Ivan David: “Druhá fronta” (VIDEO)

10.5.2016 SPD a Nová republika (4 minuty, 12 sekund)
Ivan David – kandidát č.1 strany Svoboda a přímá demokracie upozorňuje na změnu linie, na které dnes probíhá politický boj v Evropě.
Dnes hlavní linie politického boje neběží mezi levicí a pravicí ale mezi těmi subjekty, které chtějí nadvládu globalistů a kteří jim slouží a mezi těmi, kteří chtějí spolupracující suverénní národní státy.

Druhá fronta (vedle pravice x levice – globální nadvláda x spolupráce národních států)

Každý, kdo se aspoň trochu zajímá věci veřejného zájmu, o politiku, si musel všimnout, že je čím dál těžší odlišit, co je pravice a co je levice. Za levicové jsou dokonce označováni vedoucí představitelé Evropské unie sloužící zájmům nadnárodních korporací.

Piráti jsou prý také levice, jsou antikomunističtí, a komunisté jsou tradičně označováni jako levice.

Pražská kavárna, která rozhodně nemá nic společného s marxismem, je označována jako neomarxistická.

Slovo levice se používá jako nadávka.

Nenávist mezi pravicovými liberály a konzervativní pravicí sahá až za hrob. Jedni obviňují druhé, že nejsou tou pravou pravicí.

Ale kromě toho si část takzvané pravice dobře rozumí s částí údajné levice a hlasují spolu, Například Piráti jako liberálové a liberální pravice.

Konzervativní pravice si v některých otázkách rozumí s konzervativní levicí.

Proč to tak je?

Osa pravice – levice ztratila na významu, protože v minulých desetiletích pravice prosadila skoro všechno, co chtěla, a levice nemůže nic prosadit, protože buď zeslábla nebo se smířila se situací, ale dál nabízí hesla – čím dál méně věrohodná.

Hlavní politický boj se totiž přenesl na jiné bojiště. Na druhou frontu.

Jde o zachování států, národů a demokracie vůbec.

Někde to nazývá bojem globalistů s lokalisty.

Jde o snahu nadnárodních koncernů podmanit si pomocí různých projektů státy, a o reakci vlastenců na tuto snahu. Evropská unie je jedním z takových projektů. Z Bruselu se zavádějí pravidla vyhovující nadnárodním koncernům a jejich spojencům

Cílem této snahy globalistů v Evropské unii je vykořeněný „euroobčan“ necítící loajalitu k žádnému státu a žádnému národu, je snadno ovladatelný, protože zcela opuštěný.

Globalisté ovládají státní aparát většiny států, většinu zdrojů, většinu médií a tím i velkou část veřejného mínění. Jenže akce přináší reakci a formuje se aliance vlasteneckých sil. Ty nejvýznamnější mohli Pražané vidět 25. dubna na Václavském náměstí. Slavnostní shromáždění bylo provázeno pískotem užitečných idiotů, kteří sice nemají argumenty, ale mají naroubováno „Europřesvědčení“ a mají nástroje na výrobu hluku. Po boku těchto idiotů blízkých „liberálním“ Pirátům vystoupili někteří mladí i starší komunisté jako údajná levice.

Tudy mezi globalisty a vlastenci vede hlavní politická fronta dnešní doby.

Na jedné straně jsou politické strany se zkorumpovanými vůdci a europoslanci a na druhé je vlastenecká SPD a plejáda vlasteneckých uskupení s nepatrnou voličskou podporou.

Pokud jste vlastenci, přijďte volit SPD do Evropského parlamentu.