Média už zase lžou, jako když Rudé Právo tisklo aneb Čteme mezi řádky

Michal Brand
9. 9. 2018
Tolerantní islám v tolerantní islámské zemi
Zajímavá zpráva přišla z Indonésie. Ano, té země, kde vládne umírněný, tolerantní islám a která byla zářným vzorem multikulti soužití pro zastánce masové migrace do Evropy.
Podle této zprávy vyšel v této zemi zákon, podle kterého ženy nebudou obslouženy v restauracích po 21. hodině, pokud nebudou mít mužský doprovod. Já myslím, že je to zářný příklad, jak nesmírně tolerantní Islám je a jak dbá na respektování práv žen. Vždyť je to o hodně lepší, než kdyby byla taková žena rovnou ukamenována a upálena. Pokrok! Tolerance, respekt k ženám! To chce nejméně Nobelovu cenu míru.


Ale co. Vždyť od multikulti extrémistů jsme se už dokonce dozvěděli, že povinné zahalování muslimských žen (trestané jinak dle islámu znásilněním a následným – případně předcházejícím – ukamenováním a/nebo upálením zaživa) je důkazem svobody a hrdosti muslimských žen. Podle tohoto vzorce „uvažování“ multikulti extrémistických fanatiků vlastně byly žluté hvězdy na kabátě Židů v nacistickém Německu důkazem hrdosti Židů a vyjádřením jejich osobní svobody nosit na oblečení hezké obrázky.

Německá kafkárna

Němečtí extrémisté z krajní protiněmecké rasistické levice požadují důkazy, že jejich falešná obvinění o „pogromech na migranty“ jsou doopravdy falešná. Šéf německé rozvědky uvedl, že prohlášení o pogromech jsou lži. K údajným pogromům, o kterých hovořila i samotná Makrela, mělo docházet po vraždě polo-Kubánce v Chemnitz spáchané třemi nelegálními migranty, zřejmě navíc pobývajícími v Německu v rozporu s rozhodnutím o zamítnutí azylu. Rasistická protiněmecká levice zveřejnila zmatená videa, kde podle jejich tvrzení dochází k masovým útokům na nebohé tolerantní, pokorné, vděčné a tiché univerzitní profesory a doktory věd z Afriky a Blízkého Východu, kteří se přišli obětovat pro Němce a pro jejich životní úroveň.

Tak schválně. Makrela prý, údajně znásilnila a zavraždila několik desítek německých občanů. Pokud bude zlovolně tvrdit, že se to nestalo, ať předloží důkazy, že to nikdy neudělala.

Ale já vím, že to nejde, Proto je již od dob antického Říma v civilizovaných zemích, kde vládne právo a rozum, platí základní princip – důkazní břemeno leží na žalující straně. Protože nevinu nelze dokázat. (Kromě panenství. A i to prý lze dobrým plastickým chirurgem zpětně odfixlovat.) Proto se vždy musí dokazovat vina. Ale to platí jen v civilizovaných zemích, kde vládne právo a zdravý rozum. Tam, kde vládne fanatická pouliční a univerzitní lůza multikulturalistů, neomarxistů, genderistů, antifa-istů a jiných rasistických, genocidních ideologií a hnutí, tam musí řádní občané naopak prokazovat svoji nevinu. Kladivo na čarodějnice (velice doporučuji i film – perfektní obraz komunistických monstrprocesů i dnešních multikulti monstrprocesů, včetně např. monstrprocesů a štvanic MeToo). Kladivo na čarodějnice aneb Kladivo na řádné občany. Každý, kdo se ozve proti vyhlazení vlastního národa nelegálními migranty z nejzaostalejších a nejbarbarštějších zemí světa, ten bude (vlastně již je) preventivně obviněn z rasismu a xenofobie (novodobého „zločinu“ čarodějnictví). Pokud se poté nepřizná, je to důkaz jeho zatvrzelosti a bude po právu odsouzen. Pokud se přizná, je to důkaz správnosti obvinění – chvíle napětí – a, ano, milé děti, bude po právu odsouzen.

Franz Kafka to v knize Proces nepopsal lépe. Dnešní multikulti totalita je jak vystřižená z Kafky. Obří socha Kafky u Quadria je vlastně multikulturním Stalinovým pomníkem, jen si to nějak neuvědomujeme. Mimochodem, tak jak je pro mne David Černý lidsky a morálně zcela odporná existence na úrovni naprosté žumpy mnichovských pivnic let třicátých (viz. např. zde), tak tato socha je pro mne velice zajímavá a je pro mne světlou výjimkou na scéně moderního „umění“, které je jinak zaplněno zvratky vydávanými za vysoce intelektuálský „kumšt“.

Švédsko je plné zaprděných českých buranů, kteří jsou poznamenáni léty komunizmu
Hlavním tématem probíhajících voleb ve Švédsku je prý migrace. Zvláštní. Tři roky jsme četli články výhradně o tom, jak migrace je téma jen u primitivních, zaostalých, zaprděných českých buranů a křupanů. Tři roky čteme výhradně o tom, že všude ve vyspělém světě jsou občané tak inteligentní, že ví, jak skvělá je masová migrace nelegálních, nevzdělaných a agresívních pasáků koz, kteří přišli klást svoje požadavky a ultimáta. Tři roky posloucháme, že vyspělí občané západních zemí prý jsou tak inteligentní, že jásají nad miliony nelegálních migrantů, kteří přichází vysávat ekonomiku svými požadavky na velké domy zadarmo, na značkové oblečení zadarmo, na výběr z jídel na úrovni minimálně pětihvězdičkové restaurace, samozřejmě zadarmo, na i-phony poslední řady zadarmo a to s neomezeným tarifem – pro ně samozřejmě zadarmo. Tři roky čteme, jak vyspělí, inteligentní a předvídaví občané západních států ví, jak pro ně bude přínosný příchod milionů nelegálních obohacovačů, kteří jsou do nejhlubšího morku kostí přesvědčeni o právu, ba přímo povinnosti, jakéhokoli muslima znásilnit jakoukoli nezahalenou, zejména pak bílou dívku, ženu, stařenu, chlapce, dítě. Když se jedná o znásilnění nějakého podčlověka z nějakého evropského národa, navíc nemuslimku-nemuslima, pak tím spíše.

Inteligentním, vzdělaným a neburanským Švédům trvalo několik let, a minimálně celé tři roky akcelerujících narůstajících problémů, než jim došlo to, co primitivní hloupí a nevzdělaní Češi prohlédli ihned na samém počátku. Pozitivní dopad desítek let komunizmu na ostražitost, samostatnost uvažování, rozvoj kritického myšlení u všech obyvatel Čech se jasně ukázal. Vlastně mají multikulti extrémisté pravdu – desítky let komunizmu mohou za to, že postkomunistické národy byly imunní vůči propagandě a vůči lhaní politiků. A postkomunistické národy tak nepodlehly islamizační multikulti propagandě. Občané západních zemí naproti tomu vylezli z inkubátoru a první bacil, který šel okolo, je skolil. A jejich země zničil na desítky let a několik generací dopředu. Občanské válce se zřejmě již nevyhnou. Její výsledek je nejasný, ale budu držet pěsti původním obyvatelům.

V Británii opět nůž zaútočil proti několika lidem

Tak by přeci správně měl znět titulek. V posledních několika letech se nám ve všech dostatečně multikulturních zemích objevují auta, dodávky, náklaďáky, které najíždějí do lidí. Jinak je samozřejmé, že to nemá s ničím nic společného a s Islámem už vůbec ne, jak je již ustálené rčení ve všech internetových (a zatím ještě alespoň trochu svobodných) diskusích.

Nyní se čím dál více množí útoky nožem. Jedná se zpravidla o „mladíky“. Rodina je otřesena a nechápe to. Mladíci s ničím nemají nic společného, skoro vždy „zdravili sousedy“, auta zapalovali jen občas, pak se nějak záhadně „zradikalizovali ve vězení“, kde se ocitli ještě záhadněji, zřejmě kvůli „rasismu většinové společnosti“. Nebo je urazila neúcta k Islámu, známému náboženství míru, lásky a tolerance (a kdo popírá mírumilovnost Islámu, tomu muslimové uříznou hlavu a basta fidli). Jako toho mladíka v Holandsku, který nožem napadl dva náhodné kolemjdoucí, protože ho urážela neúcta Evropanů k Islámu.

V případě zpráv z České republiky nebo ze Slovenska, zejména východního Slovenska, pak když jde o „mladíky“, tak jde o zcela jiné mladíky, kteří opravdu nemají nic společného s islámem nebo muslimy. Snad kromě parazitického způsobu života na úkor většinové „rasistické“ evropské populace, která je tak rasistická, že jim platí celoživotní kapesné a ještě po nich uklízí b….l.

Do Evropy může chtít dalších 22 milionů (nelegálních) migrantů

Říká to eurokomisař. Nebo taky, řekněme si to upřímně, do Evropy může chtít tak asi dvě miliardy nelegálních migrantů. Protože koho by ze zaostalých, chudých zemí nelákalo odjet někam, kde hloupí bílí Evropané pracují a platí daně, ze kterých se kupují domy, auta, oblečení, nábytek, jídlo, telefony a dokonce i vyplácí kapesné na výlety po Evropě komukoli, kdo přivandruje z Afriky nebo z Asie? To je přeci nabídka, která se neodmítá. Navíc si jako „uprchlík“ (čti: nelegální migrant, zřejmě s kriminální minulostí neboť bez dokladů, zcela jistě s kriminální nebo teroristickou budoucností) můžete znásilnit nějaké to dítě, dívku nebo ženu, když to na vás přijde. A když při znásilnění bude oběť křičet „nein, nein!“, může si za své znásilnění sama, protože vy neumíte německy jako nelegální migrant se vzděláním spočívajícím ve dvou letech čtení koránu, abychom byli přesní – dva roky jste poslouchali předčítání koránu. Oběť se má naučit arabsky. Krucinál. Evropané se musí trochu integrovat. Už nadržená Veruna Ž. to řekla jasně – Evropané se musí nelegálním migrantům, zaostalým, primitivním, násilnickým, netolerantním individuím přizpůsobit a jít jim na půl cesty. No, na půl cesty v násilnosti (jako odpovědi na násilí a nelegální jednání krimigrantů), v netolerantnosti (vůči intoleranci nelegálních migrantů, zejména příslušníků známého „tolerantního“ náboženství „vy víte kdo“, jak by se řeklo v Harry Poterovi) bychom krimigrantům jít mohli. Ještě lepší by bylo, kdyby ozbrojené policejní a armádní sloky šly napůl cesty v ústrety invazním jednotkám islámských okupantů. Protože, řekněme si to narovinu, to není migrace. To je invaze. Invaze s cílem okupovat a ovládnout dobytá území v Evropě. Invaze s cílem zotročit a vyhladit původní obyvatelstvo.

Jako ten rakouský kluk, kterého znásilnil hodný, tichý, tolerantní a vděčný uprchlík z Iráku, který statečně doma zanechal ženu a dítě, a sex mu chyběl tak, že ve sprše veřejného bazénu znásilnil jedenáctiletého kluka. Ten se sice bránil a křičel „nein, nein“, ale rakouský šaría soudce došel k názoru, že němčině nebohý irácký inženýr a doktor věd nemohl rozumět, takže vlastně ani nemohl vědět, že toho kluka znásilňuje. Klika, že rakouský šaría soudce neodsoudil rodinu toho kluka k úhradě odškodného nebohému dyškrymynovanému uprchlíkovi.

Kdo odmítá nechat vyvraždit vlastní národ, tomu multikulti extrémisté obstaví účty

V Itálii prý „populistické“ Lize Severu (čti: ne-extrémistické politické straně, respektující názor vlastních občanů a zdravý rozum) obstaví účty až do výše 49 milionů Euro. Důvod? Kdo chce psa bít, …

Prý kvůli zpronevěře minulého vedení. Skutečný důvod? Odpor Ligy Severu proti kriminální činnosti tzv. „neziskových organizací“ a jiných kriminálních, zločineckých organizací zaměřených na dovoz teroristů, vrahů a nelegálních migrantů do Evropy.

Sarkozy vzal V HOTOVOSTI od Kaddáfího desítky milionů Euro na kampaň. Rathovo víno v krabici na desátou. Tím se Sarkozy dopustil obzvlášť závažných zločinů (praní špinavých peněz, trestné činy proti zákonu proti praní špinavých peněz a výnosů z terorismu atd), a to vše ještě navíc jako organizovaná skupina, tedy s vyšší trestní sazbou, neděje se už skoro deset let nic. Čas od času se o tom napíše, aby to vypadalo, že tisk je svobodný a neúprosně prosazuje právo a morálku. Ale – zabavil někdo všechny účty UMP nebo nástupnickým Republikánům ve Francii? Ne? Jakto?

USA a NATO se snaží dojednat mír s Talibanem

Aneb – v Afghánistánu je to 17 let nepřetržitých úspěchů. Po 17 letech od „vítězství nad Afghánistánem“ je NATO v situaci, která se velice rychle přibližuje situaci posledního vrtulníku ze střechy velvyslanectví USA v Saigonu. Současná vláda už ovládá, jakž takž, už v podstatě jen některé části hlavního města, Kábulu. Dokonce ani vládní a diplomatická čtvrť už není bezpečná. Pravidelně dochází k pumovým útokům v blízkosti západních velvyslanectví a proti hotelům, ve kterých přebývají výhradně západní experti a politici. Tato válka byla ale prohraná již ve chvíli útoku. Nemůžete vést válku proti jakémukoli národu. I když ji kvůli PR přejmenujete na „válku proti terorismu“ nebo „válku proti Alkajdě“ nebo „válku proti talibanskému režimu“. Ani tak tu válku nevyhrajete. Můžete zkusit vyvraždit všechny příslušníky toho národa a jadernými zbraněmi celou zemi přeměnit na skleněnou tabuli. Ale ani tak nevyhrajete, i to bude vítězství Pyrrhovo.

Čím dříve se NATO stáhne z Afghánistánu, tím lépe. Tím lépe pro Afghánistán a jeho národy, tím lépe pro země NATO a jejich národy.

Skripal a blbství vládnoucích režimů v západní Evropě a v USA

Podle nejnovějšího blábolení britského režimu spáchali atentát na Skripala a jeho neteř dva Rusové, s falešnými pasy lišícími se kvůli nenápadnosti jen jednou číslicí, kteří cestovali na falešné pasy několik let po Evropě, aby na sebe jóóóó upozornili, jména obou Rusů nejsou známa, ale britskému režimu je známo, kdo byli jejich prarodiče (samozřejmě šlo o agenty Stalinovy tajné policie). Britský režim také ví, že oba Rusové do Británi přilletěli, zajeli si na obhlídku do Salisbury, zpět do Londýna, zpět do Salisbury otrávit Skripala a pak hned zpět do Londýna a hned pak zpět do Moskvy. Cestou po Salisbury, kde se procházeli a nakupovali suvenýry (ze samého spěchu z místa činu do bezpečí centrály KGB v Moskvě) a během této své procházky zcela nenápadně odhodili flakon Nina Ricci do popelnice v 7 mil vzdáleném Amsbury. V atletice byli Rusové vždy dobří – ale odhodit flakon Nina Ricci 7 mil daleko, no kruci, to nemohl být nikdo jiný než ruští tajní agenti konající na přímý rozkaz Putina. V popelnici v Amsbury pak flakon Nina Ricci vydržel na povrchu odpadků až do chvíle, kdy flakon i s Novičokem našli dva britští houmlesáci. Konkrétně o tři a půl měsíce později.

Ponaučení? V Británii se odpadky vyváží maximálně jednou za čtyři měsíce. A to si představte, jaké to teprve bude peklo, až Británie nebude mít 27 000 předpisů a nařízení Evropské Unie!

Britský režim Theresy Mayové tedy má další „nezvratné důkazy“ v kauze Skripal. Každý, kdo má IQ vyšší než dnešní datum, má další nezvratné důkazy naprosté demence, prolhanosti a amorálnosti politických a mocenských struktur Západu.

Víc už k této naprosto neuvěřitelně trapné kauze v tomto komentáři psát nebudu.