Ľuboš Blaha, největší čert fanoušků Čaputové: Bojíte se pravdy o vaší favoritce, ale ona stejně vypluje na povrch. A bude velmi bolavá

Ľuboš Blaha – slovenský poslanec za stranu Smer

Ľuboš Blaha
19. 3. 2019 ParlamentníListy
Slovenský poslanec SMERu a marxistický filozof Ľuboš Blaha sepsal na sociální síti reakci na první kolo slovenských prezidentských voleb, které v sobotu vyhrála právnička Zuzana Čaputová. V druhém kole se střetne s eurokomisařem Marošem Šefčovičem, kandidátem s podporou vládní strany SMER. Je prý zjevné, že Slovensko je rozděleno na dva tábory. A slibuje, že pravda, která teprve vyplave na povrch o Čaputové, bude ještě bolet.


První ze dvou zmíněných táborů je podle Blahy liberální, proamerický, multikulturalistický a pravicový. „Tento tábor nenávidí Slovensko, nenávidí běžné lidi, nenávidí jiné názory. Chtějí podporovat migraci, gaye, velké finanční skupiny a liberální mafii z médií,“ dodává Blaha.

Druhý tábor v sobě prý zahrnuje klasické levičáky, konzervativce a alternativce. „Tento tábor odmítá extrémní liberální představy, amerikanizaci a individualistické ideologie. Zdůrazňuje sociální témata, vlastenectví a zdravý rozum v kulturních otázkách,“ upřesňuje poslanec slovenského parlamentu.

Oba a tábory mají zhruba čtyřicetiprocentní podporu. Zatímco liberálové se sjednotili kolem dívky, která by podle Blahy mohla být výbornou televizní hlasatelkou, ale jako politička kromě prázdných frází nic nenabízí, druhý tábor je rozdělen na levicové, národní a konzervativní síly.

Kdo tedy volby v druhém kolem rozhodne? „Je zjevné, že volby rozhodne to, zda národní a konzervativní voliči budou volit kandidáta, který je pro ně menší zlo. A tedy Maroše Šefčoviče,“ míní Blaha.

Pokud Šefčoviče volit nebudou, tak pomohou Čaputové, aby vyhrála volby i ve druhém kole a prosazovala zde hodnoty, kterým zjevně oduševněle věří. Počínaje homosexuálními adopcemi a konče oslavou migrace,“ poznamenal Blaha.

„Je to celé na nich. Pokud mávnou rukou a řeknou si, že prašť jak uhoď, že dvě sluníčka, že na tom nezáleží a podobně, tak přesně to chce po Čaputové mafie,“ píše Blaha a dodává, že přesně do tohoto postoje je bude tlačit mediální impérium Penty a Esetu.

Pevně věřím, že se Slovensko dokáže spojit proti liberální fanatičce. Že Slovensko má dost sebevědomí a rozumu a nenechá se zmanipulovat. Musíme to zvládnout!“ píše s tím, že nejvtipnější na tom je, že liberální novináři se už teď nejvíc bojí toho, že do kampaně vstoupí i Blaha se „špinavými tématy“.

Do druhého kola prezidentských voleb na Slovensku postoupili
Zuzana ČaputováMaroš Šefčovič

Facebookový komentář Ľuboše Blahy v původním znění:

Výsledky prvého kola dopadli podľa očakávaní. Je zjavné, že Slovensko je rozdelené na dva tábory.

VEĽKÝ SÚBOJ LIBERÁLOV A SLOVÁKOV

Jeden tábor je liberálny, proamerický, multikulturalistický a pravicový.

Tento tábor nenávidí Slovensko, nenávidí bežných ľudí, nenávidí iné názory. Chcú podporovať migráciu, gejov, veľké finančné skupiny a liberálnu mafiu z médií.
Druhý tábor v sebe zahŕňa klasických ľavičiarov, konzervatívcov, národniarov a alternatívcov.

Tento tábor odmieta extrémne liberálne predstavy, amerikanizáciu a individualistické ideológie. Zdôrazňuje sociálne témy, vlastenectvo a zdravý rozum v kultúrnych otázkach.

VOĽBY V DRUHOM KOLE ROZHODNE NÁRODNÝ A KONZERVATÍVNY VOLIČ

Oba tábory majú zhruba 40-percentnú podporu. Kým liberáli sa zjednotili okolo dievčiny, ktorá by mohla byť výbornou televíznou hlásateľkou, no ako politička okrem prázdnych fráz nič neponúka, druhý tábor je rozdelený na ľavicové, národné a konzervatívne sily.

Je zjavné, že voľby rozhodne to, či národní a konzervatívni voliči budú voliť kandidáta, ktorý je pre nich menšie zlo. A teda Maroša Šefčoviča.

MÔŽETE ZASTAVIŤ ČAPUTOVÚ – YES YOU CAN

Ak ho voliť nebudú, vlastne tak pomôžu Čaputovej, aby vyhrala voľby aj v druhom kole a presadzovala tu hodnoty, ktorým zjavne oduševnene verí, počnúc homosexuálnymi adopciami a končiac oslavou migrácie.

Je to celé na nich. Ak mávnu rukou a povedia si, že prašť jak uhoď, že dve slniečka, že na tom nezáleží a podobne – tak presne to chce Čaputovej mafia. A presne do tohto postoja ich bude tlačiť mediálne impérium Penty a Esetu.

Ja ale pevne verím, že sa Slovensko dokáže spojiť proti liberálnej fanatičke. Že Slovensko má dosť sebavedomia a rozumu a nenechá sa zmanipulovať. Musíme to zvládnuť!

BOJA SA BLAHU – THEY MADE MY DAY

Najvtipnejšie je, že liberálni novinári sa už teraz najviac boja toho, či do kampane vstúpi aj Blaha so “špinavými témami” (takto v liberálnych médiách nazývajú pravdu o kandidátke, ktorej vytvárajú kult osobnosti).

Tak znela hneď prvá otázka novinárov na tlačovke Maroša Šefčoviča – že či zastaví Blahu. Skoro som umrel smiechom 🙂

Boja sa pravdy. A majú sa prečo báť. Pretože mňa nikto neovláda a hovorím len to, čo chcem hovoriť. A o Čaputovej je čo hovoriť. Tomu verte. Ešte budete prekvapení.

 PRAVDA O ČAPUTOVEJ PRÍDE, DON´T WORRY

Nielen to, že ju financujú americké mimovládky, ale je toho ďaleko viac. A budete to počuť, budete o tom čítať. Človek, ktorý polovicu Slovenska označuje za “zlo”, si nezaslúži žiadne zľutovanie.

Ochranka pani Čaputovej musí byť na pozore – Blaha bude ďalej písať pravdu. Bacha na mňa, sekáči – pravda bude bolieť  

Související video:

  • https://www.youtube.com/watch?v=hLWB2nNovkQ