Syrský uprchlík: většina migrantů chce ovládnout Evropu a zničit křesťanství

MIKE/VOE
17. 10. 2018 PravýProstor
V rozhovoru pro německý časopis syrský uprchlík hovoří o skutečných záměrech uprchlíků, kteří přišli do Německa. Německý redaktor změnil jeho jméno na “Paul” pro jeho vlastní ochranu.

“Ve skutečnosti většina uprchlíků přišla do Evropy a zejména do Německa, nikoliv proto, že jejich život byl ohrožen, nebo proto, že byli utlačováni a pronásledováni nebo kvůli rasové nebo sektářské diskriminaci (…) přišli z mnoha jiných důvodů,” říká Paul.

Na otázku, co tím myslí, odpoví:

“První důvod je jasně náboženský. Druhý důvod finanční. Přišli do Německa s absolutní jistotou, že to chtěl jejich Bůh, jediný Bůh (Alláh). Jejich Bůh je muslimský Bůh, protože věří, že Boží náboženství je islám a že všichni následovníci jiných náboženství jsou nevěřící a zaslouží si být zabiti.”

“Z náboženského hlediska je všechno potřeba. Náboženství umožňuje muži vzít si až čtyři ženy a mít mnoho dětí. Není také žádným tajemstvím, že většina uprchlíků jsou sunnitští muslimové,” dodává.

“Provádějí jednoduchý výpočet, jsou přesvědčeni, že situace za dvě až tři desetiletí bude zcela změněna a kolik lidí bude stát za nimi.”

Podle Paula je to všechno o ovládnutí a zničení křesťanství:

“Jsou přesvědčeni, že mají mandát šířit svou víru, islám, v Evropě a otevřít dveře dokořán, což jen stěží potřebují, protože dveře jsou již otevřené. A na samém vrcholu jejich priorit, je v určitém okamžiku dobytí Vatikánu, aby bylo vidět vlajku islámu vlát nad kopulí svatého Petra, a zničit vše, co připomíná křesťany nebo křesťanství.”

Říká, že velká část migrantské krize byla “organizována”:

“Jedním z důvodů byla demografická situace v Německu, došlo k nátlaku na vyslání lidí do Německa. Bylo to téměř systematicky organizováno, protože to bylo dobře známé a politiky opakované, Německo potřebovalo přistěhovalce, protože většina evropských společností stárne.”

“Utečenci vědí, kam šli. Chtějí dobýt Německo a Evropu. Umírnění muslimové sotva zvedají své hlasy proti konzervativním muslimům – ze strachu.”

Paul byl v Německu asi tři roky. Teprve nedávno obdržel status přiznaného uprchlíka po dobu jednoho roku se subsidiární ochranou. Paul je psycholog a pracoval jako IT specialista pro městskou vládu v Sýrii.

“Bohužel, nemůžu se dívat optimisticky do budoucnosti,” říká. “Zažil jsem příliš mnoho, znám lidi v mém regionu a také je zde střetávám. Nejlepší by bylo, kdyby Německo posílilo své zákony a ústavu a nevzdávalo se a neustupovalo.”

– – –