Není vakcína jako vakcína.

– vlkp-
27. 1. 2021  KozaZostra čili  vlkovobloguje.wordpress.com

Ano, není vakcína jako vakcína. Myšleno na covid. Dělící rovina mezi nimi může vést hned po několika různých rovinách. Ačkoliv jde vždycky vlastně o  tu samou.



Západní elitáři, zejména ti, co mají rozhodovací pravomoce tvrdí, že to úplně rozhodující kritérium je spolehlivost a  zejména bezpečnost vakcín. A že na své občany nevystaví žádným nebezpečným experimentům, nějakými preparáty kdo ví odkud. Testovanými kdo ví jak.

Já už od samého začátku, co Rusové začali aplikovat svou vlastní variantu proticovidové ochrany jménem Sputnik konstatuji, na rozdíl od západních mocných a mainsreamu, že dělící rovina není na linii spolehlivá/nespolehlivá nebo řádně /neřádně testovaná, nýbrž ideologicky přípustná nepřípustná.

Až do nedávna se politikáři evropského Západu mohli schovávat za to, že jako populaci proočkovávají a  že v tom jejich schématu vše funguje a  že na populaci opravdu pouští jen to tzv. vyzkoušené, otestované a  funkční.

Ovšem jen do okamžiku než firma Pfizer – hlavní dodavatel očkovacího sera do zemí EU oznámila, že z důvodů přestavby výrobních linek prostě a jednoduše nebude nějaký čas plnit sjednané a nejspíš už i zaplacené kontrakty dodávek své očkovací látky. A  šmytec! Evropští papaláši, počínajíc Babišem, přes německého ministra zdravotnictví, kancléřku Merkelovou a  šéfku EU Ursulu. v.d. Leyenovou náhle mají plná mluvidla výrazů typu – absolutně skandální chování Pfiizeru, naprosto nespolehliví firma Pfizer atd. atd.

Takže si jednoduchý člověk jako já nutně musí položit otázku – jak mám věřit tomu, že Pfizer provedl opravdu důkladné a věrohodné klinické testy, když následně nedodrží svoje smluvní závazky ohledně dodávek????? Z mé profese mám pod kůží jednoduché, ale vždy platné základní profesní pravidlo – kdo podvede jednou, podvádí vždycky!

Situace se vyhrotila do té míry, že členské země EU nekompromisně tlačí na vedení EU a  Evropské lékové agentury /dále jen EMA/, aby okamžitě došlo ke schválení očkovacího přípravku od britsko-švédského koncernu Astra Zeneca. Tím už nějaký čas očkují Britové.

V EU řízení teprve běží, protože.. protože Astra Zeneca má evidentně problémy s testovacím vzorkem dobrovolníků. Proto také uzavřela smlouvu o spolupráci s Ruskem, protože Sputnik je konstruován na stejném principu jako Astra.

Ten tlak došel tak daleko, že na včerejším videosummitu hlavounů EU to byl jeden z  nejdůležitějších bodů jednání vůbec. Ve smyslu – zkouška nezkouška, testy netesty, strčte si schvalování do zažívacího traktu, koukejte to povolit, nemáme čím očkovat a lidé se začínají bouřit, protože korona je stále nebezpečnější, koukejte okamžitě Astru povolit vy byrokrati!!!!

Navíc den před summitem bruselské vedení EU obdrželo oficiální dopis, pod nímž jsou kromě Babiše podepsáni dánská premiérka Mette Frederiksenová, rakouský kancléř Sebastian Kurz a řecký premiér Kyriakos Mitsotakis., v němž signatáři se rozhodli jednoznačně dupnout na urychlené schválení vakcíny proti covidu-19 od britské firmy AstraZeneca agenturou EMA. A dávají to na vědomí všem ostatním černé na bílém. Chcem to hned!!! Hoďte zadkem lemouni!

EMA samotná už takhle je ohledně Astry v „jedné pěně“ – minulý týden oznámila, že obdržela žádost o podmínečnou registraci vakcíny proti covidu-19 vyvinutou ve spolupráci firmy AstraZeneca a Oxfordské univerzity a že ji tento měsíc urychleně posoudí. Takže za nějakých 10 dní vše špígl nýgl!

Takže si to shrneme – EU a příslušné vlády doposud, resp. do skandálu s  přerušením dodávek od Pfizeru tvrdily, že očkovací vakciny od výrobců mimo EU či Spojené státy nelze ani nějak otestovat, protože země původu -Rusko, Čína nezaručují žádné standardy spolehlivosti. Jak co se výzkumu, výroby a především testování na účinnost vedlejší účinky týče. To my jsme jiní fořti a  máme jiné nároky. A najednou?

Najednou dokonalý kotrmelec a  la Andrej Babiš – náhle se v superzrychleném procesu má pustit vakcina od Astry.

Ačkoli se o ní ví pár „zajímavých“ věcí!

Například původní informace od výrobce hovořily o účinnosti 90%. A  při testech se ukázalo, že realita je 70%. A některé studie přišly dokonce s procenty 60-ti.

Ale to prý už je napraveno, výrobce už prý objevil „vítězný vzorec“ na dávkování….

Kladu si stejnou otázku jako u Pfizeru – mohu někomu takovému věřit? Navíc při onom superzrychleném povolovacím řízení?

Aby toho nebylo málo, je zde úplně čerstvá zpráva, že možná nebude použitelná pro očkování starších lidí.

Tuhle informaci nevypustil do světa nikdo jiný než francouzský ministr zdravotnictví Olivier Véran s tím, že preparát nemá za sebou dostatek testů na seniorech. Také Itálie zvažuje, že ji nebude podávat starším 55 let!!!!!

Takže znovu a potřetí – jak mohu takovému výrobci věřit?!

Zejména když právě Astra představovala trumfové eso evropského očkování!!! Ze všech reálně v blízkém horizontu dostupných vakcín je zdaleka nejlevnější a  dá se skladovat dost dlouho v běžné ledničce a nevyžaduje žádné speciální zacházení. A náhle vykazuje výrazně horší účinnost a je jen pro některé věkové skupiny, navíc ty méně ohrožené? Trumfové eso jak má být. V rukávu falešného hráče!

Takovýhle preparát přece musí EMA nutně pustit do oběhu, protože je přece dokonale vyzkoušený!!!

Na rozdíl od těch z podivných zemí jako je Rusko a Čína!

A do toho přichází čerstvě, úplně jako blesk z čistého nebe zpráva z Budapešti

Maďarsko povolilo ruskou vakcínu na covid-19

Orbán na nic nečekal a povolil si sám, pro svou zem, s okamžitou platností jak Astru, tak ruský Sputnik!!! A dokonce se zvažuje jeho výroba v zemi!!!

On s  tím Sputnikem koketoval už delší dobu. Jenže vždycky nakonec couvl. Důvody oficiálně nikdo neoznámil, ale snadno si je lze představit – Orbáne, ty nesmíš za žádnou cenu nechat aplikovat ruskou vakcinu , Ani kdyby peklo zamrzlo! I toho, kdo na něj takhle tlačil.

Jenže nyní se situace, po debaklu s Pfizerem situace radikálně změnila!

Maďaři označili prodlevy ve společném evropském nákupu a distribuci vakcíny proti koronaviru za skandální. Kabinet proto letos 14. ledna oznámil, že podpoří nákup i takových vakcín, které neschválila Evropská léková agentura.

Maďarský ministr zahraničí Szijjártó připomněl, že Brusel sliboval, že se začátkem roku 2021 v celé Unii rozběhne očkování „obrovskou rychlostí“ a postupně bude možné zrušit jednotlivá omezení.

Maďaři se proto rozhodli jednat na vlastní pěst, nebudou čekat na nic a nikoho, pustí do oběhu jak Astru , tak Sputnik a  to není zdaleka všechno – předběžně vyjednali také nákup čínské očkovací látky Sinopharm. „Prakticky jsme uzavřeli dohodu s čínskou společností Sinopharm o nákupu jejich vakcín. První zásilka by měla obsahovat až milion dávek,“ uvedl šéf maďarského úřadu vlády Gergely Gulyás.

Takže opět se ukazuje licoměrnost a prolhanost našich elit! Ty čekajía čekají. Ať chípne půl národa!

Žádná dělící rovina spolehlivá/nespolehlivá odpovědně testovaná/netestovaná vakcina nikdy neexistovala a neexistuje.

Nýbrž v reálu jen dvě jiné

1- ideologická
Covid je opravdu celoplanetární civilizační problém. Nelze připustit, aby jeho řešení, i třeba částečné, si mohli připsat na konto nějací opilí mužici, kteří by dokonce předběhli nás – neomylné a velkolepé a  vždy a  za všech okolností šampiony blízkého i vzdáleného vesmíru a  šiřitele univerzálního moudra! To nelze dopustit!!!!

Takže ta ruská vakcína je prostě jen a jen špatná a nikdy nebude dostatečně otestovaná!

2- očkování proti covid bude do budoucna obrovský byznys. 

Je zřejmé, že covid nám tady už zůstane navždycky. Imunitní ochrana po nemoci, pokud vůbec, funguje jen nějaký, poměrně krátký čas. Totéž určitě platí i pro efekt po očkování. Takže se bude přeočkovávat s nějako periodicitou trvale. V nejlepším případě 1 rok. Což doopravdy je zlatá žíla o mocnosti a výtěžnosti o které lze jen snít!

Tenhle Klondyke přece nelze a to ani částečně, přenechat nějakým zaostalým věčně ožralým mužikům! To si necháme sami pro sebe! I kdyby tisíce, možná desetitisíce lidí zkapat měly! Tenhle vejvar si necháme sami pro sebe!

Jenže zubatá,převlečená za koronu a Pfizer to všechno změnily. Tv trhly oponou a ukázaly, jako už nepřekvapivě často – evropské papaláše a mediální kecaly úplně nahé!

Aby mi bylo správně rozuměno – konstatuji:

1- že jsem nijak nezměnil svůj postoj k očkování.! Nechám se píchnout hned v první minutě, co na to dosáhnu. Klidně i tou velmi pochybnou Astrou. Lepší řešení nemám. Ale kdybych mohl, vybral bych si asi Modernu nebo Pfizera.

2- nejsem žádný agentem Ruska a už vůbec ne jeho farmaprůmyslu. Jenže v okamžiku, kdy Rusové přišli se svým Sputnikem a zvedla se okamžitě ta, v lepším případě zpochybňovací, v  tom obvyklejším zesměšňovací kampaň proti němu, došlo mi o co se hraje – o pověst supermanů a  obrovský byznys! Já místo toho viděl tisíce umírajících lidí po celé planetě denně! Takže jsem si říkal, že v takovém případě a rozměru nelze preferovat tupou ideologii ani byznys. Nýbrž potlačení pandemie a že kdyby to bylo na mně, tak od Rusů nakoupím vzorky nechám je sám otestovat. Abych věděl, jestli mají v ruce opravdu onen pověstný lék Dr. Galena proti bílé nemoci nebo si jen honí triko, aby ideologické body sebral Kreml. Cítil bych to jako povinnost vůči občanům. A pokud by se ukázalo, že Sputnik funguje, na nic bych nečekal a začal s ním očkovat.

Jenže naši mocní dělali, že Sputnik vůbec neexistuje. Místo, aby jej nechali vyzkoušet! A  to jde o tisíce životů denně.

Proto o Sputniku píši od samého počátku jako o ideologicky nepřípustné vakcíně! A  proto vydávám tuto flash!

Až zase v Bruselu a na mainstreamu budou lomit rukama nad Orbánem a bádat, jak je možné, že zase vyhrál volby s  absolutní většinou, ať si – krom jiného – vzpomenou na koronu a očkování proti ní. Na jeho a  svůj postup!

Dodatek 1:

Maďarsko podepsalo dohodu o nákupu ruských vakcín

Ve třech várkách má do Maďarska dorazit velké množství ruských vakcín Sputnik V. Na páteční tiskové konferenci v Moskvě to oznámil šéf maďarské diplomacie Péter Szijjártó. Maďarský ministr zahraničí potvrdil, že v Moskvě byla podepsána dohoda o dávce ruských vakcín. Přesný počet ruských vakcín, které dorazí do Maďarska, ještě nebyl oznámen.

„Sputnik má velmi dobré výsledky a maďarští odborníci, kteří v prosinci navštívili Moskvu, se mohli přesvědčit o jeho kvalitě,“ uvedl ruský ministr zdravotnictví Michail Muraško.

Szijjártó konstatoval, že Sputnik dostane na území Maďarska povolení pro použití v krizových situacích, což je v národní pravomoci. Šéf maďarské diplomacie opětovně kritizoval, že dosavadní dodávky vakcín, které zprostředkovala Evropská komise pro všechny země EU, jsou velmi pomalé a Maďarsko chce pomocí ruské vakcíny urychlit očkování obyvatel.

Co dodat?

Dodatek 2

S onou všespásnou Astrou Zenecou je to těžce na levačku. Jen atom jako Pfizer – také není schopna dodávat tolik, kolik slibovala a kontrahovala – viz

Dodávky vakcín od AstraZeneca do EU budou ze začátku nižší než se plánovalo

AstraZeneca dnes oznámila, že dodávky její covidové vakcíny do EU nedosáhnou v úvodu po schválení původně plánovaných objemů kvůli výpadkům při produkci v rámci evropské části dodavatelského řetězce.

Podle samotné firmy dosáhnou dodávky v únoru a březnu úrovně desítek miliónů ampulí. Cíl pro úvodní fázi produkce firma neposkytla.
Prostě ideologicky správní nefungují….

Orbán zřejmě udělal lepší tah než si představil.
Já se jen mohu znovu zeptat – jak mám věřit, že vakcíny od Pfizeru a  Astry jsou ok, když firmy neplní ani svoje kontrakty?