Yankeeové se pokoušeli donutit k pokleknutí ruského fotbalistu Valerije Samarutina

shaya 

26. 11. 2020   Outsidermadia

Hlas Mordoru (Голос Мордора), účet na sociální síti Telegram, zveřejnil zajímavou zprávu umožňující být hrdým na ruského fotbalistu Valerije Saramutina. Chtělo by se věřit, že se nebude ohýbat před tolerastnutými Američany padlými na hlavu v atmosféře antirasismu.

(Na snímku ruský hráč amerického fotbalového klubu Austin Bold FC Valerij Saramutin)
Ruský fotbalista Valerij Saramutin, hrající za americký klub Austin Bold FC, byl odstraněn ze soupisky na zápas z toho důvodu, že odmítl kleknout na podporu hnutí proti rasismu. Vedení klubu si myslí, že by měl „přehodnotit svoje názory“.

Hlas Mordoru

Nepoklekl jsem na kolena a vedení mne vyslýchalo. Trenér řekl, že bych měl popřemýšlet nad svým postojem. Prezident tvrdil: „Pochop – to je projev neúcty.“ Ale já jsem odpovídal: „Nechápu, proč bych to měl dělat“.

Valerij Samarutin
Jak píší ruští uživatelé, Američané obchodovali s otroky, ale Rusové se za to mají omlouvat. Vyzývají ho, ať vrátí domů, kde ho nebudou nutit klekat. Jiní chtějí, aby byly přehodnoceny vztahy s americkou fotbalovou asociací a ať se Valerij nevzdává.

Ve skutečnosti je to pěkná divočina. Podle jakého právního ustanovení vedení klubu Austin Bold FC vyžaduje, aby se Rus klaněl podle jejich požadavků? Yankeeové utiskovali černochy? ANO! Hnutí proti rasismu podporují Američané „ujíždějící“ na jakési mýtické vině, ale Rusko s tím nemá nic společného.

Rusové se nemají za co kát. Nejsme Anglosasové, kteří posílali na otrokářské trhy i bělochy. Pamatujete, jak Britové vydělávali na prodeji Irů? Bastardi z mlhavého Albionu to podělali všude, kde mohli, i dnes v tom pokračují a škodí po celém světě. Genetický kód je u nich takový – neplnohodnotný.

Co se týče věci požadovaných na ruském fotbalistovi, jedná se o projev černošského rasismu. Kleknout na kolena, to v takových případech znamená omlouvat se za svoje předky. Ale my se nemáme za co omlouvat. My jsme hrdí na své předky, kteří srazili na kolena Napoleona, Hitlera a další západní parchanty. A, poctivě řečeno, já osobně kašlu na vnitřní problémy USA s jejich černochy, rasisty, korupčníky, zvrhlíky a jinými neplnohodnotnými jedinci.

Ať si klekají utiskovatelé a otrokáři, okupanti a agresoři. Samarutin je chlapík! Stejně tak to udělal i ruský automobilový závodník Daniil Kvjat, který též odmítl pokleknout kvůli jakémusi BLM. Rusové pokleknou pouze ve třech případech, jak Kvjat řekl – před Vlastí, před Vlajkou, před Bohem. Příslušníci černé rasy v tomto soupisu nejsou.

Samozřejmě, že chápeme, že Američané na černochy kašlou. V opačném případě by americké úřady nepokládaly kolena na zem, ale zamyslely se nad tím, jak zlepšit jejich život, nabídnout více možností pro jejich rozvoj, získání vzdělání a dobré práce, zvýšení úrovně jejich života.

Zdroj: Cont.ws
Překlad: Bedřich Vinopalník