Trump/Putin: Dohodli se na všem?

Radim Valenčík
2. 12. 2018     RadimValenčíkPíše
Dohodli a ani se nemuseli vidět. Trump Putinovi dostatečně názorně předvedl, jak těžké jsou boje v hybridní občanské válce v USA mezi řádně zvolenou administrativou a zdegenerovaným jádrem současné globální moci, které je nejperverznější formou Deep State, jaká se kdy v této zemi vyvinula.


A tak, zatímco se v USA, ve světě i u nás odkopali ti, kteří by s radostí hnali svět do zničující války, jen aby zamaskovali skutečné zlo (někteří z naprosté hlouposti, jiní ze snahy zastřít před sebou samými, jakému hnusu slouží), normální lidé začínají chápat mechanismy fungování jádra současné globální moci.

To je to nejdůležitější. Právě tím, že se jádro současné globální moci zviditelňuje, stává se čitelným i to, do jakých krajností je ochotno zajít, dochází k vyzrávání současného veřejného vědomí a sebevědomí.

Konkrétní příklad: U nás v Česku fakticky skončila “vycházející hvězda” Tomáš Petříček. Zařadil se do stejné kategorie představitelů krajní servility vůči současné globální moci, jako třeba Petr Pavel.

A na Ukrajině? Porošenko je na tom o hodně hůř, než rozehrál zoufalou či spíše hloupou hru vabank, kdy spoléhal na to, že jej podpoří největší darebáci naší planety. Dostatečné podpory se mu nedostalo a nemohlo dostat, za to darebáci a jejich poskoci se zviditelnili.

Zdroj: http://radimvalencik.pise.cz/6413-trump-putin-dohodli-se-na-vsem.html