Hledání spasitele v organizovaném zmatku

Martin Koller
5. 10. 2018
Tři spasitelé v cizím zájmu
Historicky se v české, historii objevili tři spasitelé. První byl Ježíš, kterého využívala křesťanská církev k ovládnutí věřících i států. U nás nakonec sloužil především ke germanizaci a podpoře vlády cizácké šlechty po bitvě na Bílé hoře. Druhý byl Václav Havel, kterého vytvořily nadnárodní zájmové skupiny s cílem kolonizovat naši zemi, především v zájmu pangermánských sudeťáků a podpoře katolické církve s nimi spjaté. Úspěšně to spojili s komedií o pravdě a lásce.  


Ta se změnila na realitu korupce, zlodějiny, lži, politické korektnosti, narkomafie, sprostoty, multikulturalismu, ničení rodiny a školy, inkluze, podpory sexuálních úchylek, zlodějského ekologismu, rozprodeje našeho průmyslu, otrokářství cestou levných pracovních sil, ničení našeho zemědělství, protinárodní propagandy v médiích, četně nově vytvářené historie účelově zakrývající zločiny pangermánství a německého nacismu, většinou ve prospěch pangermánských zájmů, reprezentovaných vládou v Berlíně a jejich slouhy v Bruselu pod vlajkou EU. Hra na elity, které jsou nejodpornější prodejnou, amorální lůzou.

Poté, co havlovská hvězda značně vyčpěla v páchnoucí realitě, objevil se nový spasitel Andrej Babiš s úzkými kontakty na zájmové skupiny kolem Allbrightové (a tudíž i Söröse) a s rozsáhlými investicemi o oblasti ekologismu a potravinářství u nás i v Německu. Zasmrádlou lež o pravdě a lásce nahradil neméně prolhaný slib, který nikoho nezarmoutí o tom, že bude líp. Nějak se to nedaří, stále zůstáváme chudou kolonií ponižované žebroty podléhající germánským zájmům.

 Zde bychom si mohli položit zásadní otázku ve vztahu k naší historii. Ve dvacátých letech byl uveden do života, jako jeden z aktů demokracie zákon o pozemkové reformě. Agrárníkům a lidovcům se ho dařilo dlouhodobě sabotovat. Pokračoval od roku 1946 po druhé světové válce. Nakonec bylo možné vlastnit legálně pouze 50 hektarů pozemků zemědělské půdy. Jak se tento zákon prezidenta Masaryka a první republiky údajně obdivované multimilionářským oligarchou Babišem slučuje s církevními takzvanými restitucemi a s rozsahem majetku společnosti Agrofert, kterou vlastní oligarcha a největší latifundista Babiš?

Svět trvalého zmatku, nestability a nejistoty

Kdybychom, přitvrdili, mohli bychom, mluvit o soustavné přehlídce protichůdných lží. Typickým příkladem je opět multimiliardářský oligarcha a latifundista, který na všemožných plakátech poskakuje a šklebí se jako profesionální herec. Sám se předvádí jako bojovník proti migraci, ale na druhé straně všichni jeho politici v Bruselu i v Praze ji nadšeně podporují. Stačí se podívat, jak hlasují. Předvádí se jako sedřený profesionální chudák pronásledovaný zloději. Přitom jeho majetek za dobu výkonu funkce ministra financí a premiéra významně vzrostl.

Den před volbami se objevila na Seznamu pohádka, že zchudl o 13 miliard, chudák asi prací pro národ. Spíš se jedná o komedii, v níž si nezapočítává do majetku Agrofert, který jako nevlastní po dobu výkonu své neziskové funkce. Hraje si na bojovníka proti migraci a jeho pravá ruka, ministr vnitra, aktuálně obrany Metnar podepsal za něj deklaraci v Marákeši. V současné době bez připomínek přijal socialistického ministra zahraničí Petříčka, asistenta neakceptovatelného slouhy cizích zájmů Pocheho, který se předvedl nadšením pro silnou EU, tedy kolonialismus, útlak, inkluzi, multikulturalismus, cenzuru a možná i válku a především podporou afroislámské migrace. Blíží se slavnostní podpis kompaktu OSN o migraci v Marákeši, který má vytvořit povinnost přijímat v Evropě afroislámské migranty a starat se o jejich blaho (!) jako vymahatelnou povinnost a lidské právo. Hádejte, kdo to pojede podepsat za našeho spasitele. Ten přece nemůže vypadat, že podporuje migraci a tak vypadnout ze svojí komedie pro nemyslící obdivovatele.

Multimiliardář má z voličů evidentně legraci v rámci svého arogantního smyslu pro humor. Ze Stropnického, který věnoval polovinu naší armády germánskému Bundeswhru udělal ministra obrany a zahraničí, z Metnara, který podepsal Marákeš ministra vnitra a obrany. Z obdivovatele známého vlastence Dienstbiera, prosazovatele cizáckých zájmů a afroislámské migrace Petříčka udělal ministra zahraničí. Arogantní dědek Pilný, který posílal důchodce sbírat psí lejna, byl oligarchovým ministrem financí a aktuálně je třetím na kandidátce ANO v Praze. A nemyslící důchodci budou volit oligarchu jako šílení. Těch pár stovek, které jim slibuje, do roka zmizí v rostoucích cenách potravin a poté, co s Hamáčkem a Petříčkem prosadí Euro místo koruny, budou z důchodců žebráci. Přibližně 2500 korun každý měsíc, které chybí v průměru každému důchodci díky reformám Kalouska a Drábka se nesnaží vyrovnat nikdo. Jen se přihodí dobytku trochu sena, aby moc nebučel.

Oligarcha se rád ohání první republikou. Tehdy se člověk půjčující na vysoký úrok označoval jako lichvář a lichva byla trestný čin. Jedničkou na kandidátce v Praze je spasitelův kůň Stuchlík, který se živil právě půjčováním na vysoký úrok. Aspoň podle médií. Možná se vědecky založený oligarcha dopracoval ke zjištění, že jeho kůň nejlépe nakopne Prahu a udělá ji bohatší. Nicméně za první republiky nebyl zaznamenán případ, že by lichvář obohatil někoho jiného, než sebe. Na závěr bych připomenul, že oligarcha si pokecal proti politickým protinárodním neziskovkám, ale po celou dobu výkonu svých politických funkcí neudělal nic pro to, aby omezil miliardové toky peněz z české státní pokladny ve prospěch jejich parazitování a protinárodních aktivit typu podpory multikulturalismu, afroislámské invaze, inkluze a jiných špinavostí, na něž se nabaluje organizovaný zločin, především stále rostoucí obchod s drogami a šedá ekonomika. Ta mu na rozdíl od údajně kradnoucích českých podnikatelů nevadí, takže od roku 2016, tedy v době jeho vlády se výsledky šedé ekonomiky, tedy prostituce, obchodu s drogami a lidmi, ilegální práce a zatajování daní (místo trestního stíhání) započítávají do výsledků kvetoucí babišovské ekonomiky.

Díky prostitutkám a narkomafiánům a stejně si musí geniální ekonom a národohospodář budující oligarchické impérium a podnikající v řepkové ekozlodějině pomocí dotací z EU i domácího rozpočtu. stále půjčovat. Jinak by se naše ekonomika, která údajně úžasně šlape, zhroutila jako v Řecku. Zajímavě o tom vyprávěl na litoměřickém semináři profesor Stanek. Oligarcha již několik let tvrdě řeční o boji proti zlodějům, i když žádného nechytil a EET vlastně nic pozitivního nepřineslo, kromě růstu počtu zbytečných úředníků a zastrašovacího teroru na malopodnikatele a živnostníky. Kdo daně neplatil, neplatí je dál. Nemyslící obdivovatelé jsou samozřejmě z boje proti zlodějům nadšení, ale jaksi přehlížejí, že žádný zloděj není tak nebezpečný jako člověk, který kombinací finanční a politické moci a podpory ze zahraničí privatizuje stát jako svůj majetek a získá absolutní moc v zemi. V tom mu z historického hlediska mohl konkurovat pouze Hitler. Příklad takového vývoje a jeho důsledků vidíme na Ukrajině. Obecně lze konstatovat, že Česko je pro oligarchu a latifundistu hrajícího komedii spasitele dojnou krávou, voliči tažnými vo.. a jeho obdivovatelé kašpary, z nichž si dělá legraci v rámci svojí životní role.

Velká komedie

Nelze přehlédnout, že v současné politice a médiích dochází téměř k absolutnímu nepřehlednému informačnímu zmatku, který prakticky znemožňuje voličům správně se rozhodnout ve vlastní prospěch. Je to novinka a zcela jistě evidentní záměr. Příkladem jsou nejen výše uvedené komedie oligarchy a jeho party složené z přeběhlíků různých stran a všemožných protinárodních existencí. Do zmatku je vhozeno a patřičně médii a dalšími formami propagandy tlačeno pár jednoduchých hesel ve formě slibů typu „ANO Bude líp.“ Je třeba konstatovat, že oligarchu z hlediska komedie přetrumfl klon TOP 09-Piráti, partaj spadající do nadnárodní euromarxistické koalice trockistů, vedená muslimem v Bruselu.

Již řadu týdnů vidíme náhončí Pirátů otravovat po celé republice i důchodce. Žádné dredy, žádné drogy, likvidace rodiny, zmatek, permanentní revoluce, homosexuální inkluze. Vycvičení propagandisté vypadající jako civilizovaní běloši slibují ráj na zemi, noviny plné nesplnitelných, chimér, slibů a lží, stejně jako ČSSD. Agitace jako za Gottwalda, nebo spíše za Trockého kdysi v Rusku. Piráti mají stejně jako TOP 09, jejich otcovská strana, Lidovci, ČSSD a Zelení úzký vztah k Německu a tamní euromarxistické levici. Prosazují hlavní směry zaměřené na vytváření chaosu (Bartrošova patnerka se přímo označuje za kněžku chaosu), multikulturalismus, inkluzi, podporu šíření drog, likvidaci heterosexuální rodiny a afroislámský multikulturalismus v Evropě.

Typickým příkladem takové spolupráce je nedávná komedie lidovecké poslankyně Šojdrové s pokusem o únos syrských sirotků. Vydatné podporu se jí dostalo ze senátu. A kdo za celou akcí stál? Multikulturalista Rozumek, poskok cizích zájmů a reprezentant trockistických protinárodních neziskovek s blízkým vztahem k vedení ČSSD. A najednou vidíme, jak všechny ty partaje, které hrají komedii o soupeření, spolu pěkně potichu spolupracují na prosazování zájmů euromarxistů z Bruselu a pangermánských trockistů z Berlína na kolonizaci naší země. Samozřejmě nikoli zadarmo. Nelze se divit, že byla předána polovina naší armády Bundeswehru Stropnickým, jehož syn je známý jako agresivní zelený euromarxista a cestou firmy Glomex podprované partou třetiřadých politiků a nezodpovědnými, možná zkorumpovanými (?) zaměstnanci ministerstva obrany z Vyškovska, se prosazuje závislost naší armády na Německu cestou napojení armádního dopravního letectva na Lufthansu a protlačuje nákup předražených a takticky nevhodných bojových vozidel pěchoty Puma.

V rámci volebního chaosu zároveň znovu vidíme komedii s množstvím nových stran, které se ohánějí líbivými hesly, jako kdysi Zelení v Praze, nebo Žít Brno v Brně, samozřejmě s podporou teroristů z Antify. Když se podíváme blíže, vidíme, že v těchto partajích se to jenom hemží nevolitelnými lidovci, zelenými a dalšími bojovníky za cizí zájmy s požehnáním Hermanna, či samozvaného kněze Halíka, který nikdy nevystudoval seminář a nebyl vysvěcen.

Takzvaná opozice, neboli strany pražské havlérky, které hrají, že jsou opozicí proti oligarchovi se samozřejmě neangažují pravdivě na straně vlastenectví, národních zájmů, ochrany vůči rasistickým programům OSN, či privatizaci státu do rukou jednoho latifundisty. Jako bez mozku povykují o komunistickém nebezpečí. Potom si musíme myslet, že oligarcha s majetkem víc, než sto miliard, podporovaný Allbrightovou a Sörösem je komunista. Top je matení mozků na druhou.

Takový komunista bych chtěl být taky a dřít patnáct hodin denně při přepočítávání svého majetku. Lze konstatovat, že celé současné volby jsou jeden obrovský klam a podvod euromarxistů, germánských kolonialistů a jejich politických, mediálních a neziskovkářských sluhů na českém národě. Dokladem úspěšné realizace operace „zmatek“ jsou vysoké preference ANO a Pirátů, kterým jde o vše jiné, než budoucnost českého národa. Mnichov se vrací, ale tentokrát mnozí Češi nestojí ve zbrani, ale s potroublými úsměvy vítají ty, kteří je vedou do věčné chudoby a ponížení.