Tomio Okamura:Invaze vetřelců z Afriky

25.8. 2018    Rukojmí
Další stovky agresivních nezákonných migrantů z islámských zemí včera násilně proniklo přímo na území EU do španělské enklávy Ceuta na severu Afriky.
Opět zranili španělské policisty, na které útočili kyselinou a nehašeným vápnem, které způsobují popáleniny, a házeli exkrementy. K překonání plotu použili migranti nůžky na plech, kterými rozstříhali plot. Znovu se tak opakuje dokola stále stejný scénář, kdy například minulý měsíc na stejném místě proniklo přímo na území EU více než 700 osob a tito agresivní migranti opět zranili desítky zasahujících policistů, na které také házeli fekálie, nehašené vápno, které dráždí a leptá kůži, útočili zápalnými lahvemi či sprejovými lahvemi s hořlavými látkami, které sloužily jako podomácku zhotovené plamenomety. To jsou zase další doktoři a inženýři? Ne. Je to invaze.

Další migrační vlna je bezesporu také odpovědí na nejnovější návrh Evropské komise (EK), která chce platit z našich daní na každého migranta 6 tisíc EUR (155 tis. Kč) té zemi EU, která si ho převezme. Zatím „dobrovolně“. Navíc chce EK přispívat 500 EUR na přesun takového migranta z pobřeží do příslušné země EU. O tomto návrhu EK rozhodl 29. června Summit EU, o kterém premiér Andrej Babiš lživě informoval českou veřejnost, že prý zabránil migraci. Stejně tak obelhává naše občany ministr vnitra a zahraničí Jan Hamáček (ČSSD). Přesný opak je pravdou, tak jak ihned informovalo naše hnutí SPD. A premiér Babiš nedomluvil vůbec nic. Naopak je situace ještě horší a EU tlačí na přijímání migrantů za každou cenu. Migrace je plánem EU – to je potřeba jasně zdůraznit.

Hnutí SPD s těmito postupy zásadně nesouhlasí a jako jediná strana v Parlamentu prosazujeme nulovou toleranci této migrace a odmítáme diktáty Bruselu. Klíčové budou volby do Evropského parlamentu příští rok v květnu, kde je nutné, aby vlastenecké strany celé Evropy včetně SPD získaly co nejvíce mandátů, abychom mohli změnit politiku EU zevnitř směrem k Unii evropských národů (UEN), tedy k co nejužší spolupráci suverénních evropských zemí bez diktátu Bruselu. Při zachování volného pohybu občanů EU, kapitálu, zboží a služeb.