Novinář pilkou rozřezán na saudském konzulátu

Jaroslav Loudil
10. 10. 2018

Pan Trump si jako cíl své první zahraniční cesty ve funkci prezidenta vybral Saúdskou Arábii. Nyní byl na území Turecka /NATO/ v  Istanbulu na saúdském konzulátu, na přímý pokyn vládnoucí saúdské rodiny, zavražděn a patologem rozřezán nepohodlný investigativní novinář, který si šel na konzulát vybavit papíry ke své svatbě.

Když byl na území Británie napaden na jaře dvojí agent Skripal, tak se ihned ze Západu strhlo přímo : “Protiruské zemětřesení !!!” Sankce, výhrůžky, nadávky, odvolávání diplomatů,…atd. atd. Je třeba říci, že u pana Skripala šlo o dvojího agenta, který nejprve přísahal věrnost ruskému národu, své zemi, prezidentovi a byl placen u ruské tajné služby ze státních peněz. Pak ovšem přeběhl k nepříteli a dal se do jeho služeb. V případě saúdského novináře šlo o  politickou vraždu nařízenou z Rijádu nejvyšším saúdským vedením.

P.S.: Saudská Arábie = USA spojenec nejvěrnější!! Nyní bych tedy čekal jako v případě Ruska: Sankce, výhrůžky, odvolávání diplomatů,…atd. atd. A nebo zase přijde naše tak dobře známá politika “dvojího metru”?? Totalitní režim v Rijádu vraždí novináře, kteří píší svobodně, ovšem politici v USA a  NATO neustále házejí špínu na Rusko a Čínu?? No, tak z toho se mi chce zvracet! Fuj politikům Západu! Pokrytci!