V Británii volby nedopadly. Co fčil?

David Dvořák
14.12.2019 Zvědavec
Hřejivé paprsky láskyplného EU sluníčka a zbožná EU přání se v Británii srazily s realitou. Bude zajímavé sledovat, co se nyní bude dít.


Nejvíc práce z našeho vyváženého a objektivního mainstreamu bude mít dezinformační středisko zvané ČT. Přeci jenom, pracuje za naše proti nám, takže lze očekávat zvýšené úsilí. Po debaklu s adorací “skoro jisté” prezidentky Clintonové, po vysvětlování, že hlasování o Brexitu bylo zmanipulované neuvědomělými venkovany a důchodci, kteří sedli na lep Putinovi, tady máme další debakl. A co čert nechce – musí opustit teorii o zamlčování faktů a manipulaci o Brexitu, protože před volbami bylo času habaděj, kdy zaznělo z obou táborů snad vše.

Jedna z cest je tzv. vaporizace – tedy okamžitě přestat informovat o nějakých volbách v Británii, protože o čem se nepíše a nemluví … to se přeci podle sluníček nestalo. A zdroje, které by snad špitly nepříjemnou pravdu okamžitě označit za pro-kremelské, konspirativní, řízené Putinovou a čínskou úderkou. Tady bude nutná spolupráce s pornohercem Jandou, placeným taky za naše proti nám.

Další cesta je bagatelizace a důraz na důležitější témata – např. diskuze nad výběrem kabelky prezidentského sluníčka u sousedů.

Ale už jsem zaregistroval i další cestu – že prý, kdyby bylo místo voleb druhé referendum, tak by žádný Brexit nebyl. Co na to říct ….

Je možné očekávat cokoliv, jenom ne prozření sluníček. Nelze očekávat přiznání pravdy, že EU elity a mainstream jsou odtrženy od reality, nehájí zájmy většiny, ale většinu chtějí převychovat k obrazu svému. Stejně jako komunisti. To je důvod, proč věci nefungují a nadále fungovat nebudou. Pro kavárnu je např. nepředstavitelné, že se Boris Johnson, v době londýnského starostování, převlékl za bezdomovce a bez ochranky pobýval pár dní mezi těmi nejubožejšími, aby zjistil, jaký je tam stav věcí … ale to jen taková zajímavá drobnost. Kavárna by stejný problém vyřešila excelovou tabulkou s perfektní power-pointovou prezentací … samozřejmě za přemrštěné peníze z dotace EU a poklepávali by si po ramenou, jak to krásně zvládli vyřešit. Prostě namyšlená, od reality odtržená paka.

Ač se to nezdá, Bůh se svým časem by mohl být na straně zdravého rozumu – nabubřelost a odtrženost elit v kombinaci s neschopností a hloupostí dává jistotu brzkého konce.