Komunální horor: V Praze zvítězili koně amerických neoconů, na krajích zvítězili Babišovi globalčiky a na okresech v polovině republiky vyhráli koně česko-německého landsmančaftu a Sudeťáků! To nevymyslíš! Totální krach tradiční levice v podobě ČSSD a KSČM, SPD skončila se 155 mandáty dokonce daleko za ČSSD! Konceptuální válka o Čechy a Moravu je spuštěna, Novum Ordo a tři hlavy hydry! Národ chce více NATO, více Bruselu a více Sudet. Víme, proč je výsledek takový, jaký nastal!

– VK –
8. 10. 2018 AENews
Mnohé teze autora následujícího textu redakce Nové republiky nesdílí, přesto text uveřejňujeme v plném rozsahu. Autor má mnoho výstižných postřehů a hodnocení, které doplní mozaiku povolebních hodnocení a úvah. Je kritický především k subjektům vystupujícím na české politické scéně jako reálné alternativy k dnešním držitelům moci, a které, žel bohu, v posledních volbách katastrofálně pohořely.

Na okupovaných územích České republiky skončily komunální volby do místních samospráv a do Senátu Parlamentu České republiky. Výsledky už všichni znáte a redakce zábavných pořadů České televize spustila záplavu komentářů a diskusí o tom, co bude až, co by bylo kdyby a kdo s kým a proti komu. Jak si vzpomínají někteří posluchači SVCS, před 3 týdny jsem na rádiu říkal, že se k volbám nebudu vyjadřovat, protože vím, jak to dopadne a nechci nikomu bourat vzdušné zámky.

Ale nyní po volbách se pokusím vysvětlit, proč ani redakce AE News před volbami nikomu nakonec nevyjádřila podporu a proč neustále opakuji, že politická alternativa musí vycházet zezdola, nelze ji konceptuálně ukotvit z horních procesů řízení, protože to potom je fiat-alternativa. Volby skončily tak, jak jsem v neblahé předtuše očekával, ale o to více výsledek potvrzuje to, k čemu se v  ČR schylovalo.

Petr Fiala, předseda ODS má radost z vítězství v hlavním městě.

V hlavním městě v Praze zvítězili američtí neoconi [1]. Jenom těsně. Podařilo se jim totiž dostat na první místo svého koně, vítěznou ODS a globalističtí Piráti skončili na druhém místě těsně za nimi. Pirátská strana byla dlouhou dobu označována a škatulkována do skupiny obecně globalistických projektů, ale poslední eskapáda Ivana Bartoše a jeho manželky ve španělské Barceloně ukázala něco jiného.

Piráti míří ke kormidlu pražského magistrátu?

Oba pózovali před kabalisticko-zednářskými symboly La Llum Negra [2] a odhalili skutečné ukotvení Pirátů jako procesního křídla svobodozednářské svatavy v Praze, což je křídlo sionistického světového řízení. Není proto divu, že Babišovo Hnutí ANO skončilo až na pátém místě na magistrátu, protože v globalizaci jde v první řadě o kontrolu procesů ze strany Domu Sion a teprve poté jde o ty viditelné projevy globalizace, jako je volný pohyb zboží a osob, což prosazuje Hnutí ANO, ale nejen ono, nýbrž i některé strany alternativy, ale k tomu se ještě dostaneme.

Ivan Bartoš jako DJ na lodi u pražské náplavky řídil muziku. Brzy může jeho strana řídit i pražský magistrát.
V hlavním městě skončilo Hnutí ANO s nejméně mandáty, Okamurova SPD v den voleb ztratila polovinu kandidátů na Praze 1

Na třetím místě skončilo sdružení Praha sobě, což je de facto sdružení nestraníků, ovšem se stejným počtem mandátů na 4. místě skončila koalice TOP09, STAN, KDU-ČSL, LES a Demokratů Jana Kasla. Opět se tedy jedná o strany s napojením na americké neocony a odkaz Václava Havla, toto je skupina okolo tzv. Pražské kavárny. A Babišovo hnutí ANO skončilo až na posledním 5. místě za nimi. Prahu tedy ovládli neoconi a jak to vypadá, i kdyby vítězná ODS byla vyšachována z vládnutí, budou stejně v Praze vládnout Piráti a koalice stran okolo TOP09, to znamená seskupení židozednářů a neoconů. To je chuťovka, dámy a pánové. Není úniku před nimi, není jiné cesty, procesy jsou předurčeny a lid je připuštěn k volbám a volí takto a nijak jinak. Jenže k vykreslení pražského obrazu ještě něco chybí.

Tomio Okamura v rozhovoru s Hynkem Beranem.
SPD Tomia Okamury získala v Praze hl. m. 3,54% hlasů, což na Prahu jako hlavní město není špatný výsledek. Jenže naprosté diletantství SPD v Praze, které vyplavalo na povrch v den voleb, začíná zapáchat sabotáží a úmyslným poškozením SPD zevnitř partaje a zevnitř kandidátky. K čemu došlo? SPD na prestižní kandidátce na Praze 1 přišla v pátek v den voleb o 13 kandidátů z celkem 25, protože nestihli, zapomněli, nebo prostě nevěděli, že si musí pro kandidaturu v Praze zajistit trvalé bydliště v Praze, to je prostě neuvěřitelné [3].

Ne, to není vtip, SPD opravdu přišla na Praze 1 o polovinu kandidátů, to jsou desítky až stovky tisíc hlasů, o které SPD přišla, protože kandidáti se nepřihlásili v Praze k trvalému pobytu a přišlo se na to až v den voleb. Vyškrtnutí z kandidátky kvůli bydlišti potkalo i jednoho kandidáta za TOP09, ale to se dá uznat jako výjimka, opomenutí, nevědomost, ale když je takto vyškrtnuta polovina kandidátů z kandidátky, tak to ukazuje na dvě věci, šlendrián anebo úmyslná sabotáž.

SPD přišla formální chybou registrace trvalého bydliště svých kandidátů o tisíce hlasů jenom na Praze 1 a celé to začíná připomínat úmyslnou sabotáž kandidátky

V komunálních volbách se totiž počty hlasů nezapočítávají způsobem jako u parlamentních voleb, že 1 lístek rovná se jeden hlas. V komunálních volbách uděluje volič hlasy všem kandidátům na kandidátce, takže když za 1 stranu na kandidátce kandiduje 25 kandidátů a volič volí kandidátku bez úprav, tak tím dává 25 hlasů dané straně. Pokud zvolí křížkování, potom volí jenom zakřížkované kandidáty a nikoho jiného, zbytek kandidátů na kandidátce propadá. To znamená, když v komunálních volbách zakřížkujete na kandidátce jednoho kandidáta z pětadvaceti, potom daná strana obdrží od vás 1 hlas a zbylých 24 hlasů vám propadá. Toto mnoho voličů ani netuší, takže ti, kdož křížkovali, připravili svoji stranu o desítky až stovky tisíc hlasů.

Když tedy SPD na Praze 1 přišla v pátek o polovinu kandidátů, ztratila tím ve skutečnosti polovinu hlasů v tomto volebním obvodu! Když se hraje o tolik, tak je jasné, že toto není normální a vyvolává to podezření. Když tolik kandidátů nemá trvalý pobyt v místě, kde kandidují a vedení strany si to neohlídá, a neohlídá si to ani místní organizace SPD na Praze 1, tak je to něco opravdu divného. Kandidátka na Praze 1 je “deluxe” kandidátkou v celé zemi a nevěřím tomu, že kompetentní lidé v SPD si toho nevšimli u poloviny kandidátů, že místo trvalého pobytu na Praze 1 mají v občanských průkazech jako bydliště Horní Dolní. Toto opravdu smrdí.

Tomio Okamura nemůže mít z výsledku voleb a co se dělo na Praze 1 vůbec žádnou radost.
Lídr kandidátky Hynek Beran tak voliče v Praze nejen nepřitáhl, ale stále více lidí začíná mít pocit, že ve skutečnosti jeho zednářská svatava a minulost velmistra pražské lóže Ordo Pragensis voliče alternativy v Praze vyděsila a odradila. Když si k tomu připočteme “nečekané překvapení” v pátek na Praze 1 a vyškrtnutí poloviny kandidátů, začneme získávat velice nepěkný obraz nachystaného plánu, jak poškodit SPD v Praze, aby se nedostala na magistrát. Zarážející jsou i divné plakáty SPD plné dvojsmyslů, jako třeba ten v úvodu tohoto článku, který má opravdu otřesný dvojitý význam a uráží Tomia i Hynka Berana.

Někomu o to opravdu šlo. Upozorňovali jsme na Aeronetu, že dosazení velmistra Ordo Pragensis na čelo kandidátky v Praze [4], bude vnímáno mnoha voliči SPD jako plivnutí do tváře alternativním voličům, jako výsměch a mnoho voličů to odradí. Někdo mohl k tomu říct, že to není pravda, že to SPD myslí dobře, ale když si k tomu připočtete takový zdánlivý amatérismus a vyškrtnutí poloviny kandidátky na Praze 1 kvůli procesnímu pochybení registrace trvalého bydliště, tak to prostě ukazuje na to, že někdo toto od začátku plánoval proti SPD, aby v Praze neuspěla. Sami se nad tím zamyslete a vyvoďte si závěry.

Globalistické hnutí ANO ovládlo krajské gubernační úřady Evropské unie

Ve všech krajských městech, s výjimkou Liberce, zvítězilo Babišovo Hnutí ANO. Znovu se tak potvrzuje, že jednotlivé regiony jsou finančně zcela závislé na dotacích Evropské unie, a protože Hnutí ANO je globalistické duhové hnutí, je zcela logické, že Andrej Babiš ovládl krajská města. Regionální územní samospráva je prodlouženou rukou Bruselu, která komunikuje a má vliv na česká regionální centra přímo z Evropské unie, Praha nemá na chod regionů, s výjimkou každoročních obligátních tahanic o peníze ze státního rozpočtu, prakticky žádný vliv.

Andrej Babiš tak neovládl Prahu, skončil tam až na posledním místě v hlavním městě s nejmenším počtem mandátů na Pražské radnici, ale v krajských městech, kde se rozhoduje o evropských dotacích, zvítězil na celé čáře. Volby tak kopírují americký seriál Hra o trůny, kdy centrum odporu má své ztělesnění, Pražskou kavárnu, Havlistickou frontu a americké neocony a jejich bakalovsko-janečkovské Aspeny a Protikorupční fondy, zatímco zbytek “Čechomoravy” je divočina neprostupného regionálního houští a lesů, kde se pohybují “divní lidé” v žoldu toho vůdce se slovenským přízvukem. Ani v regionálních městech tak alternativa nikoho prakticky neoslovila.

Andrej Babiš oznamuje odchod Hnutí ANO v Praze na magistrátu do opozice.

Žlutá barva zobrazuje okresy, kde nejvíce mandátů z politických stran nasbírala KDU-ČSL.

Lidovecký “landsmančaft” porazil všechny ostatní parlamentní partaje v polovině republiky na úrovni okresů, největší facka národnímu ukotvení v ČR v těchto volbách

Největší šok si nechávám na závěr. Prakticky celá Morava a Slezsko spolu s Jižními Čechami se obarvily nažluto [5], protože v okresech nejvíce mandátů z politických partají získali Lidovci. Ano, slyšíte správně. Zvítězila KDU-ČSL, jejíž předseda Pavel Bělobrádek a bývalý ministr kultury Daniel Herman, pravidelně navštěvují Sudetoněmecké slavnosti landsmančaftu v Norimberku a v Augsburgu. Prakticky polovina okresů v celé republice se tak rozhodla z politických stran volit právě Lidovce, kteří prosazují zlepšování vztahu se sudetskými Němci a pomáhají tak znovu otevírat otázku Benešových dekretů. Přitom v Česku se to týká jenom Jižních Čech, ale pohled na Moravu, ale i na Slezsko a Vysočinu je děsivý. Ve všech těchto okresech zvítězil pro-migrační a pro-sudetský éthos Lidové strany. Toto je vůle českého lidu? Potom se obávám, že není cesty zpět.

Derniéra ČSSD na politické scéně? Komunisté mohou Lidový dům velmi rychle následovat!

ČSSD vypadla z pražského magistrátu poprvé od roku 1990. Namísto rezignace vedení celé ČSSD se předseda strany a člen Bakalova Aspen Institute nechal slyšet [6], že výsledek je dobrý, že se strana odrazila ode dna. Hoďte na něj síť, je to blázen! Tato slova zazněla v reakci od jednoho z jeho spolustraníků. Strana získala 1882 mandátů v celé republice, což je obrovské číslo v porovnání s hnutím SPD, které získalo jen 155 mandátů, ale k tomu se vrátím ještě, opticky to nevypadá pro ČSSD zle, protože Hnutí ANO získalo mandátů jen 1676. Jenže s těmi mandáty je to v komunálních volbách tak, že když získáte 50 mandátů v krajském městě, tak ho vyhrajete a máte kontrolu nad krajem a nad dotacemi z EU. Když získáte 50 mandátů v úhrnu v malých obcích na okrese, neuděláte s nimi ani koalici, skončíte v opozici. A právě toto potkalo ČSSD. Lidový dům přišel kompletně o všechny kraje, přišel o všechny okresy, s výjimkou 4 z nich, kde získal nejvíce mandátů. Mandátů má ČSSD více než Hnutí ANO, ale jsou jí k ničemu.

Jan Hamáček má de facto už roli hrobaře ČSSD.
Volby do Senátu jsou kapitolou samou pro sebe. ČSSD obhajovala 13 mandátů, ale do II. kola postupuje jen 5 kandidátů ČSSD. Teoreticky ČSSD hrozí, že neobhájí ani jednoho ze 13 senátorů. Důsledek katastrofálního propadu ČSSD je jasný, voliči ČSSD utekli k Babišovu Hnutí ANO. ČSSD nemá voličům co nabídnout, koalice s Andrejem Babišem posloužila jako nástroj pro získání důvěry Babišově vládě, ale jinou funkci už ČSSD nemá, a to hlavně z pohledu vlastních voličů. ČSSD se definovala jako strana sociální a levicová. Jenže, kdo přidává dnes důchodcům peníze? Babiš! Kdo zavedl EET, dlouho prosazovaný plán ČSSD tzv. registračních pokladen? Opět Babiš! Kdo přidává peníze učitelům? Babiš! Hnutí ANO zkrátka převzalo levicovou agendu Lidového domu a ČSSD najednou netuší, co se děje. ČSSD totiž nemá nic ve svém volebním programu, čím by se strana uměla vymezit proti Hnutí ANO a získat tak levicové voliče zpět.

KSČM utekla voličská základna k Babišovi, hlavně kvůli splývání kontur a obrysů volebních programů komunistů a Hnutí ANO

Stejný propad potkal KSČM. Strana získala nejvíce mandátů v pěti okresech v ČR a tím to hasne. Celorepublikově 1426 mandátů, za ČSSD a za Hnutím ANO. Důsledek ztráty volební přízně je stejný jako u ČSSD, tedy Hnutí ANO a fenomén Babiš. V případě KSČM je propad důvěry lehce identifikovatelný, odklon ÚV od komunistické politiky, ústupek Babišovi z komunistického požadavku na zmrazení zahraničních misí AČR v NATO je největší příčinou odlivu voličů. Došlo k tomu, před čím jsem varoval, že KSČM tím ztratí vymezení se vůči levicovému Hnutí ANO, když ustoupí Babišovi kvůli misím NATO.

Proč by měl levicový volič KSČM volit KSČM, když jediná věc, kterou se partaj od Hnutí ANO liší, tedy odpor proti NATO, nakonec byla shozena pod stůl a komunisté umožnili navyšování misí NATO, požadavek na zmrazení nakonec stáhli a Babišovi důvěru vyslovili? Teď to mají a teď vidí, co provedli, toto je důsledek toho, co se stane, když levicová strana ustoupí ze svého stěžejního principu a vymění ho za vznik nové vlády Andreje Babiše. Proč by tedy potom měl volič KSČM volit komunisty, když komunisté už nejsou komunisté, ale neoliberální leftisté, kterým nevadí Evropská unie a už zjevně ani americké NATO. Protože pokud existuje volič, který má levicové myšlení a nevadí mu EU a ani NATO, tak takový volič v dnešní době volí Hnutí ANO. Voliči tak v krajích utekli k Babišovi a na okresech se rozmělnili, čímž pomohli Lidovcům k vítězství.

Z tohoto vztahu s Hnutím ANO vyjde KSČM nakonec jako mrtvola.
Národ si zvolil více NATO a více amerických neziskovek v Praze, díky výsledku voleb v Praze. Na krajích si národ zvolil více Bruselu a globalizace, potažmo více migrace, více Evropy, více migrantů a přerozdělování běženců, ve výhledové době. Na okresech lidé volili nejvíce marionety a koně Sudetoněmeckého landsmančaftu, především Morava padla na okresech úplně celá. Morava často hovoří o samostatnosti, ale výsledek voleb hovoří spíš o návratu jakéhosi pro-německého éthosu, protože voličům zjevně vůbec nevadí, že předáci Lidové strany oslovují Sudeťaky slovy “Milí krajané” a sedají si do první řady na židle vedle Bernda Posselta a šéfa CSU Horsta Seehofera. Voliči na okresech se odkopali. Nechtějí více národa, chtějí více zaprodání.

Tři hlavy hydry na okupovaných územích Čechomoravy

Jak sami vidíte, válka o trůny v kotlině Maharalu pokračuje a vidíme hned několik mocností, které usilují o prostor České republiky. Američtí neoconi skrze Prahu, globalisté skrze kraje a regionální správu a Berlín skrze Sudetoněmecký landsmančaft na úrovni nejnižších samospráv na okresech. Washington, Brusel a Berlín mají s prostorem Čechomoravy vlastní plány a boj se odehrává na více úrovních. Všimněte si, že jediná alternativní strana si nedokázala uhlídat ani formální nezávadnost svých kandidátek, čímž se de facto zesměšnila a ztratila důvěru u nerozhodnutých voličů, protože kdo by volil stranu, která ztratí v den voleb polovinu kandidátů na Praze 1?

Éto děbily, řekl by Valerij Pjakin a trestuhodně by měl pravdu. Protože na chyby, jako se stala na Praze 1 SPD, není prostor a čas. Každou chybu všichni 3 nepřátelé národních tezí v ČR potrestají, neoconi, globalisté i německé samoděržaví. Cesta k záchraně je pouze skrze hodnoty, ze kterých strany nesmí nikdy ustoupit a uhnout. Z hodnot, které strany definují. A je jedno, jestli jde o hodnoty typu odporu proti NATO, nebo hodnoty sepětí s lidem zezdola a nikoliv se zednáři.

Hayato Okamura kandidoval do Senátu za Lidovce, ale do II. kola se nedostal.
Každé volby v ČR dopadnou hůře a hůře pro národní teze, protože vyrůstá nová a převychovaná generace “global kids”, tzn. globalizovaných dětí, které v dospělosti volí piráty, více kosmopolitních hodnot, evropské integrace, prostě globalizace. Čas pracuje ve prospěch globálních procesů, ale je to umožněno jen kvůli tomu, že došlo k rozvratu ochrany 1. kruhu, tradiční rodiny. Volby do komunálu byly bitvou o ochranu 2. kruhu, tzn. kruhu životního prostoru. Tato bitva skončila pro národní teze katastrofálně.

Poučení z krizového vývoje nehledejte, žádné nebude, protože poučení může hledat jen ten, kdo nejprve přizná chybu. A toho se jen tak od politiků nedočkáme. Nelze žádat důvěru voličů alternativy a mít přitom zednáře na deluxe kandidátce v Praze. Nelze žádat o důvěru voliče komunistů, když vedení strany kvůli Babišovi ustoupilo z odporu proti NATO. Nelze zachraňovat Lidový dům, jehož voliči odešli k manažerovi se slovenským přízvukem. A nejde zachraňovat národ, který chce více NATO a tanků, více globalizace a více německých nápisů na obchodech a informačních tabulích v pohraničí. A takový Jiří Drahoš, nedávný kandidát na prezidenta, který do senátu kandidoval na Praze 4 právě za Lidovce, se do horní komory parlamentu dostal již v prvním kole! Pražská kavárna ho tam protlačila s přehledem jako po másle. A volební účast v celé ČR necelých 48% také o něčem vypovídá, přednost měly zahrádky, chaty a chalupy, ochrana životního prostoru mnoho voličů nezajímá. Budiž, uprchlíci a migranti jim to opravdu brzy, po přijetí globálního kompaktu, připomenou. Volby skončily, ale boj alternativy musí pokračovat, zejména na 1. kruhu, protože v něm je klíč k dlouhodobým procesům.

-VK-
Šéfredaktor AE News