Okamura se zastal, jako jediný vrcholný politický představitel, Arménu před azerskou a tureckou agresí

7. 10. 2020 Eurabia.cz

Už druhý týden za malého zájmu médií v České republice pokračuje válka mezi Arménií a Ázerbájdžánem, který stále více podporuje Turecko. Turecko přesunuje na frontu i islámské bojovníky ze Sýrie. Obě strany už nasadily raketové systémy a denně přibývají stovky obětí. Válka se vede o Náhorní Karabach, který byl v sovětských dobách uměle předán Ázerbájdžánu přesto, že na něm žijí od nepaměti Arménové.

(Na snímku arménský voják z Karabachu)
Turecko v této válce pokračuje v záměru obnovit islámskou Osmanskou říši. Křesťanští Arménové stojí na Kavkaze Turecku v cestě. To je hlavní důvod dnešní války. Hnutí SPD je přesvědčeno, že Česká republika by měla Arménii plně podpořit.

Tomio Okamura, místopředseda Poslanecké sněmovny a šéf hnutí SPD.

Lukáš Lhoťan, autor knihy Arménský holocaust, dodává: Děkuji panu Okamurovi, že se jako JEDINÝ vrcholný český politik zastal napadených arménských křesťanů. Je to smutné hlavně v kontextu toho, že slavná strana KDU-ČSL, která má plná ústa křesťanství, je zticha a na evropské úrovní Evropští lidovci podporují nepřímo turecké a ázerbajdžánské agresory.


Přátele vidíte proti čemu my zde na webu bojujeme? Proč potřebujeme i Vaší pomoc?


Prosím podpořte nás i v této těžké době bránit Českou republiku před invazi uprchlíků z Afriky a šířením islámu! Jak nás můžete podpořit?

Finančním darem:

Číslo účtu: 2700168305 / 2010, Fio banka a.s., Variabilní symbol: 003
Ze zahraničí: IBAN: CZ2320100000002700168305, BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Případně kupte hrnky či knihy (o imigraci a islámu) u našeho spolupracovníka a šiřte je mezi přátelí:

Předem moc děkujeme. Společně zvítězíme a ubráníme se!