Exkluzivně: Jak by mohl Babiš vyřešit „střet zájmů“? …a stát se kavárnou a bruselskými soudruhy milovaným „politikem“?

Michal Brand
16. 12. 2018
Evropský komisař Oetinger napsal dopis Andreji Babišovi[i], jak by mohl vyřešit údajný „střet zájmů“. Píše to „exkluzívně“ Respekt Bakaly, známého exkluzívního sponzora exkluzívní pravdolásky a kavárny. Je zarážející už vůbec skutečnost, že kdokoli z vedení toho zcela exkluzívního spolčenství hlupců zvaného Evropská Unie má tu arogantní drzost komukoli v čemkoli jakkoli radit, když samotná Evropská Unie není schopna vyřešit nic, kromě dalších a dalších buzerací řádných občanů. 

Pozn. red. I.D: V diskusi k tomuto článku se objevily protesty. Sám také s některými tezemi nesouhlasím, a v některých vyjádřeních jde nezřetelná nadsázka příliš daleko. Článek jsem přesto vložil, protože nám všem je třeba diskuse. Jak říkal Miroslav Plzák, k diskusi je třeba přistupovat nerozhodnut. Všichni máme myšlenkové stereotypy, které nám brání v hlubším poznávání a zbavit se jich můžeme jen v konfrontaci názorů, k níž přistupujeme s otevřenou myslí. Samozřejmě nepublikujeme vědomě nepravdy a třeba primitivní rasismus a zbytečné vulgarity. Tvrzení o blahodárném působení kolonizátorů na porobené domorodce jsou přinejmenším na hraně, ale pokládám to za stereotyp. Proto jsem sám přidal první příspěvek do diskuse. Pokud bychom publikovali jen to, co je bezvýhradně nesporné,  nemělo by smysl to číst a Nová republika by se stala myšlenkovým ghettem…

Roky vykládají, jak strach z muslimských nelegálních migrantů a pověstně mírumilovného islámu vůbec je zcela neracionální, neodůvodněná xenofobie, protože „kolik muslimů jste v životě potkali osobně, ha?“. A pak, když muslimský kulturní obohacovač začne na ulici ve Štrasburku střílet nevěřící psy, tak se soudruzi europoslanci (málem se mi to přecvaklo na „r“ místo na „l“) zbaběle a zcela xenofobně zabarikádují ve svých kancelářích. Přitom kolik z nich už někdy osobně zastřelil muslimský terorista? Aha?!?!? Takže šlo o jasnou xenofobii, iracionální strach z neznámého, protože ani jeden z europoslanců nebyl nikdy v životě zastřelen muslimským teroristou, takže s tím nemá osobní zkušenost, takže jde o iracionální strach. Xenofobie. Hanba jim!
Ale což. Jednou se tam mezi sebou zvolili do funkcí – ne nepodobně jako když se komouši volili sami mezi sebou do funkce generálního nebo jiného tajemníka – a tak se teď snaží dokázat vlastní důležitost. A protože jsou hloupí, neschopní a omezení – ne nepodobně od svých předchůdců komoušů (staro-komoušů, když celý Západ teď ovládají neo-komouši, aka neo-marxisté) – tak vymýšlí jednu pitomost za druhou z jedovatého koktejlu kombinace své tuposti a svojí namyšlenosti ze vzájemného pochlebování si „elit“ a kaváren. 
Například najdou nejméně vzdělané, nejzaostalejší a nejlínější lidi na celé planetě a začnou je zvát do nejvyspělejších zemí s nejpracovitějším obyvatelstvem, aby tam ti líní a zaostalí přinesli technický a technologický pokrok a aby povznesli ekonomickou i kulturní úroveň zemí, které domovské země těchto „uprchlíků-inženýrů a uprchlíků-doktorů věd“ předstihují o několik staletí. 
A to ještě těch několik století zaostávání domovských zemí „vzdělaných, pokorných a vděčných uprchlíků“ je „jen“ několik staletí pouze a právě díky dovozu technologie, organizace práce (a vůbec vůle pracovat) přímo ze zemí euro-atlantické nebo judeo-křesťanské civilizace, nazývejme tento „kontinent“ pokroku, rozvoje a humanity jakkoli. Kdyby judeo-křesťanská civilizace neexportovala civilizaci do „kolonizovaných“ zemí, nacházela by se Afrika a velká část Asie na úrovni doby kamenné. Ne. Pardon. To přeháním. Na úrovni doby bronzové. 
I když u Afriky a řady zemí Blízkého a Středního Východu nevím-nevím. Ale jsem bytostný optimista. Takže budiž – doba bronzová. 🙂
Neodpustím si malou poznámku jen zdánlivě mimo hlavní téma. Tento týden jsem se dočetl, že mexický levicový prezident volal prezidentu Trumpovi, aby s ním podiskutoval o nelegální migraci. O kriminální migraci. O krimigrantech. V rozhovoru prý mexický prezident apeloval, aby vyspělé země vytvořily pracovní místa v zemích, odkud krimigranti odchází.
 
To nechápu. To prostě nechápu. Každý, kdo byl v jakékoli zemi mimo náš civilizační okruh (s výjimkou zemí civilizací japonské a čínské), tak musel vidět na první pohled, ihned po vystoupení z letadla, že PRÁCE JE TAM NEKONEČNĚ MNOHO NA KAŽDÉM KROKU. V zemích, odkud krimigranti migrují za sociálními dávkami a parazitickým životem na úkor Evropanů a Američanů, v domovských zemích těch „pracovitých, vzdělaných inženýrů a doktorů“ je práce všude, kam se podíváš. Jen té ochotypracovat je tam poskrovnu. O chuti pracovat ani nehovořím. 
Jak může jakýkoli sluníčkář nebo politruk multikulutralismu s vážnou tváří tvrdit, že krimigranti, ehm „uprchlíci“ odchází do Evropy za prací? Odchází za prací?!?!?!?!? Doma mají práce nad hlavu a ani nehrábnou. Nejmenší b…el tam byl za vlády „zlého kolonizátora“. Od získání „svobody“ a „samostatnosti“ domovské země „migrantů za prací“ vypadají jak pokojíček puberťáka, o kterého se rodiče nestarají.  S narůstajícím časem úplně stejně jako s narůstajícím časem v pokojíčku puberťáka – čím déle trvá „samostatnost“, tím strašnější situace. A to se snažím volit mírná přirovnání. Jinak bych musel zmínit Luník IX nebo kolik, nebo Chánov či Jirkov.
Multikulturalismus je zločinná ideologie, která nenávidí civilizaci, pokrok, humanitu. Sluníčkáři a agitátoři této zločinné a nenávistné ideologie multikulturalismu se nestydí tvrdit, že nelegální migranti migrují za prací – ze svých domovských zemí, kde na práci ani nehrábnou, i když je tam práce na každém kroku „něurékom“. Je to stejný nesmysl, jako tvrdit, že po zhodnocení situace ve svém pokojíčku, kde již začali řádit štěnice a švábi, kde se všude válí špinavé prádlo a plísní porostlé hnijící zbytky jídla, zmíněný puberťák ze svého pokojíčku odešel do ložnice rodičů „aby tam vzorně uklidil, protože k smrti rád uklízí“. Obojímu může věřit jedině absolvent nebo absolventka genderových studií či jiného „moderního“ „univerzitního“ „oboru“ „studia“. Nebo evropský politik. Nebo „umělec“, „vědec“ či jiný příslušník „elit“. Jak řekl Orwell – některé ideologie jsou tak debilní, že jim může uvěřit jen intelektuál. 
A měl pravdu. Podívejte se na chování a veřejná prohlášení drtivé většiny herců a spol. v poslední době – stejně stupidní, jako když v padesátých letech ta minulá „elita pokroku“ vyháněla z divadel „maloburžoazní živly“ z řad svých bývalých kolegů. Se smutkem musím říci, že intelektuálové, umělci, herci, spisovatelé a spol. zrazují a nechávají se zkorumpovat mnohem více, mnohem častěji a mnohem, mnohem ochotněji než „nevzdělaní burani“ z fabrik a venkova. Jenom jsou příslušníci „elit“, jeden každý z nich, dražší při korumpování než ta „lůza“, než kterýkoli jeden „buran“. Ale „příslušníci elit“ jsou jen prodejné děvky. Kurtizány, které se tváří jako vznešené dámy a pohrdají „upocenou ženskou od plotny a fakanů“. A aby překryli své vlastní černé prodejné svědomí, překrucují historii i současnost. A tak se „příslušníci elit“ nezmiňují o své vlastní a ochotné kolaboraci s nacismem i komunismem i multikulturalismem. Na koncertě Reinharda Heydricha na Hradě nikdy nebyli, tam byli jistojistě jen samí burani a křupani v montérkách. Anitchartu nikdy nepodepsali, tu podepsali jen skladníci, svačinářky, uklízečky. Smrt Miladě Horákové přáli jen soustružníci a jeřábnice, kdepak nějaký novinář, dramatik, spisovatel nebo herec nebo akademik – ti byli všichni do jednoho proti. Oslavné básně na Stalina lepšolidi[i] nikdy nepsali, kdepak. Oslavné básně na Stalina psali jen pologramotní, nevzdělaní, horníci nebo snad dojičky, kdo jiný by tak asi psal oslavné básně, knihy, scénáře a divadelní hry o generalisimu Stalinovi? A jestli tomu nevěříte, tak o tom „vzdělanci a intelektuálové“ napíší film, sami si odsouhlasí film i dotace, z peněz buranů film zaplatí a natočí a pak vám ho odvysílají. Za peníze z dotací si postaví vilu a pak v nějakém interview popláčí nad nedostatkem peněz na kulturu. A když ani tomu filmu a jeho „obrazu“ historie nebudete věřit, pak jste jistě ruský troll a komunista a nacista a xenofob a sexista a rasista. Zpátečník. Kontrarevoluční živel. Po večerech žerete děti. Roznášíte po polích mandelinku bramborovou. Určitě. Pozvou se sami navzájem do ČT a tam to jako odborníci na slovo vzatí sami sobě navzájem dokážou. Jiné názory na Facebooku pak zakážou pod pokutou 1 miliarda korun, protože taková je ideální „svobodná“ a „demokratická“ „diskuse“ podle jejich představ. Pěkně po bolševicku. Za stalinského teroru to nestihli, tak si to užívají dnes, soudruzi z „elit“, z toho nového „předvoje“, opět „ti nejpokrokovější“.
A jak tedy může v tomto světě neo-padesátých let Andrej Babiš vyřešit „střet zájmů“?
Vážně nevíte?
Nebo to jen nechcete sami sobě otevřeně říci?
Tak já to řeknu za Vás.
Úplně jednoduše.
Stačí když:
        podepíše Marakéšskou dohodu,
        podepíše Istanbulskou úmluvu,
        odsouhlasí Globální kompakt,
Stačí,
        když otevře tuto zemi, když otevře Českou republiku pro miliony nepřizpůsobivých, líných, nevzdělaných a nevzdělatelných a nezaměstnatelných nelegálních migrantů,
        když nechá do České republiky dovézt dostatečné množství „kulturních obohacovačů“ a zajistí tak
o   dostatečně vysokou míru znásilňování nezletilých (občas i zletilých, občas i žen v hodně pokročilém věku) bílých českých (a moravských) dívek i chlapců ze strany hodných multikulturních migrantů, jejichž jména zní většinou Mohamed, Muhamad, Muhamed, jen někdy Ibrahim nebo Ali,
o   dostatečně časté události, při kterých auto najede do lidí na vánočních trzích nebo nůž za pokřiku Alahu Akbar zabije na ulici několik chodců nebo střelná zbraň neuposlechne směrnice EU a postřílí několik nevinných lidí,
o   čímž se celkově zvýší četnost semknutí se a nasvícení různých věží v národních barvách.
V kauze dotací pro Agrofert již dávno nejde o střet zájmů.
Jde o to, že neo-bolševické multikulturalistické mocenské „elity“ chtějí dosáhnout rozvratu civilizace ve všech evropských zemích. Chtějí zajistit to, aby k teroristickým útokům docházelo ve všech evropských zemích, ne jen v těch „vyspělých“, „neburanských“, „multikulturních“.
Ve skutečnosti nevadí to, že Agrofert dostává dotace – stejně řádně jako jakýkoli jiný podnik mimochodem, protože je prostě ve svěřeneckém fondu a tak Andrej babiš naplnil požadavky na odstranění střetu zájmů, tečka. A to píši s tím, že dotace, zejména dotace EU považuji za čiré zlo, za zločin. 
Vadí ve skutečnosti něco jiného. EU vadí (dosavadní) neexistence no-go zón v v zemích V4. Vadí (dosavadní) bezpečnost pro řádné občany v zemích V4. Vadí (dosavadní) absence teroristických útoků ze strany muslimských migrantů (ať již první, druhé nebo třetí generace) v zemích V4. Vadí skutečnost, že v zemích V4 nejsou masově porušovány platné zákony nedotknutelnými příslušníky nového herrenvolku, nového SA, za vědomého přihlížení státních orgánů, jako třeba v případě desítek let trvajících zločinů znásilňovacích muslimských gangů v Rotterhamu, Birminghamu, v Oxfordu, V Rochdale, v Telfordu i všude jinde, kde se jen celá věc zatím nedostala na veřejnost. 
Vadí skutečnost, že na rozdíl od „vyspělých“ zemí jakými prý jsou Británie, Francie, Švédsko, Německo, Belgie, Holandsko, v zemích V4 neodchází k desetitisícům zvrácených a krutých mrzačení dívek ženskou „obřízkou“. Nazvěme to pravým jménem – vadí skutečnost, že v zemích V4 nejsou desetitisíce dívek (často v dětském věku) vystaveny mučení a krutému mrzačení s celoživotními následky. 
Vadí skutečnost, že západoevropští politici a všichni vítači vypadají v lepším případě jako hlupáci, v horším případě jako zločinci i před svými vlastními občany (naivními jako malé děti, protože nejsou vycvičeni desítkami let komunistické prolhanosti k samostatnému přemýšlení a kritickému uvažování). Každodenní realita strachu, muslimského násilí, terorismu a muslimského diktování si neustále se stupňujících podmínek ze strany pokorných, tichých a vděčných „uprchlíků“ i již dávno usazených přimigrovaných muslimů, to vše v kontrastu s bezpečím a stabilitou (jako základními podmínkami dlouhodobého rozvoje, mimochodem) usvědčuje západoevropské politiky i všechny vítače z hlouposti, neschopnosti nebo ještě hůře ze zločinného a zlého úmyslu proti vlastním občanům. Ale kdyby tak bomby vybuchovaly a auta najížděla ve všech zemích Evropy, to by panečku byla jiná – najednou by se to označilo za nový trend. Za něco neodvratného. „Daň za život ve velkoměstě“, jak o muslimském terorismu prohlásil muslimský starosta Londýna, největšího muslimského města v Evropě. Prostě by to vše označili za „daň za život v Evropě“, „komu se to nelíbí, ať se odstěhuje“. Ale V4 se dopouští zločinu v očích multikulturalistických neobolševiků – ukazuje totiž neoddiskutovatelně, že to jde bez muslimského terorismu, že to jde bez muslimských „mladíků“ zapalujících v ulicích tisíce aut, že to jde bez desetitisíců nepotrestaných zločinů mrzačení dívek, desetitisíců až statisíců[ii]netrestaných případů znásilnění nezletilých evropských bílých dívek muslimskými migranty[iii]. Země V4 se v očích EU dopouštějí zločinu, když denně dokazují, že se v Evropě dá žít bez strachu, bez hrbení se slušných lidí před přivandrovalými kriminálníky a teroristy.
Andreje Babiše jsem nikdy neměl rád. Agrofert a jeho byznys dotací a řepky považuji za zlo. Ale za mnohem větší zlo považuji vysoce, opravdu vysoce aktuální riziko vyvraždění a zotročení evropských národů ze strany těch pokorných, tichých a vděčných inženýrů a doktorů věd, kteří téměř všichni do jednoho vyznávají to nejmírumilovnější náboženství na světě, které nemá nikdy nic společného s ničím. 
Dnes v kauze „vyšetřování střetu zájmů“ nejde o dotace pro Agrofert. Nejde o střet zájmů. Jde o to, jestli naše děti budou nebo nebudou znásilňovány a vražděny „uprchlíky“. Jde o to, jestli se ve vlastní zemi, ve své vlasti budeme nebo nebudeme bát vylézt na ulici, bát mluvit, bát i jen nahlas dýchat za zamčenými dveřmi vlastního domova tak, jako to už dnes slušní a řádní občané zažívají v celé řadě měst v multikulturně „vyspělých“ zemích obohacených „migranty a uprchlíky“, jako to už dnes zažívají a dennodenně prožívají již miliony Francouzů, Švédů, Britů, Belgičanů, Němců. O tom je ve skutečnosti udavačství neziskovky „Transparency International“. O tom je ve skutečnosti náhle otevřené „vyšetřování“ inkvizičního tribunálu EU v kauze „střetu zájmů Andreje Babiše“.
Celá kauza “střetu zájmů“ je jen a jen o brutální snaze multikulturalistických neobolševiků jakýmkoli způsobem prosadit devastaci a islamizaci naší vlasti. Nátlakem na vrcholné politiky. „Zkusíme to přes nemocného syna“. „Neziskovka napíše bonzácký dopis bruselské inkvizici“. „Skřípneme ho a on migranty pozve“.
V sázce nejsou dotace. V sázce je plán na prosazení islamizace a destrukce celé Evropy. Prosazení zotročení a vyhlazení všech evropských národů. Jakýmkoli způsobem. Jakkoli. Za každou cenu.  
Mějte to na paměti. A zvažte, co je pro Vás opravdu to větší zlo, to zásadní, zcela rozhodující zlo. Zvažte to. Prosím.