Ještě “hrajeme” kartu lidských práv nebo už se může říkat pravda?

Na Katalánský národ a jeho občanská práva ochránci
“evropských hodnot” zvysoka …

David Dvořák
18.10.2019 Zvědavec
Katalánci v báni na 12 a více let, v demokratických volbách zvolení členové EU parlamentu se nemohli dostavit a složit slib, protože by skončili za katrem taktéž. Náš spojenec a člen obranného spolku NATO útočí a páchá válečné zločiny na území sousedního státu. Ještě že máme tu Jourovou … na místě je: “zase se mi chce zvracet”.


Je tady ještě někdo, kdo věří, že v 89. šlo o lidská práva a o nezištnou pomoc zaostalým buranům z východu? Máme přísloví, že pravda vždy vyplave na povrch jako olej na hladinu. A dodávám, že se stejnou jistotou. Bible vyzdvihuje selský rozum, když hlásá “po ovoci poznáte je”.

Pravda, která vyplouvá na povrch je bohužel nepříjemná, sklizené ovoce smradlavé a jedovaté. O žádná lidská práva nešlo a už vůbec dnes nejde o uhlíkovou stopu. Jde o prachy a o moc. Nic jiného nemá pro ty nahoře cenu. Šlo o nenasycené trhy, eliminaci konkurence a rozebrání kořisti. Komunisté musí němě zírat, jak lze pouhým zajištěním obchodů plných věcí zbytných ovládat lidi a vymýt jim mozky víc než, když se bílá stává bělejší. Nic na tom nemění ani majstrštyk současného předsedy přejmenovaných bolševiků, který přesvědčil členskou základnu, že jejich budoucnost je v podpoře velkokapitalisty, který má za normální inkasovat dotace pro malé a střední firmy. Něco mi říká, že pod kotlem se řádně přitápí a papiňák je hermeticky uzavřen.

Nyní krátké zprávy podrobněji … katalánští politici, kteří se namočili do referenda o osudu svého Katalánska vyfásli 12 a více let v ťurmě. Bývalý předseda Puidgemont žije v exilu, protože příjezd do vlasti by znamenal přes 20 let za katrem. Členská země EU usiluje ze stejného důvodu o zatčení nově zvolených poslanců EP – jednoho v base už má, druzí dva osudu zatím unikají svým pobytem v exilu, o výkonu zvoleného mandátu nemůže být řeči. Na celé věci je krásné to hlasité mlčení mainstreamu v čele s hlavním dohlížitelem na EU hodnoty Jourovou. Nutno podotknout, že nebyli odsouzeni za organizování referenda, ale za “zneužití” katalánských peněz k uspořádání hlasování. Dyť to známe, u nás za bolševika taky byla svoboda projevu … ale už ne po projevu. Je to stejné, dříve samozvanci, ztroskotanci a imperiální agenti, dnes separatisté, xenofobové a Putinova úderka. Běžte se bodnout zmetci …

NATO že je obranný spolek, který má dle svých zakládajících dokumentů řešit spory diplomatickou cestou? Fakta neúprosně ukazují, že NATO není žádný obranný spolek a smlouvy nemají cenu vytištěného papíru. S veřejnými přísliby to je stejné. Jsem pamětník ujišťování Gorbačova, že NATO se nepřiblíží k (dnes) Rusku. Dnes je RF obklíčena základnami jak zajíc v myslivecké oboře a navíc je vydáván za agresora. Farizejství jak noha. Když Putin vyfoukne základnu v Sevastopolu Američanům, tak se spustí hromobití. Bohužel to nemohou udělat, jako v Kosovu, kde umístění své základny museli podpořit bombardování Bělehradu a snášet ve vedení Kosova válečné zločince. Útěchou nám má být ujišťování, že to možná jsou zločinci, ale zcela určitě NAŠI zločinci. A nemyslícímu davu se tlačí do hlavy teze o osamostatnění Kosova. Sice je zde karambol s Katalánskem a Krymem, ale spin doktoři to zvládají. Naše zkušenost říká, že nám “Západ” nepomohl. Pro zachování své moci nás podrazil, přesněji prodal a když už jsme pak bojovali na jeho straně proti velkému zlu, tak si nakonec nechal vše proplatit, vč. spotřebovaných tkaniček do bot. Další naše zkušenost říká, že přátelské objetí ruského medvěda může být smrtelné. Na druhou stranu Kurdové (na počet tuším taky 10 mil) mohou s klidem tvrdit, že po spolehnutí se na zajištění své bezpečnosti pomocí USA by už taky nemuseli vůbec existovat. A Jourová jako nejvyšší dohlížitel na “hodnoty EU”? Spolu s bývalým pornohercem Jandou, který dohlíží na čistotu zpráv v ČR jsou hlasitě ticho. Celkem by mě zajímalo co by se dělo, kdyby místo kurdské političky Hevrin Chalafové vytáhli z auta, znásilnili a ukamenovali nějakou přední političku EU. A proč o tom informují v podstatě jen ti bolševici? Proč jinde jsou jen vágní zprávy o mrtvých během operace “Pramen míru”? Ještě to bude zajímavé. Navíc si myslím, že brzo někdo poukáže na paralelu mezi placením Turecku “za zadržování migrace” a náklady agrese Mohamedovy armády …. jestli to tak náhodou vlastně není za ty naše prachy…

Vážení mainstreamoví novináři, tím, že děláte vše, vyjma objektivního informování, přitápíte řádně pod kotlem. Možná by jste měli mít taky na paměti, že heslo “nejsme jako oni” již bylo použito a výsledek nebyl nic moc. Zkrátka probuďte se a přestaňte sloužit zlu.