Cinklý audit, aneb když dojmologie nahrazuje důkazy

Grafika UCHO24

Růžena Chrastekova

3.12.2019 VašeVěc
Zase se tady s veřejností hraje taková primitivní až hra, kde se tato veřejnost má stát tribunálem, majícím za úkol vyřknout co nejpřísnější trest, vyslovit nadiktované odsouzení nepřítele lidu přímo. Diktuje zase, opakovaně, ta stejná parta zhrzených poražených ve volbách a jejich servis v zlořádství, fašizoidní spolek MCH. Beztak se ještě narychlo přidá hrstečka umělců bez slušného angažmá a tudíž bez dostatečných honorářů.

Naše/jejich Česká televize má opět krmení plné sýpky a tak s radostí přímo, nepřehlédnutelnou ve tvářích aktivistických moderátorů a redaktorů, sype občanům své jedovaté názorokomenty, zve si do debat ty nejzavilejší odpůrce premiéra. Toho, který sice vyhrál volby, ale je potřeba, dle nich, ho svrhnout, zničit, zlikvidovat, znárodnit mu majetek až do poslední lžičky, udělat z něj a celé jeho rodiny bezdomovce.

Tak, protože vyhrál teda ty volby on a né oni.

Volič, to je problém, proto je třeba ho řešit, alespoň do doby, než se překope od základů volební systém, v nejzažším případku přímo volební právo formou eliminace, vyloučení z práva volit ve volbách pro všechny ty málo vzdělané, staré, z venkova, … Tak, jak si to přejí, mimo jiných, co se alibisticky radši ještě nevyjadřují, někteří “umělci”.

Ale do té doby je třeba sypat veřejnosti vydatnou krmi o tom, jaký je premiér zloduch bohatý, jak si přiklepává sám sobě (!) dotace a dokolečka dokola opakovat tu stupidní pohádku o střetu zájmů. Malinko občas obměňovanou, dle míry fantazie aktivistických moderátorů a jejich hostů v publicistických pořadech naší/jejich ČT, ale v podstatě dle hlavní osnovy udavačských hlášení do Brusele.

Jeden z hlavních autorů nejednoho udání, odredovaný kapitán loupeživých Pirátů Bartoš, se už, poněkud ale předčasně, tetelí blahem a neskrývá svoji vytlemenou radost, jak ta jejich udání padla na úrodnou půdu OLAFU v Bruseli a jak toho ďábla Babiše konečně dostali na lopatky a snad už se jim konečně uvolní cesta do Strakovky.

Nebude to ale tak jednoduché, jak si jednoduší loupežníci Piráti představují a vytlemují se předčasně, hodně předčasně. Jejich (ale i dalších zhrzenců) zadání výsledků auditu, které bylo obsahem udání, práskání, žalování, bude jistojistě předmětem kvalitného, odborného a fundovaného přezkoumání právníckých kapacit a bezesporu rozporováno.

Ono totiž stavět závěry jakéhokoliv auditu na dojmech, pocitech a tím “myslíme si”, bez jediného relevantního důkazu, potvrzujících liter, očitých svědků, ověřených audio a video záznamů, je vaření z čisté vody a výsledkem je zase jenom ta čistá, byť převařená, voda. To, že si tam přidají následně auditoři vylhané, vyfantazírované texty udavačů (aniž by zkoumali a prověřovali jejich relevanci), ten jejich vlastní smrad a kalné bahno, původem kterého je frustrace z prohry, zhrzenost a v nemalé míře taky obyčejná, podlá lidská závist a tím zloba na toho úspěšného, se zcela jistě prokáže.

Mám za to, že marné je sypání jedovatého krmení veřejnosti, že ta většinová veřejnost není natolik nevzdělaná, hloupá přímo, že i ti starší a z venkova lidé umí setsakra dobře používat ten svůj selský rozum a nenaletí na tyhle hrátky. Ve kterých jde pouze a jenom o moc, o koryta, o mstu těch odstavených od těch koryt a nezměrnou touhu těch ještě dostatečně nenamlaskaných být v první řadě a nacpat si bezpracně panděra. V Praze už to ostatně ti druzí předvádějí mírou vrchovatou.

Tady, v této naší krásné zemi, zatím, naštěstí, platí ještě naše zákony a ty premiér dodržel. Chce-li někdo tyto zákony zpochybňovat, přímo obcházet, byť by to byla nějaká, nikým nevolená parta úředníků v Bruselu, na popud udavačů, žel, z naší země, má smůlu a pokud platí právo a svoboda v tomto státě, nemůžou uspět.

A Babiš? Jistěže není bez chyb, ale rozhodně není hlupec a rozhodně nemá zapotřebí porušovat zákony naší země.

P.S. Asi, určitě, ho budu v příštích volbách poprvé volit.