Hlava uříznutá v kostele, ale motiv je prý stále neznámý…

Ivan David
29. 10. 2020

Proboha jen žádnou předsudečnou nenávist, žádný antiislamismus, to byste na rozdíl od uřezávačů hlav byli bez pochyb extrémisty! Ale nedělejte si starosti, Evropská komise, ale i OSN (!) nadále plánují dovoz desítek miliónů migrantů z muslimských zemí do Evropy a Evropský parlament to i nadále podporuje s dvoutřetinovou většinou od Sjednocené levice, přes Zelené (za ČR Piráti), Socialisty a velké části Evropských lidovců a liberálů (Renew). 


Bude snad ve Francii občanská válka? Muslimové jsou jednotní a odhodlaní, dosud většinová společnost je rozpadlá a pod nadvládou idiotské ideologie. A k tomu se pracuje na odzbrojení občanů. Evropská “elita” se bojí sociální patologii i jen pojmenovat. Jak vystihl Petr Hampl, k válce, i občanské musejí být dvě bojující strany. Jenže tady bojuje jen jedna. 

Jen debil může radit, že máme počkat, až bude i v “naší” zemi dostatek džihádistů. Do té doby máme odmítat poplašné zprávy.

Evropě vládne neuvěřitelná neschopnost a nedostatek vůle k zajištění přijatelné budoucnosti. Pro ni je však východisko jen jedno. Opustit cestu do nebytí, nepřipustit No-go zóny, ani “vyloučené lokality”. Zákony musejí být vynucovány, a je-li to nutné zpřísněny! Škůdce, kteří tomu překážejí, je nutné eliminovat. Společnost nemůže existovat jako nahodilý soubor osob, které se starají o svoji dnešní zábavu, ale jako propojená funkční komunita, která se stará o vlastní budoucnost.