovat islám. Tady na veřejné komunikaci, v Austrálii, v Sydney. Tak mi neříkejte, že neexistují no-go zóny. Neříkejte mi, že tohle je multikulturní země. Lakemba je monokulturní a je tu zakázáno svobodně kritizovat islám. Je to dobyté území,“ prohlásila Lauren Southernová.

video zde