Očitý svědek: Dezinformační Deník N v akci – Petra Procházková versus Vladimír Franta

Stanislav Novotný
25. 11. 2019
Padla facka na sále. Petra Procházková plácala nesmysly a ve svém špatně připraveném vstupu na pražském Mezinárodním mediálním fóru neústrojně skládala propagandistické příběhy bez ladu a skladu, stejně jako ve své novinářské praxi. Její vystoupení bylo slabé a Vladimír Franta ji ocitoval na stránkách Sputniku. Procházková neunesla nastavené zrcadlo a rozhodla se bránit útokem. ZDE


Na Vladimíra Frantu vyrazil fotograf z dezinformačního Deníku N, tedy Ludvík Hradílek ze současného hnízdiště létající Petry. Ve foyer mu vrazil objektiv do obličeje, leč Franta se nedal a vytasil mobil. Pánové zahájili fantastickou koridu. Stříleli po sobě fotoaparáty. Jeden agresivně útočil a druhý se snímáním soupeře bránil. Kde se vzala, tu se vzala. Na místo dorazila teta Petra. A hned Frantu fackovala, mobil z ruky vyrazila, za hajzla a prase označila.

Milý čtenáři, posuď sám, kdo si stojí lépe ve Tvých očích. Redaktorka předlistopadových Květů a zakladatelka subverzní organizace Člověk v tísni nebo gentleman, který facku nevrátil, neb je evropsky přesvědčen, že se ženy nebijí.

Byl jsem osobně přítomen a scénu na vlastní oči i uši zaznamenal.