Nový dokument o MH17 nepochybně dokazuje, že šlo o kamufláž

Dr. Mahathir Mohamadmalajsijský premiér 

Andrew Korybko
2. 8. 2019 GlobalResearch, překlad Zvědavec
Nový dokument, který režírovali Yana Yerlashová a nezávislý nizozemský vyšetřovatel Max van der Werff, nepochybně dokazuje, že Ukrajina a její západní partneři udělali vše, co mohli, aby zakryli skutečnou příčinu tragického sestřelení letadla MH17, k němuž došlo před více než pěti lety. V dokumentu předkládají nové důkazy a svědectví, vážně zpochybňující „oficiální“ zprávy o tom, co se v ten strašlivý den skutečně stalo.


Celý svět je již obeznámen se dvěma protichůdnými teoriemi o sestřelení MH17 před více než deseti lety, přičemž Západ trvá na tom, že údajně ruská raketa BUK typu země-vzduch náhodou zničila osobní letadlo, zatímco Moskva stále trvá na své nevině a prohlašuje, že je falešně obviňována v rámci politicky motivovaného krytí zločinu. Většina lidí si již utvořila názor na to, co se v onen hrůzný den opravdu stalo, ale ti, kdo stále pochybují o skutečném spiknutí, zřejmě konečně přehodnotí svůj názor poté, co se obeznámí s novým dokumentem Yany Yerlashové a nizozemského vyšetřovatele Maxe van der Werffa.

V „oficiální“ zprávě je z této tragédie obviňováno Rusko, avšak na základě nových důkazů a svědectví bylo odhaleno, že hned od začátku byly ze strany mnoha zemí vyvíjeny aktivní snahy vykreslit Moskvu jako viníka, přestože neexistují vůbec žádná fakta na podporu tohoto pobuřujícího tvrzení.

Dokument „MH17 – Call For Justice (Volání po spravedlnosti)“ vrhá světlo na temnou pravdu o tom, co se stalo bezprostředně po sestřelení letadla, přičemž novinář John Helmer ve stručném přehledu o tomto 28minutovém dokumentu zdůraznil klíčové body pro ty, kteří nemají čas sledovat celé video. Dokument zahrnuje krátký rozhovor s malajsijským premiérem Mahathirem, který již dříve uvedl, že jde o krytí zločinu, a znovu potvrdil, že Rusko bylo obviněno z toho, co se stalo, dokonce ještě předtím, než byly o incidentu známy nějaké přesvědčivé informace.

Malajsijský premiér Dr. Mahathir Mohamad také prozradil, že se Západ snažil zabránit tomu, aby se Malajsie zúčastnila vyšetřování, což je nesmírně skandální, mírně řečeno. Avšak Malajsie se nedala odradit od snahy pátrat po spravedlnosti. Dokument zahrnuje svědectví plukovníka Mohamada Sakriho, šéfa malajsijského týmu, který uvedl, že poté, co jim to Porošenkova vláda původně zakázala, vzal tajně malý tým do Doněcka, kde získal důkazy přímo z místa.

Malajsie má ve svém vlastnictví černé skříňky, což této zemi zajistilo, že zná pravdu o tom, co se skutečně stalo. To také vysvětluje, proč plukovník Sakri řekl, že jak FBI, tak ukrajinská vláda, se ho okamžitě poté zoufale snažily přesvědčit, aby jim tyto důkazy předal. On po právu odmítl, a to je také důvod, proč jeho vláda nikdy neobvinila Rusko jako ostatní země, které se staly součástí stádového efektu, neboť dobře věděla, že neexistují přesvědčivé důkazy, prokazující spoluvinu Ruska. To má obrovskou normativní váhu, kterou však mainstreamová média, pojednávající o tomto případu, nespravedlivě ignorují. I když je pochopitelné, proč na to nechtějí upozorňovat, neboť tento „nepříjemný fakt“ by naboural jejich informační válku proti Rusku. Také by to vedlo k tomu, že by se více lidé po celém světě začalo ptát, proč o tom v prvé řadě nebyli uvědoměni, což by v dnešním populisticky vedeném prostředí mohlo vést k většímu odporu proti elitám, než kdykoli předtím.

Jen málo nezávislých vyšetřovatelů udělalo pro odhalení pravdy o MH17 tolik, jako Yana Yerlashová a Max Van den Werff, kteří prokázali celému světu obrovskou službu svým nejnovějším dokumentem, dokazujícím, že zprávy mainstreamových médií nebyly ničím jiným, než politicky motivovanou lží s cílem obvinit Moskvu a odvrátit pozornost od Kyjeva a jeho pravděpodobného zavinění této tragédie.

Ti, kteří už o tom vědí, nebudou překvapeni, ale je ještě mnoho lidí, kteří o této verzi nemají ani ponětí. To je důvod, proč tento dokument začínají lidé sledovat, a proč by měl být sdílen s co nejvíce lidmi, zejména na sociálních sítích, aby se i ostatní seznámili s důkazy a výpověďmi, jež jsou součástí dokumentu, a mohli si tak sami udělat názor na to, co se skutečně stalo.

New MH17 Documentary Proves Beyond a Doubt that a Cover-Up Took Placevyšel 25. července 2019 na Global Research. Překlad v ceně 260 Kč Zvědavec.