Tak dlouho hlásala Slonková, že ji chtěli zastřelit pro její údajnou investigativní žurnalistiku, až se odstřelila sama svým bulvárním humusem na úkor Andreje Babiše, z jehož deníku byla kdysi vyhozena

Břetislav Olšer
18.11. Rukojmí
Shrňme si nyní, co již víme o havloidních novinářských hyenách, které přes měsíc systematicky chystaly komplot, jak nejen politicky zlikvidovat premiéra Andreje Babiše. Musí se mu z toho dnes už otevírat nůž v kapse, když jen uslyší jména „novinářů“ Sabiny Slonkové a Jiřího Kubíka, kteří se zpronevěřili všem morálním normám.

„Natočili totiž reportáž“ se synem Andrejem Babišem, švýcarským občanem. Když s ním zmínění presstituti vedli rozhovor, sdělili mu, že jsou žurnalisté, přičemž jim prý však tento duševně nemocný mladý muž nezabouchl dveře před nosem.

I v pozdější e-mailové komunikaci údajně potvrdil, že se zveřejněním informací nemá problém. Investigativní novinářka Sabina Slonková, provozovatelka fiat-alternativního serveru Neovlivni.cz a Jiří Kubík totiž pro server Seznam Zprávy natočili výbušný rozhovor s pohřešovaným synem premiéra, Andrejem Babišem ml. (35), který figuroval jak spoluzakladatel projektu Čapí hnízdo spolu s Adrianou Bobekovou (39) a mají podezření, že prý sloužil svému otci jako Bílý kůň.

Babišův syn Závislou poruchou osobnosti (ZPO), podle mezinárodního značení jde o nemoc indikativní skupiny F60.7 ze skupiny poruch osobnosti. Toto onemocnění se projevuje naprostou důvěřivostí a podléhání autoritám. Osoba trpící nemocí indikativní skupiny F60.7 postrádá schopnost prosazení vlastního názoru. Jakmile je konfrontována se zdravým člověkem, okamžitě začne podléhat jeho názorům a přebírá jeho postoje.

Babiš uctil památku 17. listopadu už krátce po půlnoci; přinesl kytici s nápisem „Ing. Andrej Babiš, děkuji“ a také s textem písně Modlitba pro Martu. Havloidní ochlokracie však brzy ráno kytice vyhodila do koše, stejně dopadl i věnec se jménem Miloše Zemana. Z koše kytice posléze policie vyzvedla a přes bránění svoloče odvezla pryč. „Tento rok jsem přišel dřív, protože brzo ráno letím za svým synem do Švýcarska,” uvedl na zveřejněném videu na Twitteru…

Novináři Slonková s Kubíkem se proto opět úskočně vydali do Švýcarska ještě před premiérem, kde chtěli s Babišem juniorem mluvit. To se ale vůbec nepodařilo, zcela s nimi přestal komunikovat. Slonková a Kubík napsali nejprve synovi premiéra e-mail. „Zveme vás na snídani. Jsme v Ženevě.“ Po několika hodinách čekání se reportéři vydali do bytu, kde dříve Babiše ml. zastihli. Podle vlastních slov chtěli mluvit především s matkou Beatricí Babišovou. Nikdo ale na ťukání nereagoval a dveře neotevřel. Slonková s Kubíkem, tedy s kyticí v ruce, kterou měli pro Babišovou připravenou, odešli s nepořízenou pryč.

Nakonec se ale na místo opět vrátili, aby vhodili do schránky před odjezdem zpět do České republiky dopis pro juniorovu matku. „Přijeli jsme sem znovu, abychom Vás požádali o rozhovor. Tentokrát bychom chtěli mluvit hlavně s Vámi, protože Váš syn se v posledních týdnech dostal do pozice člověka, jehož slova jako by neměla vůbec žádnou váhu,“ napsali reportéři v dopise.

Než dopis vhodili do schránky, přistoupil k nim před domem vysoký muž v brýlích, který se představil jako advokát Alexandre de Senarclens a pohrozil Slonkové a Kubíkovi stíháním, pokud budou dále natáčet. „Jistě víte, že má zdravotní problémy. Pokud tady budete natáčet dál, budete trestně stíháni,“ prohlásil advokát. To Slonková s Kubíkem respektovali, přestali natáčet a po vhození dopisu do schránky Ženevu opustili. To zase bude ve stokách pražské kavárny nablito…

Jak se novinářská svoloč drze dobývala v Ženevě do bytu manželky Andreje Babiše: https://www.novinky.cz/domaci/489444-slonkova-s-kubikem-byli-znovu-v-zeneve-babis-ml-s-nimi-prestal-komunikovat.html

Premiér Babiš tvrdí, že ani jeho syn, ani jeho bývalá manželka nevěděli, že jsou nahrávaní kamerou v brýlích. A pokud je to tak, znamenalo by to, že zmínění novináři spáchali z hlediska švýcarských zákonů trestný čin. Tvrdí to alespoň americký novinář Erik Best, který letos 28. října dostal státní vyznamenání z rukou prezidenta Miloše Zemana.

„Podle švýcarského práva je protizákonné nahrát soukromou konverzaci, pokud s tím všichni účastníci nesouhlasí. Na základě článku 179 švýcarského trestního zákoníku (k dispozici je neoficiální verze v angličtině nebo oficiální verze v němčině, francouzštině a italštině) pachateli hrozí až jeden rok odnětí svobody nebo pokuta. Trestem za neoprávněné vniknutí jsou podle článku 186 až tři roky ve vězení nebo pokuta. Jestli se za neoprávněné vniknutí dá označit vstup pod falešnou záminkou s úmyslem dopustit se protiprávního jednání (nahrávání soukromé konverzace bez souhlasu všech zúčastněných), je věcí státních zástupců a soudů. Zveřejnění protizákonně získaných informací je trestným činem podle článku 322 s až tříletým trestem odnětí svobody nebo pokutou. Je otázkou pro veřejnou debatu a rozhodnutí v rámci vládní koalice, je-li takové potenciálně protizákonné jednání novinářů ‚odporné a hnusné‘, nebo zda může veřejný zájem novinářů a společnosti v jedné zemi vyvážit porušení zákona v jiné zemi,“ napsal novinář Best na svém webu. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Za-tohle-by-Slonkova-a-Kubik-dostali-od-Svycaru-az-tri-roky-vezeni-Erik-Best-odhaluje-trestny-cin-559430


Podívejme se teď na curriculum vitae presstitutky Slonkové, jejíž patologický exhibicionismus se zrodil v okamžiku, kdy Policie ČR 23. července 2002 odhalila její údajně chystanou vraždu jako novinářky deníku MF DNES. Stalo se tak díky přiznání muže, který ji měl prý zabít; byl jím recidivista a toxikoman Karel Rziepel, kterého měl být údajně najat vysokým úředníkem Kavanova ministerstva zahraničí Karlem Srbou, se přišel sám na policii udat. Kriminalistům se přihlásil den před provedením vraždy.Policie redaktorku ihned převezla do úkrytu, kde byla až do neděle.

Vrah jí měl zabít původně pomocí plastické trhaviny semtex. Nakonec se rozhodli pro střelnou zbraň… Měli nebohou Sabinu zabít třemi ranami do hlavy a ještě pořezat, aby při vyšetřování ztížili identifikaci, zní mírně schizofrenní interpretace Slonkové, že společně s kolegou Jiřím Kubíkem totiž psali o Srbovi kvůli kauze Český dům. Poté se zaměřili také na jeho majetkové poměry.

Zjistili, že se Srba pustil do nákupu a rozsáhlých oprav mnoha nemovitostí. Kvůli zjištěním novinářů se o něho začala zajímat policie i finanční úředníci. “Značně to převyšovalo jeho čtyřicetitisícový příjem státního úředníka. Tím, co jsme napsali, jsme mu asi byli nepohodlní,” podotkla Slonková, která v únoru společně s Kubíkem dostala prestižní Cenu Ferdinanda Peroutky za “záslužnou investigativní publicistiku”.

Pak se Srbův osud odehrával ve vězení Mírově, kde vězni vyráběli také nábytek za patnáct milionů korun pro Český dům v Moskvě, pro svého potencionálního kolegu, odsouzeného na 12 let za „přípravu atentátu na novinářku Sabinu Slonkovou… Během pobytu ve vězení tehdy jednapadesátiletý Karel Srba namaloval alespoň skoro dvacet abstraktních obrazů, které jdou nyní na dračku. Alespoň bude na soudní výlohy… Pak propustili z vězení za dobré chování… Vlk se nažral a koza, nápadně se podobající Slonkové, zůstala celá také díky nějakému JUDr. Miroslavu Antlovi…

Kdo byl ten ptáček? Z postu státního zástupce v Hradci Králové, kdy stíhal korupci státních úředníků, organizovaný zločin a hospodářskou kriminalitu, si polepšil jako první náměstek policejního prezidenta pro trestní řízení. Na funkci rezignoval kvůli nehodě, při níž řídil pod vlivem alkoholu (jel ve služebním voze a policisté mu naměřili 0,52 promile). Jako jediný z českých veřejných činitelů ihned druhý den dobrovolně rezignoval na svou funkci, ale pak se rok úspěšně vyhýbal převzetí obsílky a nebyl tak potrestán…

Jeho kariéra? Mimo jiné Okresní prokuratura Litoměřice – prokurátor 1979-1983. Krajské státní zastupitelství Hradec Králové – státní zástupce 1985-2001, MV ČR – ředitel Úřadu vyšetřování pro ČR 2001, ČESKÝ TELECOM, a.s, Praha – výkonný ředitel pro bezpečnost 2003-2007… Dnes je z JUDr. Miroslava Antla od roku 2008 až do 2014 senátor za ČSSD. Ideální „vykopnutí“ směrem nahoru…

Jak napsal Josef Provazník, „morální profil novinářky Slonkové však utrpěl již dávno před tím, než si ji koupil král všech světových neomarxistů Soros. Ještě před ním „šla“ Slonková i s Babišem, když v listopadu 2013 kývla na jeho nabídku stát se šéfredaktorkou deníku MF DNES. Vydržela tam jen asi půl roku, ale na to se historie ptát nebude. Pokud jste text dočetli až sem a jste poněkud rozladění z toho, že i Slonková se nechá (či přesněji řečeno, její server Neovlivni.cz) platit obskurní Sorosovou organizací, mám pro vás pár slov útěchy.

Asi jste si už všimli, že v duchu Sorosova pohledu na svět uvažuje většina tuzemských i světových novinářů. Mediální mainstream srdnatě bojuje za práva menšin, volá po přijímání jakéhokoli množství uprchlíků, odmítá vidět dopad politické části islámu, horuje pro politickou korektnost i multikulti atd…“

Co se ale nestalo s pomocí protizemanovských novinářů, (zřejmě humus Slonkové…) když se aktivistka Angelina Diašová dostala na novinářský průkaz do Základní školy v Brdičkově ulici v Praze 13, volebního místa prezidenta Zemana. Pak skočila poloobnažená se zvednutýma rukama před českého prezidenta, aby však byla policií obviněna z výtržnictví a hrozily jí až dva roky vězení.

„Z jejího pohledu se jednalo o protest mírumilovný, to znamená nenásilný,” přiblížila pohled obviněné její právnička Lucie Hrdá. „Neměla vůbec v úmyslu někomu ublížit, přiblížit se k prezidentovi. Proto měla zvednuté ruce, aby bylo vidět, že nemá žádné zbraně,“ řekla redaktorům Seznamu pravnička Hrdá.

Angelina Diašová považuje reakci prezidentovy ochranky za přehnanou. „Má zhmožděná záda, rameno, má pohmožděninu na hlavě. Ochranka jí prý sprostě nadávala,“ uvedla Lucie Hrdá; proč její klientka při běhu na prezidenta Zemana mírumilovně zuřivě vřeštěla, to už médiím neřekla….

Kdo by nebyl hulvát také proto, když přijde řeč na možného organizátora tohoto útoku – Nadaci Open Society Fund Praha maďarského žida George Sorose, financující i Cenu Václava Havla za kreativní disent pro Pussy Riot… Kdopak asi vězí za Nadací Open Society Fund Praha, která rozdala odměny v česko-americké soutěži Novinářská cena 2014…?

Jakou cenu asi dostane za svůj amorální švýcarský humus Slonková; tu Havlovi nebo Sorosovu či Peroutkovu, kterou již získala? Toho novináře Peroutky, jehož dcera si vzala za muže syna bývalého zástupce prezidenta Háchy za Protektorátu… Nyní jen pár faktů, jež se týkají tchána Peroutkovy dcery, která se vdala za Richarda Bienerta. Že vám to nic neříká?

Třeba si vzpomenete, kdo vládl Československu ve druhé polovině dvacátých let 20. století; otec manžela Peroutkovy dcery Richard Bienert se totiž stává jedním z nejvýše postavených správních úředníků Československa, když nastupuje v roce 1925 na post viceprezidenta zemského úřadu (zemské politické správy).

V roce 1939 je pak Bienert jmenován do funkce prezidenta téhož úřadu. Za německé okupace Protektorátu Čechy a Morava Richard Bienert působí od ledna roku 1942 v protektorátní vládě J. Krejčího na postu ministra vnitra, od 12. března roku téhož roku je zároveň náměstkem ministerského předsedy. A jak již bylo výše uvedeno, jeho stejnojmenný syn se oženil s Evou Peroutkovou, dcerou spisovatele a publicisty Ferdinada Peroutky. http://danielsolis.cz/potomci-kolaborantu-exprimator-kasl-a-terezie-kaslova/

V roce 1945 pak Rudolf Bienert stojí od 19. ledna do 5. května v čele protektorátní vlády sám – zároveň vede i ministerstvo vnitra a je pověřen zastupováním prezidenta E. Háchy. Po vypuknutí pražského povstání 5. května roku 1945 je Richard Bienert v Praze zatčen revolučními jednotkami, po skončení války je pak za svoji činnost v protektorátní vládě souzen a 31. července roku 1946 odsouzen československým Národním soudem ke třem letům vězení.

Kdo a co byl novinář Peroutka: http://www.rukojmi.cz/clanky/2399-neco-malo-o-tom-jak-se-syn-sefa-policie-a-cs-protektoratni-vlady-za-treti-rise-richarda-bienerta-ozenil-s-evou-peroutkovou-dcerou-publicisty-ferdinada-peroutky-co-pry-nebyl-antisemita

Tolik jen další dílek do mozaiky jménem Sabina Slonková. Bývalý ředitel konferenčního centra Štiřín Václav Hrubý kdysi nevyloučil, že zkusí obnovit vyšetřování takzvané štiřínské aféry. Jedním z aktérů byl exředitel provozní sekce ministerstva zahraničí a již zmíněný Karel Srba. Hrubý tvrdil, že mu během štiřínské aféry Srbovi lidé vyhrožovali fyzickou likvidací. “Já jsem se setkal s výhrůžkami typu ‘Rozlučte se s rodinou, vy prostě nebudete’,” řekl Hrubý.

“Mě oslovovali různí agenti, kdy mi naznačovali, že by se mi mohlo něco přihodit, a abych si dal pozor na Srbu, že je nebezpečný.” Hrubému se nepodařilo prokázat, že ho Srba nutil falšovat důkazy o tom, že bývalý ministr zahraničí Josef Zieleniec korumpoval novináře. Policie kauzu odložila, aniž vypátrala pachatele. Hrubý prohrál soudní spor se Srbou, jehož nazval vyděračem.

Protinárodní síly, hrrr na Babiše: http://www.rukojmi.cz/clanky/7160-phdr-vladimira-vitova-ph-d-pet-hlavnich-duvodu-proc-je-z-hlediska-protinarodnich-sil-nutne-oddelat-babise

Inu, podobnost kauzy Hrubého se Slonkovou náhodná? Jen v tom, že ona vyhrála soud a Hrubý ne. Nicméně Slonková tak dlouho šířila fámy o pokusu svého zastřelení, až se dnes svým hyenismem morálně odstřelila sama; kůrku chleba by od ní nevzal žádný slušný občan, výjimku tvoří jen havloidní pražská kavárna…