Víte, na co se aktivista Moravec vůbec nezeptal a co neprozradil?

Pořad politického aktivisty Václava Moravce v ČT
-ps-

19. 5. 2020 PZ
„To si děláte srandu. Angličané mají sice manuál, ale kolik mají mrtvých?” reagoval v Moravcových otázkách ČT ministr vnitra Jan Hamáček na rádoby radu předsedy ODS Petra Fialy k tomu, co měla dělat česká vláda v době vyhlášení stavu nouze. Moderátor Moravec se ve svých otázkách zapomněl zeptat. V pořadu padlo mnoho otázek, ale některé důležité ne.

Na co se Moravec nezeptal a co Moravec vůbec neprozradil?

Několikrát se v nedělním pořadu hovořilo o třech policií hlídaných regionálních politicích, ale, když měl aktivista Moravec v křesle hostů předsedu ODS, proč se jindy důsledně účastníky diskuse drtící politiky nezeptal na názor Petra Fialy na v Praze Řeporyjích odhalenou pamětní desku oslavující Vlasovce a na další vystupování řeporyjského starosty stále ještě nevyloučeného člena ODS.

Moravec, který v pořadu 17. května 2020 sice nalil kýble špíny na nepřítomného předsedu KSČM Vojtěcha Filipa, ale že by se Petra Fialy pozeptal na členem ODS organizované řeporyjské oslavy Vlasovců, známé spolubojovníky s nacistickými jednotkami, na to byl moderátor příliš zbabělý. Chtít od Moravce, aby se zeptal, proč se vedení ODS celkem snadno rozešla se vzdělaným politikem, pedagogem, synem zakladatele ODS Václavem Klausem mladším a u šílence z Řeporyjí tak nečiní, by bylo asi hodně mimo notový papír, který, zdá se, že aktivistovi z České televize patrně někdo před jeho vystoupeními schvaluje!

Když se v otázkovém pořadu už druhou neděli mluví o počtu ruských diplomatů v Česku, kterých prý je kolem 130, zatímco v Rusku má Česko jen 13 diplomatů, tak proč divákům Moravec neprozradil jako pádný argument proti v České televizi líčenému diplomaty přemnoženému ruskému velvyslanectví, o kolik desítek diplomatů méně tu v Česku mají Spojené státy americké, Německo, Francie, Čína, Spojené království Velké Británie, případně další země?

Pokud by některá z těchto zemí však měla rovněž u nás v Česku jako Rusko přes stovku diplomatů, pak by kanonáda České televize pálená proti Rusku jen potvrdila, že Česko nejenom Rusko, ale i další státy svým početným diplomatickým sborem považují za důležitou obchodní, kulturní a turisticky výjimečnou zemí.