Do Senátu Pražané zvolili v hnědém kabátě bednu nenávisti z Vysočiny

-ps-

14. 10. 2020  PrvníZprávy


„Odpovědi v pořadu Události, komentáře 12.října 2020 a vůbec aktuální počínání nové senátorky Miroslavy Němcové, by měli politologové, ale i instituce zabývající se bezpečností země prověřit, zda výzvy ke svržení vlády nemají prvky fašismu,” soudí student politologie, který si nepřeje být jmenovaný.

(Na snímku: Miroslava Němcová oblečena asi náhodou v hnědém kabátě)

Už tušíte, že se jedná o studenta, který si nepřeje být jmenovaný, aby jej profesoři politologie nepovažovali za kolegu. Má k tomu vážný důvod zvláště v této zvláštní době.

To je silné tvrzení. Máte pro ně důkazy?

„Tak si ty rozhovory s třemi zvolenými členy Senátu poslechněte. Lze si je zpětně najít na webu České televize. Tam žena z Vysočiny, která se při volbách do Senátu za obvod Prahy prezentovala jako knihkupkyně, přeci říká, že kdyby měla současná vláda charakter, tak požádá o důvěru Poslaneckou sněmovnu, ale dejme tomu, že Němcová neví, že máme stav nouze, jenže ona v závěru poslední odpovědi řekla něco v tom smyslu, že tato země má dost chytrých lidí a tu současnou vládu nepotřebuje. Ale to není všechno. Dlouhodobou nenávist k prezidentovi Zemanovi dokládá skoro v každém svém vystoupení. Už hned po zvolení do Senátu Němcová ve svém prohlášení svým voličům Zemana znectila za jeho názory sdělené redakci Mladé fronty dnes. Němcová totiž pracuje podobně jako propagandisté v době hlubokého socialismu. Vybrala si z novin pár odpovědí prezidenta, které pro své příznivce převyprávěla a náležitě okomentovala.”

To se tak přeci u nás děje zcela normálně a nikoho to nepřekvapí?

„Jenže máme trochu jinou situaci, než jaká byla před prezidentskými volbami. Miloš Zeman byl zvolený prezidentem, i když se to několika statisícům Drahošovým voličům nelíbí. Pokud se náhodou dostanete na sociální sítě spřízněných s političkou ODS Miroslavou Němcovou, tak se nestačíte divit, kolik nenávisti směrem k prezidentovi a k premiérovi tam v komentářích teče v podobě výrazů, kterými se nevyjadřuje ani ta nejhlubší spodina společnosti.”

Proč je knihkupkyně Němcová pro tutu zemi nebezpečná?

„Sledujte její vyjadřování skoro ke všemu, co se děje. Konkrétně v televizním rozhovoru si Němcová vybrala problém, který vznikne třeba rodičům, když jim vláda uzavře základní školy. Děti sestřiček nebudou mít kam dávat děti a řešení v podobě zřízení speciálních škol určených dětem rodičů pracujících v krizových profesí Němcová okamžitě odsoudila protože, kdo bude jezdit s dětmi přes celé město do neznámé školy. Všechno je špatné a sama, ač chtěla být v roce 2013 premiérkou, nemá jiné řešení. Jen neustále opakuje, že tato vláda nemá důvěru občanů této země. Za koho mluví ta knihkupkyně? Není to další prvek jinými slovy požadující svržení vlády v době nouze?”


Co s tím lze dělat?

„To je průšvih zejména ODS a její pražské organizace. Jak pravičáci v Praze vůbec připustili, že hrdé Pražany zastupuje v Senátu knihkupkyně z Vysočiny, jejíž programem je nenávist k prezidentovi Zemanovi a k premiérovi Babišovi. Jedinou výhodou Němcové je, že má méně provokativní hlas než má další problém pražské ODS v podobě starosty z Řeporyjí. Jinak tahle země prostě nemá s politiky, kteří byli předtím, než rozvrátili tuto zemi, knihkupci, dobré zkušenosti a je jedno, zda jsou z Karlových Varů nebo z Vysočiny. Stejně tak nemá tato země dobrou zkušenost s hnědou barvou a tak věřme, že kabát Němcové stejné barvy při rozhovoru v České televizi, byla jen náhoda.”