Vyrazte už konečně dveře s ředitelem ČT

Stanislav Novotný
14.10.2019
Před poslanci Poslanecké sněmovny České republiky stojí nyní jeden z nejdůležitějších úkolů. Srovnat do latě Českou televizi a dostat ji urychleně pod kontrolu skutečných majitelů – českých občanů. 


Na poslaneckém semináři o hospodaření České televize se totiž zástupci lidu dověděli o neskutečném binci a tunelování rozpočtu ČT. To vše probíhalo celé léta, navíc za impotentního přihlížení a mlčení členů Rady ČT.
Čest zpravidla málokterou pomazanou hlavu ozáří. Politici se jí bojí jako čert kříže. Čest by je proslavila a lidem přiblížila, ale jejich příjmy by snížila a výhody omezila. 
Poslanec Foldyna však v její záři stojí. Zveřejnil fakta o střetu zájmů firmy generálního ředitele Petra Dvořáka s jeho rolí v čele ČT, veřejně nakousl prohnilou hromadu zakázek ČT a odhalil nekompetentnost řízení tohoto veřejnoprávního média.
A poslanci budou hlasovat. Každý z nich, jenž zvedne ruku pro schválení Zprávy Rady České televize o hospodaření a nepřispěje k odvolání Rady České televize, se podílí na rozkrádání, korupci, devastaci národní kultury a službě cizí moci. To vše Česká televize dlouhodobě předvádí.
Nejsem svobodný zednář, ale přidávám se k jejich oblíbenému starozákonnímu varování Mene tekel
Byl jste, řediteli, shledán lehkým.

Stanislav Novotný
bývalý policejní prezident a předseda Asociace nezávislých médií