Apple Made in China: Šokující video pro čučkaře i Andreje Babiše, americký iPhone i čínský Huawei vyrábí v Číně jedna a tatáž čínská firma!

-VK-

28. 12. 2018  AENews
Apple Made in China: Šokující video pro čučkaře i Andreje Babiše, americký iPhone i čínský Huawei vyrábí v Číně jedna a tatáž čínská firma! Foxconn vyrábí telefony Apple, Huawei, čipsety Intel, počítače DELL a produkty dalších stovek západních firem! Pokud Babišova vláda nařídila zahodit telefony Huawei, potom by měla zahodit i telefony iPhone, notebooky Apple, počítače DELL a počítače s INTEL obvody!

Kauza Huawei v České republice nekončí. Premiér Andrej Babiš se dostal znovu pod palbu novinářů [1], že prý jeho vystoupení a schůzka s čínským velvyslancem v Praze byla příliš servilní, protože čínská strana po schůzce oficiálně uvedla, že česká strana se zavázala, že přijme opatření k tomu, aby falešné a nepravdivé zprávy o Huawei se již v ČR dále nešířily. Čínský velvyslanec si stěžoval Andreji Babišovi na to, že český NÚKIB, který vyvolal celý povyk na objednávku amerických tajných služeb v Praze s odkazem na stanovisko skupiny Five Eyes, vyvolal podle čínské strany v ČR paniku a neopodstatněnou hysterii. Redakce AE News se dostala k podrobnějším informacím a námitkám, které na schůzce čínského velvyslance a Andreje Babiše prý zazněly a je to opravdu bomba a současně obrovská ostuda.

Apple vyráběný čínskou firmou Foxconn.

Čínský velvyslanec podle našich exkluzivních informací, kromě jiného a dalších argumentů na obhajobu Huawei uvedl s jízlivou poznámkou na premiéra, že společnost Huawei vyrábí telefony ve smluvních závodech s mezinárodními certifikacemi ISO a konkrétně telefony Huawei vyrábí v Číně závody a montážní fabriky společnosti Foxconn, která je výrobcem amerických telefonů a tabletů společnosti Apple, vyrábí základní desky pro PC, čipsetové sady pro americkou firmu Intel, pro americkou společnost DELL, a čínský velvyslanec proto chtěl vědět, jestli česká vláda hodlá přestat používat i americké telefony iPhone od Apple, počítače MacBook, DELL anebo PC počítače s procesory na americké platformě INTEL. Zjevně se ptal v ironické narážce.

O co jde? Všechny tyto produkty, společně s telefony Huawei, vyrábí totiž závody čínského gigantu Foxconn v Číně. Z hlediska bezpečnosti a logiky věci, pokud někdo označuje Huawei za nebezpečný telefon, protože je vyroben v Číně, by musel každý to samé říct i o telefonech Apple, které jsou také vyrobeny v Číně (v USA jsou pouze navrženy po stránce designu, nic víc) a de facto jedná se o čistě čínské telefony, které jsou poskládané ze součástek opět vyrobených v Číně a produkce probíhá od začátku do konce v čínských továrnách.


Když někdo z čučkařů říká, aby byl zakázán Huawei, musí být zakázán i Apple. Oba dva totiž vyrábí své telefony u stejné firmy

A to není všechno, společnost Huawei dokonce staví s Foxconnem další společný závod na výrobu produkce Huawei [2], protože kapacity současných závodů Foxconnu již zkrátka nepostačují. Americká televize ABC přinesla už před 6 lety v roce 2012 unikátní video z továrny Foxconnu v Číně, kde společnost Apple vyrábí telefony iPhone a tablety iPad [3]. Video máte v úvodu tohoto článku, české titulky zapnete tlačítkem “CC” v liště videa. Společnost Foxconn zajišťuje výrobu pro Apple, pro americký DELL, pro americký INTEL, pro japonské NINTENDO a další desítky zahraničních západních partnerů. Je to právě Foxconn, který zodpovídá za kvalitu produkce a za výrobu, společnost Apple pouze provádí design produktů, jak mají vypadat, jaké mají mít parametry. Součástky do telefonů potom vyrábí čínské, korejské a taiwanské společnosti a stejně tak konečné sestavení a montáž produktů (assembly) probíhá právě v těchto zemích.

Výrobní linka Foxconnu na výroby Apple iPhone.

Rozčílení Huawei se nelze divit, protože je jasné, že jde ze strany USA o nekalý konkurenční boj s cílem pošpinit důvěru v čínskou firmu na světových trzích a jmenovitě v ČR, protože kdyby šlo opravdu o obavy z bezpečnosti, potom by americké firmy okamžitě ukončily spolupráci s čínskými firmami a přesunuly by výrobu amerických značek někam jinam. Jenže ve chvíli, kdy Foxconn vyrábí telefony firem Apple, Huawei, Sony, Lenovo a vyrábí i produkci pro DELL a INTEL, což jsou američtí giganti počítačového trhu, tak není možné přijít a začít tvrdit, že Huawei představuje hrozbu v Evropě a v USA, když ty telefony vyrábí ten samý Foxconn v Číně, který vyrábí telefony Apple. Copak jsme u blbejch?

Česká republika by se měla Číně omluvit a měla by zaslat do USA žádost o předložení důkazů a informací o tom, v čem jsou telefony Huawei nebezpečnější, než jiné telefony. Není bez zajímavosti, že telefony Apple dodnes porušují GDPR a uchovávají data evropských uživatelů na amerických serverech, ke kterým mají přístup americké tajné služby, ale třeba i soukromé firmy s prověrkami. Jak je to možné? Proč se o to nezajímá NÚKIB? To máme dělat za něj v redakci Aeronetu?

Huawei se stala první čínskou obětí Trumpovy obchodní války s Čínou

Vláda je plná technických diletantů, to chápu, nejsou kádry a ty technické už vůbec ne. Jenže papouškovat po amerických partnerech nepodložená obvinění proti Huawei, která jsou evidentně založena na jiných důvodech, nikoliv bezpečnostních, ale čistě obchodních, je skutečně trapné. USA jsou v obchodní válce s Čínou a Huawei představuje pro americký Apple obrovské ohrožení v pozici prodejů ve světě, které katastrofálně propadají, především po smrti Stevea Jobse, kdy Apple začíná upadat do stereotypu, prudce se zhoršuje kvalitu produktů Applu, což je vidět především ve svědectvích od lidí z celého světa na YouTube, ať už to jsou podivná zkracování životností baterií, umírání telefonů, zpomalování telefonů po updatu firmwarů, předražený servis, vysoké přehřívání a umírání laptopů řady MacBook Pro, zaostávající inovace atd. Naproti tomu čínský Huawei přináší vysokou kvalitu a za dostupnou cenu, která v dnešní době opravdu rozhoduje. A nejde ani tak o telefony, ale o síťovou infrastrukturu pro 5G sítě. Psali jsme o tom v článku zde.

Výrobní linka Foxconnu, manufakturní pásová výroba.

Daleko horší skutečností je, že potřebnými odborníky nedisponuje ani NÚKIB, protože takové elementární poznatky, jako že Huawei vyrábí ve skutečnosti Foxconn, a že na telefonech Huawei běží americký operační systém Google Android, by snad měli operativci v NÚKIB vědět, protože svojí zprávou vyvolávají potom poplach i u uživatelů telefonů Apple nebo Sony, které se také vyrábí v Číně v továrnách Foxconnu.

Znovu se ukazuje, že česká vláda je velmi slabá a podléhá hoaxům a dezinformačním kampaním amerických tajných služeb a zpravodajským hrám namířeným proti čínské mobilní jedničce, proti Huawei. Pane Babiši, podívejte se na krabičku od telefonu Apple, najdete tam inskript “Designed by Apple in California” a “Manufactured in China”. Najdete tam i kód Foxconnu, v sériovém čísle je to první písmeno “D” na začátku v kódu, které ukazuje, že zařízení bylo vyrobeno v Číně v jedné z továren Foxconnu. Více informací o dekódování sériového čísla, v jakém závodě Foxconnu v Číně a v jakém čínském městě byl vyroben váš iPhone, najdete zde.

Odstraňte z Úřadu vlády nejen Huaweie, ale i telefony Apple iPhone, pane Babiši! Jistota je jistota! Anebo stačí ignorovat hoaxy amerických partnerů…

Rozšiřování dezinformací o nebezpečnosti Huawei se tak doslova rovná duševnímu postižení, demenci a idiocii v pokročilé fázi, protože v tom případě, pokud tomu uvěříte, musíte ihned otevřít okno a vyhodit všechno od Apple, od Intelu, od DELLu a nic z toho vám nesmí zůstat doma. Protože pokud je strach z Huaweie odvozen od toho, že je vyroben v Číně, potom vás musí vyděsit i iPhone, protože ho vyrábí stejný Foxconn, který vyrábí telefony pro Huawei.

V jaké fabrice Foxconnu v Číně je vyroben váš iPhone?

A pokud si myslíte, že je to problém toho, jaký software běží na Huawei, tak musíte pro změnu vyhodit všechny telefony s americkým operačním systémem Google Android. Tak či onak, česká vláda dělá sama sobě ostudu, když Američané dělají z Babišovy vlády a českých čučkařů naprosté debily a diletanty. Nedivil bych se, že se nám Američané potom smějí, jak mají čeští občané naivní vládu, která uvěří kdejakému proti-čínskému hoaxu vypuštěného z amerických zpravodajských služeb. Huawei je totiž Made in China by Foxconn, pane Babiši. Stejně jako Apple.

Nenechávejte si tento článek pro sebe a šiřte ho, ať se lidé dozví, kdo vyrábí pro Huawei telefony. Je totiž potřeba upozorňovat na diletanty v českých zpravodajských službách, na lidi, kteří plní jakési americké zakázky v rámci obchodní války proti Číně ve prospěch USA a následně to škodí komu? No přece českým firmám, které usilují o vstup na čínské trhy. Celá akce proti Huawei potom škodí hlavně česko-čínským vztahům, o což vlastně ve skutečnosti někomu jde v NÚKIB a na americkém velvyslanectví v Praze primárně. Už zase chce někdo z USA škodit českému exportu a českému průmyslu v navazování kontaktů s Čínou.

Zdroj úvodního videa: ABC [4]

-VK-
Šéfredaktor AE News