Zimola se zlobí na televizní noru, pardón Noru a další likvidační média

Jiří Zimola v roce 2016 v Brně před expozicí 
božích bojovníků … husitů

– ps –
7. 11. 2018 FacebookZimola a PrvníZprávy
“Jihočeský kraj byl jedním z prvních krajů, který aktivně přispíval matkám samoživitelkám na obědy pro jejich děti. Reportáž v pořadu 168 hodin byla tendenční a neobjektivní s cílem vyvolat v divácích pocit, jak jsou některé kraje cynické k hladovějícím dětem,” zlobí se Jiří Zimola.

“Pořad 168 hodin na veřejnoprávní ČT právě teď. Dojemná reportáž o hladovějících dětech a zlých krajích a zvratky na Nohavicu. Proč nemáme možnost neplatit koncesionářské poplatky těm, kteří si vytvářejí právo na svou vlastní pravdu a zřejmě v žoldu silných finančních skupin likvidují ty, kdo mají jiný názor?” napsal krátce po v neděli 4. listopadu 2018 odvysílaném pořadu 168 hodin bývalý hejtman a nynější místopředseda ČSSD Jiří Zimola.

Zimola přiznal, že řada kolegů pak litovala, že v Lánech nebyli také

“Obvinila mě Nora Fridrichová, že mi jsou hladovějící děti lhostejné. Škoda, že si ve svém svatém boji nezjistila, že za mého hejtmanování spolupracoval Jihočeský kraj s nadací Women for women a že byl jedním z prvních krajů, který aktivně přispíval matkám samoživitelkám na obědy pro jejich děti. Trvám proto na tom, že nedělní reportáž v pořadu 168 hodin byla tendenční a neobjektivní s cílem vyvolat v divácích pocit, jak jsou některé kraje cynické k hladovějícím dětem,” argumentuje Zimola.

“Někomu jsem šlápl na kuří oko. Hospod(ář)ské noviny připravují další dehonestační kampaň na téma Zimola. Těšte se. Již brzy ve vašich trafikách!” tuší Jiří Zimola, co připravuje Bakalův hnojomet, jak nazval jeden z čtenářů deník patřící podle pana prezidenta, jak on to přesně řekl … ” zmrdovi Bakalovi”.

(ps, Hrad.cz, facebook Jiřího Zimoly