Poučení Jaroslava Bašty z Francie: Každý, kdo nám bude chtít vnutit migranty, ohrožuje naše životy. Propaganda EU na tom nic nezmění

Jaroslav Bašta
2. 11. 2020 ParlamentníListy


Někdejší český velvyslanec v Rusku a na Ukrajině bije na poplach. Znepokojuje ho nárůst islámských násilných činů v Evropě. Podle jeho názoru v Evropě začala válka civilizací. Obává se kreativních nápadů propagandy Evropské unie.




Jaroslav Bašta v komentáři pro První zprávy.cz připomíná, že ve Francii dochází k napadání žen jen za to, že jsou podle názoru agresorů nevhodně oblečeny. Ženy se staly prvními oběťmi fanatiků, kteří se při páchání svých zvěrstev dovolávají islámu.

Bašta připomíná, že islám je prezentován jako mírumilovném náboženství.

Jenže útoky na ženy to neskončilo.

Mladý vyznavač islámu uřízl hlavu učiteli dějepisu Samuelovi Patymu za to, že si údajně dovolil se neuctivě vyjadřovat o proroku Mohamedovi.

A to stále nebyl konec.

Před katedrálou v Nice, Bašta konstatoval, že přímo v katedrále, byli zavražděni tři lidé. Útočník se po celou dobu svého bestiálního počínání dovolával Alláha. Dovolával se ho, i když ho zatýkala policie. Šlo o Tunisana, jenž se dostal do Itálie jako migrant, který nebyl vrácen na svůj domovský kontinent, ale zamířil do Francie. A tam zavraždil tři lidi.

„Obávám se, že v tomto ohledu asi podceňuji kreativitu unijní propagandy. Tunisan sice vtrhl ozbrojen nožem do katedrály, za pokřiku Alláhu akbar! zavraždil tři lidi, nepřestával se dovolávat svého boha ani při zatýkání policií, přesto oficiálně je motiv jeho počínání nejasný,“ uvedl Bašta.

A přidal jedno pravidlo, které bude podle jeho názoru zapotřebí v příštích letech důsledně dodržovat.

„Pro nás z toho současného dění vyplývá několik poučení. To první znamená, že vraždění křesťanů se už nebude omezovat jen na Afriku a Blízký východ. Musíme se naučit nový pojem – christianofobie, a mít na paměti, že bezvěrci jsou s křesťany na jedné lodi. V otázce migrace bude pojem předběžná opatrnost nejdůležitějším přikázáním. Na každého, kdo nám sem bude chtít vnutit nechtěné migranty, je třeba pohlížet jako na osobu ohrožující zdraví a životy našich žen. Jak ukazuje francouzský příklad, ony jsou prvními oběťmi počínající války civilizací,“ uzavřel někdejší diplomat.