Jak muslimská zvířata zavraždila dvě dánské studentky

PV
23.12.2018    PravýProstor
Následující příspěvek je tvrdšího rázu, čtěte dle uvážení. 18+
Je chladná noc a vítr v oblasti kolem Džabal Tubkal, nejvyšší hory Maroka a celé severní Afriky, je neúprosný. Moc zpočátku nevidíme, jen krátké záblesky světla z telefonu. Světlovlasá dívka leží na břiše, kalhoty má stažené dolů. Nad ní stojí dva Arabové, kteří se arabsky o něčem dohadují. Jeden nakonec zvolá “tohle je za naše bratry v Hajine” (oblasti pod kontrolou IS, kde se právě svádí tuhé boje). Druhý ji začne řezat krk dlouhým nožem. Slyšíme její bolestivé výkřiky, než nakonec z posledních sil opakovaně zkouší křičet “mor!” (dánsky “mami”).


Zkouší se ještě otočit, což vede k tomu, že muž pokračuje v řezání jejího hrdla zpředu. Krev je nyní úplně všude. Muž, který vše natáčí, jí přidrží hlavu nohou. Dívka se bezúspěšně ještě pokouší dosáhnout nahoru a bránit se noži. O chvíli později už její ruce jen padají k tělu, jak ztrácí vědomí. Muž pokračuje v řezání, dokud jí úplně neoddělí hlavu od těla. Tu pak vezme a zahodí dále na zem, kde můžeme vidět uřezanou hlavu druhé studentky. Další z mužů na ni ještě plivne.
.
Tím končí video z vraždy dvou dánských studentek v Maroku, které nyní koluje po internetu..

O pár dnů později posílá vedení dánských škol svým studentům smsku o tom, že nemají jakékoliv informace o události sdílet, přeposílat a ani se na ně dívat a namísto toho je ihned nahlásit místní policii. Britská BBC se zmiňuje o dvou turistkách, které “zemřely na následky poranění nožem”. Západní politici přibližně ve stejné době podepisují v té samé zemi pakty o migraci.

Nám nezbývá nic, než otevřená a ledová nenávist vůči všem hatefree lidičkám, kteří dlouhodobě ukazují Maroko jako perfektní destinaci pro turistiku evropských studentek. Ti tři arabští vrazi jsou “jen” důsledek, nejvíce krve je právě na vašich rukou.

– – –

K textu pár ohlasů ze sociální sítě:

  • Teď si představte že jste rodič a dostane se k vám tohle video, lituji toho že jsem si to pustil, pouze se mi opět potvrdilo že je k smrti nesnáším a nechci v naší zemi… Mám tři dcery a manželku a budu je bránit když to bude potřeba do posledního dechu…
  • “Nikdy nesuďte lidi podle vzhledu.” Napsala mladá blond skandinávská dívka na svůj Facebook předtím, než její hlava byla brutálně sťata a oddělena od těla. Denní připomínka, že tito lidé to nepáchají jen kvůli náboženství a tyto dvě ženy nebyly popraveny kvůli tomu, že se modlili – zemřely kvůli tomu, že jsou bílé Evropanky. Oni to vidí v etnických a rasových vztazích, tak proč bychom neměli my?
  • A to je islám… stejně to někteří pojebanci nepochopí a budou hájit imigraci.
  • Je to marné…Pokud se někdo jen zmíní o pravé tváři islámu, je hned zesměšňován a nálepkován, pak jsou lidé, které to absolutně nezajímá, jelikož se o podobných vraždách nikdy nedozví, na ČT těžko, tam se řeší jen antibabiš, antizeman a v pokud náhodou je nutné něco o vraždách ze strany muslimů zmínit, řeší se místo toho ti zlí”extrémisté”, kteří už se ze strachu o sebe a své blízké začli bránit….mažou se videa a mimo to, zkuste si zajít do knihkupectví a v sekci “islám” najít jakkoukoli knihu….jsou tam samé bojující proti islamofobii….Prostě strašná propaganda….Takže se holkám ani nedivím a je mi líto jejich rodin….musí to být strašné zažít to na vlastní kůži a pak poslouchat tu masáž médií, jak je islám faaaajn a kdo s tím nesouhlasí je hloupý zlý člověk…..
  • Rádoby evropská kancléřka Merkelová se dříve vyoutovala ve smyslu, že se s nějakými oběťmi bude muset počítat. Pokud urizne někdo hlavu jí, Macronovi, Junckerovi nebo jinému z té pakáže, která tuhle sběř pozvala do Evropy, tak je mi to u prdele. Vadí mi, když za jejich chyby tenhle ksindl bere životy nevinným lidem.
  • A tu je důvod proč ty svině nenávidím do jednoho,je mi jedno jestli je nějaký dobrák mezi nimi ale klidně bych celý blízký východ a kus Afriky proměnil ve sklo,lidstvo by ním ani nic neztratilo, zkurvená zvířata.