Veřejnoprávní (skrytý) styl dezinformace: ukázka, jak odklonila propouštění v Zetoru Česká televize na Rusko a Zemana!

24. 12. 2018 SkrytáPravda
Jak vás Česká televize donutí, co si máte myslet a ještě uvěříte, že jste na to přišli sami? Zatímco propaganda lepšolidí z kavárny v Čt útočí stylem, že oni jsou lilium kdežto my údajně tvrdíme, že se dá rakovina “vykadit”, vše je úplně, ale úplně jinak. A my vám ukážeme na autentické zprávě, jak.

Ukázka, jak zprávou dokáže Čt ze Zemana udělat blbečka, z Ruska šmejdy, a RRTV ji nepotrestá, protože základní fakta jsou pravdivá. Jenom odkloní konec zprávy na Rusko, že si to jako máte domyslet, kdo je ten zlý. A ten zlý je kdo? Logicky ze stylu zprávy Zeman a Rusko!

Je to vyšší forma dezinformace, že ani netušíte, jak s vámi Česká televize mává a manipuluje.
Dnes takto pracuje celý mainstream a pokud je nechytíte za pazoury, smějí se vám do očí! Rosí, Moravec a spol…

Pozorně čtěte: co si pod tou zprávou České televize vybavíte? Autentická slova v Čt:
Zetor bude propouštět, většina jich má skončit do konce března. Důvodem jsou podle firmy ekonomické potíže. České televizi to dnes jako první potvrdili odboráři, oznámil Kubala.

Veroniko, firma měla slíbeno třeba tisíce traktorů do Ruska, proč tedy teď propouští?

Firma se s potížemi potýkala od začátku roku a to i přesto, že má příslib s Ruskem dohodnutou dodávku 6000 sad na příští čtyři roky. Dohodu podepsali při podnikatelské návštěvě českého prezidenta Zemana v Rusku. Podle vedení se dál s touto zakázkou počítá a podle odborářů si však zaměstnanci najdou velmi rychle práci a to i proto, že se v listopadu pohybovala míra nezaměstnanosti v regionu na 4,1%. Navíc odborářům telefonovali celý den personalisté. Výpověď poběží od února atd….Konec zprávy. Proč místo Ruska tam neuvedou hlavní důvod příčinu krachu? Protože takto to vypadá, že ten Rus a ten Zeman…

I i další “Deník N”, jehož součástí (slovenskou) je antiruská fanatička Petra Procházková, která zplodila dítě s Čečencem, a stálý host České televize, se odkazuje na Rusko. 

Zetor dodá tisíce traktorů do Ruska, hlásil Zeman před rokem. Teď firma propouští dvě pětiny lidíNapsali dokonce v nadpisu Tvrdoň a Vodrážka

Je prostě důležité, aby si lidé dali podvědomě do souvislosti Rusko, špínu, Zemana a zářný západ. Zakázka pro Rusko platí a běží, a s propouštěním to nemá absolutně nic společného. Ale ten hlavní důvod se dá jenom náznakem, všude se zdůrazní Rusko a krach Zetoru! A hned lidé “jakoby pochopí”, že ten šmejd je Rusko a Zeman.

Za to svinstvo by měly padat hlavy. Měly, ale nepadnou!

Pouze lepšolidi z kavárny se smějí! Zase z lidí udělali blbce!

A jaká je skutečná příčina?Zetor Tractors podobně jako automobilky čelí vysokým požadavkům na investice kvůli nařízenému snižování emisí, ale také zlepšování bezpečnosti.

„Složitá situace nastala počátkem roku 2018, kdy vešla v platnost nová legislativa, která stanovuje přísná pravidla pro stroje zejména v oblasti bezpečnosti,“ vysvětluje firma. Všechny modelové řady traktorů Zetor však stihla modernizovat až letos v srpnu. Po letech zisku tak brněnský výrobce letos čeká ztrátu. Výrobci musejí dál investovat. Od roku 2019 postupně přichází v platnost další emisní stupeň „stage V“, výdaje však už nebudou tak enormní, normy se týkají měření a monitorování výfukových plynů a jsou tak spíše o čidlech.

Od ledna 2018 začaly také platit nové bezpečnostní předpisy, kvůli kterým musel výrobce vylepšit brzdy, různé senzory, vizualizaci ovládacích prvků, barevnost, panoramatická zrcátka a jiná zařízení. Další změny legislativa naplánovala na rok 2019 a 2020.

Zdroj: https://ekonomika.idnes.cz/zetor-problemy-vyroba-autoprumysl-d65-/ekoakcie.aspx?c=A181218_101738_ekoakcie_fih

Takže co to má společného s Ruskem? Naprosto nic. Ale lidé se chytili. Toto podprahové spojení evokuje pocit, že za to může blbý Zeman, proradné Rusko a hloupost našich podnikatelů, že ještě Rusku věří. A zde máte i důkaz na Facebooku, že lidé na ty šmejdy naskočili a je práce to vysvětlit.

Nadpisy na Facebooku zironizují, pak jeden píše, že naše traktory nechtějí a druhý natvrdo, že Zeman lhal. A takto se to příspěvky na zesměšnění obchodu s Ruskem na Facebooku jenom hemží. Samozřejmě se Česká televize směje: přece žádný kodex neporušil a, takže stížnost na RRTV je bezpředmětná. A že si lidé naběhli…?

Já však tvrdím, že je to napřesdržku.

Takže hezké vánoce vám přejí šmejdi.

Pardon, lepšolidi z kaváren Havlů a Sorosů.

Odpovíte upřímně? Je to anonymní. Znáte propracované metody dezinformací České televize a dalších médií, nebo jste tyto podvody zjistili také poprvé až nyní? Na Facebooku je to jasné, oni to netuší. A ještě se smějí, jak je Zeman blbý a jeho voliči také.

– – –