A soudruh Halík, první imám zdejší katolické církve, je pohoršen

Petr Štěpánek, komentátor současného dění

-ps-
2. 6. 2020  PrvniZpravy, Štěpánkův facebookový profil,
Skvělou aktuální satiru k volbě do Rady ČT uveřejnil na svém facebookovém profilu někdejší kandidát do této Rady Petr Štěpánek, který nakonec neprošel, neboť militantní aktivisté vyvolali tehdy takové šílené protesty, že hnutí ANO Štěpánka jako kandidáta do Rady stáhlo. Štěpánek nyní píše ostré komentáře. Tady je …



Dozvuky volby do Rady ČT

Soudruh pirát Kolaja, t. č. zeleno-černo-duhovo-růžovo-rudý europoslanec, podal na Předsednictvu Ústředního výboru Evropské unie důraznou stížnost na zlotřilé rejdy českých poslanců, kteří si dovolili zvolit do Rady České – pardon, Bruselské – televize nesprávné osoby, a žádá soudružku komisařku Jourovou, aby s železnou pěstí evropských hodnot neprodleně zasáhla a ukázala zdejším reakcionářům, zač je toho marx-islamistický loket.

Rovněž soudruh Halík, první imám zdejší katolické církve, je pohoršen a svolává satanské, ba přímo džehení hromy a blesky na hlavu mladičké ekonomky, jež má v sobě tolik drzosti, že nejenom existuje, ale dokonce i mluví a píše. Kardinálovi Dukovi zároveň zaslal černou známku.

Radní Šarapatka se chystá do poslední bitvy, jež právě vzplála nad Kavčími horami, a šéfredaktor politického věstníku čtvrté cenové skupiny Fórum 24 Šafr píše zvací dopis sudetskému landsmanšaftu s dotazem, zdali němečtí Kameraden nezapomněli na tezi „Es kommt der Tag“.

Kalousek na protest vystoupil z katolické církve, pročež obě dvě své soudružky, Pekarovou i Adamovou, poslal, aby sehnaly modlící mlýnky, dává si studené zábaly v mokré tibetské vlajce a v pozici sedícího Budhy svoji rozervanou duši upíná k lamaismu. Jde to ovšem ztuha, neb jej u toho neustále vyrušují tekutí přátelé Jim a Jack.

Fialový Fiala poslal rychlou spojku do Řeporyjí pro obrněnou multikáru se šturmbanfýrerem Novotným, to vše ve snaze zaútočit na ruské velvyslanectví, neb je přesvědčen, že zvolení Lipovské, Xavera a Matochy je dílem ruské hybridní války. Celá akce ale skončila nezdarem. Důvody byly hned dva. Jednak zabloudil, neb pirátský primátor Hřib neustále mění cedule s názvy ulic, a navíc bombometčík Novotný nebyl použitelný. Nacházel se totiž zrovna v rauši kdesi na tripu. Na koštěti.

Fialový místopředseda Kupka si byl postěžovat v redakci časopisu Lui.

Němcová pláče.

(ps, Prvnizpravy.cz, Štěpánkův facebookový profil, foto: ps)