P.C.Roberts: Presstitutové nahrazují fakta svými názory

Paul Craig Roberts

Paul Craig Roberts, americký publicista
25.12.2019 PrvníZPrávy a blog P.C.Robertse
Americký publicista ve svém komentáři upozorňuje jak mainstreamová americká média naložila s dopisem prezidenta Donalda Trumpa adresovaným předsedkyni Sněmovny Nancy Pelosiové.

Souhlasím s webem The Saker, že Trumpův vliv na dobrý stav americké ekonomiky je z velké části zázrak vytvořený oficiálními statistikami, které byly dlouho nespolehlivé. Špatná data z doby prezidenta Trumpa nejsou jeho vina. Souhlasím také s The Saker, že pravdivě v dopise Trump charakterizuje obžalobu.

The Saker se ptá, zda presstitutové publikovali Trumpův dopis. The New York Times ano, ale pouze tak, že vybral určité pasáže.

The Hill nezveřejnil dopis. Šéf webu Bob Lehrman nepředložil obsah dopisu čtenářům s tím, že je Trumpův dopis „bohatým seznamem chyb“, kterým by se studenti jako budoucí řečníci měli vyhnout.

Prezidentka Washington Post Jennifer Rubinová označila Trumpův dopis jako „bizarní a děsivý“. Neposkytuje však kopii, která by čtenářům umožnila posoudit podle sebe.

AP nezveřejňuje dopis, ale píše, že „Dopis a historie Trumpa je zkreslená.“

Předseda CNN Paul Begala neposkytuje Trumpův dopis, který charakterizuje jako „zlo“.

Předsedkyně EJ Montini v USA dnes prohlašuje, že Trumpův dopis je „nechutný“ a „opakuje počet podvodů a klamů“. Opět žádný dopis.

NBC News je jedinou organizací z „mainstreamovývh médií“, která tento dopis zpřístupnila.

Presstitutská média opět jasně ukázala, jak je zaměřena na ovládání naší mysli nahrazením faktů svým názorem, dodává P.C.Roberts.