Vysoký ukrajinský zpravodajský činovník: To Ukrajina ukončila let MH 17

Paul Craig Roberts
26. 3. 2019     PaulCraigRoberts
Vysoký pracovník Ukrajinské bezpečnostní služby (SBU) Vasilij Pozorov, který se v nedávných dnech uchýlil do Ruska, učinil dnes, to je 26. března, směrem k mezinárodním médiím prohlášení o tom, že to byla Ukrajina, která s cílem rozpoutat etnickou genocidu na Donbase zastavila 17. července 2014 let MH 17 Malasijských aerolinií na trase z Amsterodamu do Kuala Lumpur.


https://www.fort-russ.com/2019/03/breaking-ukrainian-security-boss-admits-ukraine-shot-down-mh-17-planned-ethnic-genocide-in-donbass/

Se snahou vyvolat propagační útok proti Rusku zavraždila Ukrajina 298 cestujících a posádku letadla Malasijských aerolinií. A špína, reprezentována západními médií a vládami, až do dnešního dne zadržovala tuto pravdu ve prospěch washingtonské protiruské propagandy.

Vysoký činovník Ukrajinské bezpečnostní služby prohlásil, že jeho první podezření proti Ukrajině vyvolala „překvapivě rychlá reakce ukrajinského vedení na předmětnou dálost“, která „ naznačovala, že o celé záležitosti dopředu věděla“.

Možná si někteří z mých čtenářů vzpomenou, že jsem tehdy v červenci 2014 psal, že jasně zinscenované události a následná obvinění Rusů coby jejich původců se objeví vždy dlouho před jakýmkoli jejich vyšetřováním. Vina Rusů je zkrátka vždy první na stole.

Ale nebuďme tím překvapeni. Západní média a vlády nedělají přece nic jiného, než lžou. A nikdy neřeknou pravdu. Vzpomeňte na Russiagate, na iránské a irácké atomové zbraně, na chemické zbraně použté Asádem, na 11. září 2001, na ruskou invazi Ukrajiny, na zavraždění Johna a Boba Kennedyových, na otrávení Skripala, na snahu Madura vyhladovět vlastní lid.

Je to nekonečná série lží. A celý Západ není ničím jiným než továrnou na lži.

Překlad: Lubomír Man