Zrádná Demokratická strana

Paul Craig Roberts
28. 7. 2018     PaulCraigRoberts
Kdyby Amerika měla víc tak čestných, mravných a fakta respektujících žurnalistů, jakým je Tucker Carlsson, nebyla by Amerika tím, čím je: to je zemí, která se pomalu rozpouští.
V tomto televizním pořadu: youtube/TGlj2T1tITg– Carlsson dokazuje, že jsme už dávno překročili hranici obyčejného nestoudného politického lhaní a posunuli jsme se až k duševně vyšinuté nenávisti jak proti prezidentu Trumpovi, tak i proti těm americkým lidem, kteří Trumpa prezidentem zvolili.
Tato choromyslná nenávist vůči “Trumpovým odrbancům” spojila demokraty s korupčnickým vojenskobezpečnostním komplexem v jednotu, směřující k jedinému cíli: Zbavit Trumpa jeho prezidentského úřadu.


Carlsson uvádí jména hlav amerického zpravodajství, obviňujících Trumpa ze zrady Spojených států za to, že se snažil normalizovat vztahy s Ruskem a znovu tak nastolit mír, čímž prý Spojené státy ohrožoval.

Což je samozřejmě nesmysl, kterému je třeba rozumět tak, že někdejší předsedové zpravodajských agentur chtějí vyjádřit názor, že Trump svou snahou normalizovat vztahy s Ruskem ohrožoval bilionový roční rozpočet vojenskobezpečnostního komplexu. Toho obra, jenž se těmto pánům za služby jemu odváděné, odměňuje jistým všimným. Vypláceným jim nikoliv za zabezpečení lidu Spojených států, ale za zabezpečení rozpočtu vojenskobezpečnostního komplexu.

Carlsson dále osvětluje, jak každý z těchto někdejších zpravodajských činitelů si vylepšuje svoji finanční situaci tím, že za náležitý bakšiš poskytuje své znalosti a vědomosti prostitujícím se médiím. Zcela bezectný John Brennan už v minuloti předával médiím i informace nejcitlivější – a to aniž by za to byl potrestán – a bude tudíž nepochybně v této své osvětové práci pokračovat i v budoucnu.
Carlsson se tedy ptá: proč nebyly až dosud těmto zrádcům a lhářům jejich bezpečnostní výsady odňaty? Což je otázka plně oprávněná, protože nikdo nepoškodil Ameriku víc než John Brennan, James Comey, James Clapper, Rod Rosenstein a celá Obamova kabala FBI, která “aféru Russiagate” vymyslela.

Skutečnou otázkou zůstává tedy tato: Proč všichni tito nedvojsmyslní a zřejmí zrádci, kteří se spiknutí, cílícího ke svržení prezidenta, účastnili, nebyli ještě ani obvinění a ani zatčeni?
Odpověď je nasnadě: Ministerstvo spravedlnosti drží nad těmito zrádci svoji ochrannou ruku. A co jiného též můžete očekávat od Roda Eisensteina, který toto ministerstvo řídí? A proč Trump Rosensteina, který se ani v nejmenším netají svým úmyslem jej zlikvidovat, tohoto muže do jeho funkce jmenoval? A také: kdo byl onen zrádce, který Trumpovi Rosensteina do jeho funkce náměstka ministra spravedlnosti doporučil?

Julian Assange, jeden z nejkvalitnějších světových žurnalistů, tráví už roky svého života v politickém azylu na ekvadorském velvyslanectví v Londýně. Byla to totiž jediná možnost, jak zabránit Britům, aby ho předali Washingtonu k mučení či popravě – samozřejmě na základě falešných obvinění. A nyní nový prezident Ekvadoru je připraven současný statut politického azylu pro Assange zrušit a předat ho Britům, kteří jej okamžitě odevzdají svým pánům ve Washingtonu.
Obdarovali Američané tohoto nového ekvadorského prezidenta a jeho ministra zahraničí tak závratnou sumou dolarů, že se jí nedalo vzdorovat?

Jisté je, bohužel, jen jedno. Nová loutka ekvadorská konspiruje dnes se starou loutkou britskou na vydání jednoho z největších světových žurnalistů Washingtonu. Do rukou ďábla, který jej už navždy umlčí.

Jestliže někde žije ještě hrdý Američan či Brit, pak to musí být ignorant, jakému není na světě rovno.

Vybral a přeložil Lubomír Man