V době koronavirové krize, kdy je třeba otáčet v ruce každou korunu, Praha schválila dotaci milion korun pro festival homosexuálů.

Primátor Hřib (Piráti) zvýšil letošní dotaci homosexuální
exhibici PPP 2020 na rovný milion.

Radim Fiala

21.6.2020   SPD

To je neskutečné. V době koronavirové krize, kdy je třeba otáčet v ruce každou korunu, zastupitelstvo Prahy zejména hlasy Pirátů, Prahy Sobě a Spojených sil pro Prahu (TOP 09, STAN a KDU-ČSL) schválilo dotaci jeden milion korun pro festival homosexuálů Prague Pride. Je mi z toho fakt zle. Mnozí důchodci u nás živoří na hranici bídy, ale Praha vyhazuje peníze za takovéto sluníčkářské šílenosti… Co si myslíte Vy? Nedaly se ty veřejné peníze využít lépe?
Peníze na propagandu homosexualismu narůstají. Ještě v roce 2017 dosahoval grant pro pořadatele Prague Pride výše 200 tisíc korun. V dalším roce došlo k navýšení na 388 tisíc korun. V roce 2019 Praha dala na festival 800 tisíc korun a letos se počítá s rovným milionem korun.

Sexuální orientace je soukromou záležitostí každého. Hnutí SPD odmítá perzekuci homosexuálů a homosexuálové mají dle nás právo na stejné občanské svobody jak

o ostatní občané. Největším nebezpečím pro homosexuály jako osoby je v současnosti nenávistný islám, který prosazuje trest smrti za homosexualitu. Podle hnutí SPD je základem státu ale tradiční rodina, ve které táta s mámou vychovávají děti. Tradiční rodina si od státu zasluhuje všestrannou podporu a ochranu.

Také víme, že na Prague Pride dochází k různým obscénnostem a zvrhlostem. Myslím, že slušným homosexuálům se také nelíbí, že se tam dějí takové věci.

Hnutí SPD brání tradiční hodnoty a normální svět pro normální lidi a jasně vystupuje proti totalitní politické korektnosti, multikulturalismu, zvrácené teorii genderu, pozitivní diskriminaci či propagaci ideologie homosexualismu, která pro homosexuály vyžaduje privilegia a adoraci. Uděláme vše pro to, aby se podobné zvrácenosti jako na „liberálně-demokratickém“ Západě neděly i u nás. Braňte prosím normální svět s námi.

Radim Fiala
Komunální politik v Prostějově, poslanec Parlamentu ČR, předseda Ústřední komise pro ochranu zvířat proti týrání, zakládající člen hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD).