Nehoráznost! Zůstane urážka generála Ludvíka Svobody v České televizi bez potrestání? Arogantní nula moderátor Železný, kuře na steroidech – dostane konečně padáka a Česká televize se tak stane lepší institucí?

19. 7. 2020 ArFa


Česká televize Události a komentáře, 22:16 h, 15. 7.2020. Redaktor České televize Jakub Železný: “Nábřeží, které se bůhvíproč dodnes jmenuje po komunistickém prezidentu Ludvíku Svobodovi.”


VIDEO (10 vteřin). Moderátor Želený: “Nábřeží, které se bůhvíproč dodnes jmenuje po komunistickém prezidentu Ludvíku Svobodovi.”



Opravdu je nutné, aby v České televizi pracovali na moderátorských postech arogantní politruci? Co dokázal hejsek Jakub Železný kromě toho, že denně vytáčí doběla statisíce televizních diváků svou svazáckou angažovaností? Opravdu stačí jako kvalifikace na místo moderátora ČT vypadat jako kuře na steroidech?

Generál Svoboda: Hrdina

“Nábřeží, které se bůhvíproč dodnes jmenuje po komunistickém prezidentu Ludvíku Svobodovi”! To jako že by se tak mělo jmenovat jinak? Například po nějaké LGTB aktivistce, nebo po hlavounovi Evropské unie? Kde bere ten šišla tu drzost?

Generál Svoboda se díval denně smrti do očí. Moderátor Železný civí do kamery.
Na Dukle to byla jiná káva, než tlachání ve studiu za peníze nešťastných koncesionářů

Generál Ludvík Svoboda je jeden z největších hrdinů naší novodobé historie. Je to přesně ta osobnost, po které by měly být pojmenovány ulice, parky a nábřeží.

Moderátor Jakub Železný je přesně ten typ, který by neměl pro své ideologicky vypjaté zaměření pracovat v pozici moderátora v České televizi, jejímž hlavním posláním je BÝT SLUŽBA.

Moderátor Železný – a nejen on z té ČT psychoparty – zjevně zcela podlehli dojmu, že když jsou denně na televizní obrazovce, mohou žvatlat co je napadne, hlavně že je to v rámci té správné ideologie.

Vyměnit! Nahradit! Osvěžit!

Zbytečný výpad arogantního moderátora

Česká televize je služba, služba, třikrát služba – a ne nástroj party politruků, kteří působí dojmem jako by byli zaměstnanci PR kanceláře USA, EU, LGTB a spol.

Věta “Nábřeží, které se bůhvíproč dodnes jmenuje po komunistickém prezidentu Ludvíku Svobodovi” byla navíc úplně zbytečná, nijak nesouvisející s problémem, který se moderátor Železný rozhodl právě řešit: Že za shluk nehod na železnici může ministr dopravy, protože současně vykonává také funkci ministra průmyslu.

Příčinou nehod byl ve všech případech lidský faktor, nijak nesouvisejí se systémem. Ze strany České televize to byl především opět ideologický útok na člena vlády premiéra Babiše. Průhledný, chabý a hloupý výpad, jakýsi oslí telemůstek mezi neexistují pandemií covid-19 a budoucí neexistující pandemií covid-20.

Stížnost na moderátora Železného

Redakce Arfa.cz se připojuje ke skupině televizních diváků, kteří podávají na moderátora Jakuba Železného stížnost na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání a na Radu České televize.