Vlastní hloupostí nás neporazíte, zkuste chytře přesvědčit hloupé lidi, ti by vám mohli věřit!

Ivan David
8. 8. 2018
Přítel mi poslal článek jakéhosi Janďourka z jakéhosi Svobodného fóra ZDE. O duševním obzoru tohoto think tanku svědčí už to, že na titulní stránce propagují zapšklou a žlučovitou Miroslavu Němcovou “for president”. Má asi tolik šancí jako černokněžník Tomáš Halík. Úroveň vysokých škol asi opravdu hodně klesla, jinak si nedovedu vysvětlit, jak ji mnohl pan Janďourek absolvovat. Nevím, jestli je to hloupostí, zmateností, nebo také lže, ale připisuje mi tam výroky z článku, který jsem nanapsal. Snaží se přesvědčit přesvědčené, že jsem nebezpečný. Možná jsem. Pro někoho. Zato oni jsou neškodní. A čím dál víc je to žere.

Že USA chce ovládat svět neříkám ovšem já, protože je to banální a obecně známé, ale říkají to představitelé USA sami. Takže pokud mě chce Janďourek označit za autora tohoto prohlášení, je to skutečně trefa.

Ani to, že padlí vojáci nejsou hrdinové jsem nenapsal. Nenapsal bych to, protože to je věcí názoru. Pro někoho jsou hridinové, pro jiného ne. Co je však jisté, nebojují za vlast. Nechali se najmout a zvolili si riskantní způsob obživy. Samozřejmě pracují pro USA, my je jen ze svých daní platíme. Jejich smrt je pro jejich rodiny tragédie a nemám rád, když se takové věci zlehčují.

Podle Janďourka bych prý vydal zemi “ruskému rejdění”. “David by to ale udělal rovnou. Koho pak ještě nazvat přihrávačem Ruska?”, píše Janďourek. Génius, nejdříve mi připisuje cizí článek, pak sám, zjevně přímo z vlastní hlavy vymyslí, že bych vydal zemi ruskému rejdění a ještě to rozvíjí, co dál “bych” udělal. Příšerné! To je úroveň!

Dovedu si představit paní Miroslavu Němcovou jako prezidentku v zemi plné janďourků. Takže to nehrozí.

– – –