Bohužel, našlo se nějaké hovado bez úcty k padlým osvoboditelům Brna

Snímek z facebookové stránky Michala Haška

Michal Hašek a -ps-
27. 10. 2019  facebookový profil Michala Haška
„Stydím se za primitiva, který si svoje mindráky vylévá na mrtvých hrdinech. Věřím,že nejen v Brně nejsem sám. Omlouvám se těm mrtvým vojákům a jejich příbuzným. Bez nich a jejich nejvyšší oběti bychom tady dnes nebyli,” napsal bývalý hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek. 

„Jako poslanec jsem interpeloval členy Topolánkovy vlády, když tehdejší činovník ODS Pelán chtěl flexkou v Brně-Králově Poli přepisovat dějiny. Byl za to trestně stíhán. Bohužel, našlo se nějaké nové hovado bez úcty k padlým osvoboditelům Brna. Stydím se za primitiva, který si svoje mindráky vylévá na mrtvých hrdinech. Věřím,že nejen v Brně nejsem sám. Omlouvám se těm mrtvým vojákům a jejich příbuzným. Bez nich a jejich nejvyšší oběti bychom tady dnes nebyli,” komentoval Michal Hašek článek: Po Ostravě i v Brně. Neznámý vandal poničil památník padlým rudoarmějcům, na který se odkazoval.

Jeho komentář vyvolal další komentáře …

„Ničení památek, to se od vzniku Islámského státu stala “móda” i v EU. S muslimy to ovšem mnoho společného nemá!” napsal jeden ze čtenářů.

„Toto udělá pouze duševni mrzáček,” napsal další.

„Jen idioti s prázdnými nádržemi na krku místo hlavy se opakují po debilech z pražáků,” mínil další.

„A je to odhaleno! Lidská hovada nejsou jenom v Praze!!” uvedl další.