Glivice, téměř každý den znovu a znovu

Michal Brand
5. 10. 2018
Západní hysterická válečnická propaganda je opravdu neúnavná. Když už nejsou k mání přitroublé „informace“ alá „Skripal psal zprávy tajným inkoustem“, tak se pachatelé zločinů proti míru a pachatelé zločinu plánování agresívní války proti Rusku vytasí s dalším příběhem pro protiruské nemyslící blby. Dnes nás oblažilo Holandsko. Tamní režim dnes oznámil „horkou novinku“ – „Rozkryli jsme kyberútok Rusů, tvrdí Nizozemci. Agenty prý zajímaly počítače OPCW i let MH17“, hlásá titulek. Podle „informací“ v článku se celý případ udál v dubnu. Skripal si 14 let nemohl vzpomenout na ruské agenty v Evropě a proto je „odhaloval“ až v době, kdy byl dávno mimo službu a měl odsezeno 6 let v base a pak ještě dalších 8 let na zadku v Salisbury.

To nizozemská ministryně pro agresívní válku, ehm, pardon, pro obranu, si vzpomněla po pouhých 6 měsících. Ale jistě jen drobnost.

Z obsahu článku se můžeme „dozvědět“, že tento sofistikovaný hackerský útok se odehrál tak, že čtyři Rusové přiletěli do Holandska, zajeli na parkoviště před budovou OPCW, kde se snažili připojit na Wi-Fi. OMG. To jsou jako sofistikovaní nebezpeční hackeři, kteří musí přijet až k  počítači, který chtějí hacknout? Takové hovadině může věřit jedině někdo, kdo zná počítače a internet jen z kurzů „genderová rovnost RAM-ky a flash-disku“ anebo „počítač je jen sociální konstrukt, ve skutečnosti vůbec neexistuje“ na Karlově nebo jiné multikulturní „univerzitě“. No vážně – hovadině, že hacker musí být fyzicky blízko k  počítači, který chce hacknout, tomu může věřit jedině tupé, pologramotné hovado. To nemyslím jako urážku. To je ohodnocení inteligence publika těchto agitačních blábolů západní propagandy, která se snaží stále znovu a znovu připravit publikum na zahájení jaderné války proti Rusku. Tady je typický konzument blábolů protiruské, válečné propagandy – právě sleduje „zprávy“.

Tomuto nejnovějšímu nesmyslu zločinné válečné propagandy může prostě věřit jedině tupec. Protiruský fanatik. Super zfanatizovaný bolševik z let padesátých, který má jen přehozené strany, ale fanatizmem a vylízaností mozku je na stejné úrovni, jako jeho předchůdci z doby, kterou jsem ještě před pár lety naivně považoval za dobu dávno minulou. Nesmyslu o  hackerech, kteří napadají počítače z nejbližšího parkoviště, tomu může věřit jedině blb. Nebo západoevropský politik. Což je vlastně totéž, jak můžeme sledovat téměř denně. Případně nějaký český politický oslík, který se snaží hýkat ve stejné tónině jako „vyspělý“ zcela zdegenerovaný Západ.

K poslední válečné agitaci se přidala samozřejmě i  Británie. Kdysi Velká, kdysi také demokratická a svobodná země. Dnes již jen zmanipulovaná, polo-islámská země ve stylu Orwella a Idiokracie. Nu což, z Británie můžeme brzy očekávat zprávu, že Skripal byl otráven Novičokem, který mu do jeho počítače nasadili ruští agenti-hackeři přes Wi-Fi ze sousedního parkoviště. Tím se také vysvětlí zmatek v britských verzích, kde vlastně byl přesně Skripal Novičokem otráven, protože se to stalo vlastně na Netu. A na sousedním parkovišti. Oba ruští agenti v  Salisbury na parkovišti jistě také přejeli Skripalovo morče, aby zlikvidovali nepohodlného svědka.

Britský plátek dokonce píše „The West hits back at Putin’s cyber war: UK, Holland and US spearhead fightback against Russia as they reveal global cyber war hit targets from Canada to Malaysia(Západ vrací úder Putinově kybernetické válce: Spojené království, Nizozemí a USA bojují proti Rusku odhalením globálních útoků kybernetické války proti Kanadě a Malajsii). No pááááááni! Tak z parkoviště v Holandsku tito hackeři napadli dokonce i  Malajsii. Proč kvůli tomu jezdili na holandské parkoviště, to mi tedy není jasné. Ale já nejsem idiotIdiokracie. Ne, jen vtípek. Vlastně počítač, který měli tito děsně nebezpeční hackeři u sebe a který použili k děsnému útoku z parkoviště na wi-fi, byl prý podle holandské ministryně černého humoru a stupidity stejný, jaký byl použit k hackerským útokům v Brazílii, v Malajsii a všude možně jinde po světě. No to jsou tedy hackeři – dokonce ani neumí „schovat“ svůj počítač při hackerském útoku. Co ještě? Taky je prozradila IP adresa, ze které se přihlašovali a která je IP adresou vrátnice v  Kremlu? A taky si „ukradená data“ posílali na mail hacking4kreml@rusko.evil ?

USA se také přidaly. Holandsko prý na parkovišti našlo čtyři Rusy. A z těchto čtyř Rusů již USA celých sedm obvinily. To je jak Vyšinskij nebo Urválek. Jen se oba zabydleli pro změnu na západě.

A o co tedy jde? Jde jednak o přípravu publika pro zahájení jaderné války proti Rusku. Nemine týden, aby válečná goebelsovská propaganda nepřišla s novým obviněním Ruska. Ničím nepodloženým a téměř vždy tak trapným, jako kdyby tu lež vymýšlely děti z mateřské školky.

Ultimáta vůči Rusku, provokace, vyhrožování námořní blokádou, zcela fantasmagorická a na první pohled nesmyslná a vylhaná obvinění. A nyní i  „hackerské“ útoky“. Které mohou být podle nové doktríny NATO důvodem k zahájení války proti Rusku. Taková válka by byla opět válka totální. Jako druhá světová válka. Taková válka by ale dnes byla válka jaderná.
Při pročítání zpráv k této nejnovější „kauze“ jsem padl na jednu reklamu. Připadá mi opravdu případná k směšnosti všech současných obvinění Ruska ze strany „demokratického“ zločinně-válečně-naladěného „západu“:

„Světlu vstříc – nový komediální seriál z krematoria“. Z krematoria, kterým se pod dnešní„západní“ politickou garniturou Evropa již brzy stane. V jaderné válce. Kvůli údajným „hackerům“, kteří neumí ani to, co každý náctiletý hacker-amatér, a musí prý jezdit na parkoviště napojit se na wi-fi.

(Pozn. red.: autor je IT specialista)