Zbořil: Některá média zveřejňují jenom to, co se jim líbí! (VIDEO)

Zdeněk Zbořil v rozhovoru pro Prvnizpravy.cz

– rp –
4. srpna 2018 PrvníZprávy
Některá média se snaží ovlivnit veřejné mínění , a to takovým způsobem, že propouštějí přes ta svoje síta pravdivosti jenom to co se jim líbí, uvedl v rozhovoru pro Prvnizpravy.cz Zdeněk Zbořil.


Pokračuje horké léto, ale ne jenom počasí i v politice je horko. Na jihu Španělska u Gibraltaru se vylodili migranti a turisté byli na pláži dost překvapení. Konečně se politici začali více zabývat migranty, ale jak uspějí, tak to ukáží za rok eurovolby . A u nás máme novou ministryni na ministerstvu práce a sociálních věcí a možná se i někam posouvá kauza H-Systému, kdy soudce Šámal přiznal, že tady asi pochybil stát, když se celá kauza vleče dvacet let, takže by stát měk platit, to znamená, že za chyby soudů ve finále zaplatíme my, daňoví poplatníci.


A co vy na to pane Zbořile?

“Všechny ty zprávy mají společného jmenovatele, že jsme málo informováni nebo špatně informováni. Některá média, která se rozhodla dělat politiku místo politických stran, tak se snaží ovlivnit veřejné mínění , a to takovým způsobem, že propouštějí přes ta svoje síta pravdivosti jenom to co se jim líbí a ten celek se v tom vlastně vytrácí,” řekl v rozhovoru pro Prvnizpravy.cz Zdeněk Zbořil.

“Jedno z takových pozoruhodných prohlášení je, že Donald Trump na twitteru napsal, že by se mělo zastavit vyšetřování ruského vlivu na prezidentské volby, ale to když řekneme dnes, tak to nemusí platit za další tři dny, amy nevíme zda-li to americký prezident řekl a nebo si to někdo v těch audiovizuálních nebo tištěných médiích jenom špatně nepřeložil a nebo nevyložil a chtěl slyšet od amerického prezidenta to, co chce on. Tak je to i se vším ostatním,” dodal Zdeněk Zbořil.

Podrobnější analýzu si můžete poslechnout v následujícím rozhovoru Zdeňka Zbořila pro Prvnizpravy.cz. (ZDE)