Současná opozice se dostala do pozice kolaborantů a sabotérů Česka

Bývalý poslanec Bohuslav Chalupa

-ps-

4. 12. 2018 PrvníZprávy a  facebookový profil Bohuslava Chalupy
“Vládní opozice je všechno jiné než konstruktivní,” má jasno bývalý poslanec Bohuslav Chalupa a k tomu ještě dodal: “Současná opozice se dostala do pozice kolaborantů a sabotérů…jinak se to pojmenovat nedá!”


“To je úplně jasné – kauza “Babiš junior” nedopadla, varianta “B” není, politicky přijatelný program a vize také chybí – no tak začneme dělat dusno kolem domněnek, názoru či pocitu Právního servisu EP, který je nyní veřejný, ale měl být, úplně mimochodem, v režimu “neveřejné” (to jsou ale náhodičky),” komentuje současné dění v politice, které se hrotí hlavně v médiích, bývalý poslanec Bohuslav Chalupa na svém facebookovém profilu.

“Jako občan začínám zřetelně vnímat skutečnost, že vládní opozice je všechno jiné než konstruktivní a její přítomnost ve sněmovně lze bez servítků označit jako sabotáž České republiky – místo toho, aby se vláda a zákonodárný sbor věnovala tomu, co je v zájmu občanů a České republiky, budou se hodiny a hodiny projednávat pocity a domněnky s celkem jasným konečným výsledkem,” komentuje dál aktuální události bývalý poslanec.

” ….lidi Vám se to líbí, Vám se opravdu líbí, že pan Kalousek a spol. s tibetskou vlajkou nad hlavou, bude na nějakých náměstí vykřikovat revoluční hesla k tomu, co není schopen ani on ani “Devět nul” politicky a demokraticky prosadit tam, kde se to podle Ústavy má řešit – tedy v Parlamentu České republiky?! Současná opozice se dostala do pozice kolaborantů a sabotérů…jinak se to pojmenovat nedá,” má jasno Bohuslav Chalupa.

Jaká práva mají emancipované ženy či homsexuálové v arabských zemích